yavtokas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρει κανενας κάποιον οικονομικό φίλο να μου αλλάξει οθόνη (αυθεντική) στο xiaomi redmi 5 pro στην Αθήνα?
d4mage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, yavtokas είπε Ξέρει κανενας κάποιον οικονομικό φίλο να μου αλλάξει οθόνη (αυθεντική) στο xiaomi redmi 5 pro στην Αθήνα? Αυθεντική οθόνη δεν θα βρεις, όλα τα ανταλλακτικά για Xiaomi εκεί έξω είναι OEM και τα τη γνώμη μου να πας σε service όπου θα πάρεις απόδειξη αγοράς + εγγύηση. Μην τσιγκουνεύεσαι τα 20,00€ διότι οι οθόνες για Xiaomi είναι ήδη χαμηλά, έχω αλλάξει 2 σε Redmi Note 4 στα 55,00€ και λίγο πριν δώσω το σπασμένο Redmi Note 5 σε συμφορουμίτη το κόστος της οθόνης όπου κι αν ρώτησα ήταν στα 70,00€. Για iphone SE στο iRepair η οθόνη κοστίζει 75,00€ με εγγύηση και απόδειξη αγοράς, οπουδήποτε αλλού μαύρα σε άτομα που απλά μπορούσαν να περάσουν την οθόνη το κόστος ήταν 45,00€ με 50,00€ για οθόνη εντέλει που κοστίζει και πολύ λίγο, και ρίσκο θα είχες μην σου κάνουν επιπλέον ζημιά στο τηλέφωνο, και κάλυψη που δεν θα έχεις σε περίπτωση που παρουσιάσει πρόβλημα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από d4mage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα