grigoros36 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα έχω το Z Ultra πως μπορώ να το κάνω να μπαίνουν ότι κατεβάζω από εφαρμογές στην κάρτα SD; Έχω βάλει 64GB αλλά όλες οι εφαρμογές πάνε στην εσωτερική μνήμη!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο playstore;
Netr0nic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Από από ξέρω πρώτα γίνεται η εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μετά πας ρυθμίσεις-εφαρμογές και στο μενού επιλέγεις μετακίνηση στην SD. Για κάθε μία ξεχωριστά ακολουθείς την ίδια διαδικασία (σε μερικές δεν γίνεται μεταφορά ενώ σε άλλες μεταφέρεται ένα μέρος τους μόνο). Αν έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος και γίνεται απ την αρχή η εγκατάσταση στην SD δεν το γνωρίζω, δεν έτυχε να το ψάξω ποτέ...
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, grigoros36 είπε Καλησπέρα έχω το Z Ultra πως μπορώ να το κάνω να μπαίνουν ότι κατεβάζω από εφαρμογές στην κάρτα SD; Έχω βάλει 64GB αλλά όλες οι εφαρμογές πάνε στην εσωτερική μνήμη!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο playstore; Μιας και είναι παλιό το κινητό αν θες μπορείς να το ρουταρης και μετά να μεταφέρεις στην sd ότι θες. Αρκεί βέβαια να το κατέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα