29gk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Δεν λέει να έχει ups ούτε το bios κάτι λάθος Το γνωριζω για αυτο και τον ρωτησα παραπανω οπου μου απαντησες - με βεβαιοτητα την οποια ακομη δεν εχω καταλαβει καθως οταν το εψαχνα δεν βρηκα αντιστοιχα θεματα - οτι φταινε τα ανενημερωτα windows. Το bios παλι ποθεν;
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, 29gk είπε Το γνωριζω για αυτο και τον ρωτησα παραπανω οπου μου απαντησες - με βεβαιοτητα την οποια ακομη δεν εχω καταλαβει καθως οταν το εψαχνα δεν βρηκα αντιστοιχα θεματα - οτι φταινε τα ανενημερωτα windows. Το bios παλι ποθεν; Αυτο το πρόβλημα υπήρχε στην έκδοση RS4 το οποίο για να λυθεί 100% κατεβάζεις το RS5 από το σαιτ της windows έχεις δεν έχεις κλειδί και το κάνεις ένα καθαρό φορματ αυτό κιόλας το πρόβλημα ήταν εμφανές μόνο σε ιντελ ίσως κάποιο patch για το spectre...
spid_x Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Οσον αφορά στα ups και τις πρίζες, το έχω δοκιμάσει σε διαφορετικά πρίζες και σε διαφορετικό.. σπίτι! Επανεκκινεί μόνο του περίπου τις μισές φορές που το τερματίζω. κάποιες φορές τερματίζει και δεν ανοίγει ξανά. Θα δοκιμάσω κάποιο άλλο τροφοδοτικό. Αν είναι θέμα μητρικής να την αλλάξω.. αλλά που θα βρω καινούργια μητρική γι'αυτόν τον επεξεργαστή που έχω...
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μητρική στα μεταχειρισμένα ή από ebay ή πουλάς και τα υπόλοιπα και πας σε νέο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα