Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ultrawide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα Ultrawide ,  αυτή την στιγμη εχω μια LG 34 UC88 που θα πουλησω η θα κράτησω δεν με απασχολει ακομα.

Αυτό που θελω από την νεα Ultrawide είναι να  34αρα  όχι μικροτερη και να είναι όχι μικροτερη από 3440χ1440 αναλυση , επισης πρεπει να είναι βασικοτατο 10BIT πανελ η εστο (8bit+FRC=10BIT) και να ειναι IPS .

Αν γινεται ας είναι precalibrated  σαν αυτή που εχω , τωρα  για Freesync +Gsync  100-120HZ αν υπαρχουν εχει καλος αν όχι δεν τρελενομαι και ολας μιας και στα παιχνίδια με ενδιαφερει πρωτα η ποιοτητα στην εικονα  και σε δευτερο επιπεδο αν εχω 100 HZ . Η καρτα που εχω είναι μια παλια ASUS STrix 1080TI OC , δεν εχω σκοπο να την αλλαξω για αυτό και δεν με καίει να παω σε 100 FPS . 

Σας ευχαριστω προκαταβολικα . 

Δημοσ.

Νομιζω 2 ειναι οι οθονες που πρεπει να κοιταξεις

LG 34GK950G (αυτη ειναι πανακριβη ακομα)

Alienware AW3418DW

Δεν ξερω ομως τι παιζει με τα BIT που λες πιο πανω

€1000 στο γερμανικο αμαζον

https://www.amazon.de/Dell-Alienware-AW3418DW-Monitor-Reaktionszeit/dp/B076PTMVJ8

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Νομιζω 2 ειναι οι οθονες που πρεπει να κοιταξεις

LG 34GK950G (αυτη ειναι πανακριβη ακομα)

Alienware AW3418DW

Δεν ξερω ομως τι παιζει με τα BIT που λες πιο πανω

€1000 στο γερμανικο αμαζον

https://www.amazon.de/Dell-Alienware-AW3418DW-Monitor-Reaktionszeit/dp/B076PTMVJ8

Καλησπέρα και σε ευχαριστω, τις ειδα αυτές και εστειλα Mail σε LG και DELL μου απαντησαν και οι 2 ότι τα πανελ τους είναι 8Bit οποτε δυστηχος δεν μου κανουν. 

1 ώρα πριν, chrisde είπε

Με αυτά που λες δεν καταλαβαίνω γιατι δεν σε καλύπτει η LG 34UC88. Τι καλύτερο θες να έχει από αυτήν;

Να πω την αληθεια μου αυτή που εχω εχει τα παντα και παει μεχρι 75hz σε NVIDIA με τους νεους drivers αν και την εχω στα 60 . 

Απλα ελεγα μηπως εχει βγει κατι καλυτερο σε εικονα κατι που να είναι κοντα σε OLED πχ … 

Μου ειπαν για μια Samsung Quantum Dot όμως την ειδα από κοντα και τα χρωματα δεν μου αρεσαν καθολου.

Η LG στο support τις μου ειπαν για την  LG 34WK95C   η οποια είναι NANO IPS μου ειπαν ότι εχει διαφορα από αυτή που εχω και είναι 10BIT το θεμα είναι ότι δεν μπορω να την βρω πουθενα Ελλαδα . 

Δημοσ.

Η 34GK950G που προτεινε ο fire πιο πανω ειναι οτι καλυτερο σε ultrawide αυτη τη στιγμη με αμεσως επομενη την dell που εβαλε. Η 950 ειναι νεο μοντελο αλλα παει στα 1450. Κατι καλυτερο δεν υπαρχει σε ultrawide αυτη τη στιγμη. Ουτε σε πανελ ουτε σε αναλυση. Οποια και να διαλεξεις θα την ευχαριστηθεις στο επακρο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Agony είπε

Οποτε να παω στην 950 και ας ειναι 8bit. Ok σας ευχαριστω.

Ναι η 950 ειναι απολαυστικη 10bit δεν γνωριζω αν υπαρχουν σε ultrawide αυτη τη στιγμη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι η 950 ειναι απολαυστικη 10bit δεν γνωριζω αν υπαρχουν σε ultrawide αυτη τη στιγμη.

Η LG μου ειπε ότι το 34WK95C είναι true 10bit nono ips, Απλα δεν ξερω πως θα είναι από το 10bit frc να παω σε 8bit, η αληθεια είναι ότι εχει διαφορα όταν αλλαζω από το μενου από 8Bit σε 10bit FRC. Παρολα αυτά για το Gsync μαλλον εκει θα παω στην 950. 

Σε ευχαριστω πολύ για το κοπο σου.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Agony είπε

Η LG μου ειπε ότι το 34WK95C είναι true 10bit nono ips, Απλα δεν ξερω πως θα είναι από το 10bit frc να παω σε 8bit, η αληθεια είναι ότι εχει διαφορα όταν αλλαζω από το μενου από 8Bit σε 10bit FRC. Παρολα αυτά για το Gsync μαλλον εκει θα παω στην 950. 

Σε ευχαριστω πολύ για το κοπο σου.

Θελουμε εντυπωσεις :D

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτη λες για καθαρο 10bit?

https://www.skroutz.gr/s/13763383/LG-34WK95U.html?keyphrase=34WK95C#specs

Πρεπει να ειναι η πρωτη 4K Ultrawide. Αλλα η οδηγηση τετοια αναλυσης ειδικα σε gaming ειναι απαγορευμενη για την ωρα. Ειναι 33% πανω απο 4Κ. Το καλο ειναι να δεις απο κοντα την 950 γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα και μετα να την παραγγειλεις. Οποια και να παρεις απο τις 2 λαθος δεν θα κανεις. Η 4K UW ειναι 60αρα η αλλη 120hz.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για αυτη λες για καθαρο 10bit?

https://www.skroutz.gr/s/13763383/LG-34WK95U.html?keyphrase=34WK95C#specs

Πρεπει να ειναι η πρωτη 4K Ultrawide. Αλλα η οδηγηση τετοια αναλυσης ειδικα σε gaming ειναι απαγορευμενη για την ωρα. Ειναι 33% πανω απο 4Κ. Το καλο ειναι να δεις απο κοντα την 950 γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα και μετα να την παραγγειλεις. Οποια και να παρεις απο τις 2 λαθος δεν θα κανεις. Η 4K UW ειναι 60αρα η αλλη 120hz.

Όχι  Αυτή φιλε Αρκιν είναι η 34WK95U https://www.lg.com/us/monitors/lg-34WK95U-W-ultrawide-monitor η οποια είναι αμεσα διαθεσιμη από LG όμως είναι 8Bit+FRC οποτε 1.450 ευρο για 10bit FRC θελει σκεψη και δεν ξερω αν εχω προβλήματα να παιζω στην όχι NAtive αναλυση τις που είναι υπερβολικα μεγαλη.

H LG μου ειπε  για την 34WK95C https://www.lg.com/us/monitors/lg-34WK95C-W-ultrawide-led-monitor Που δεν υπαρχει Ελλαδα και μου ειπαν είναι true 10BIT  ,HDR400 panel Και το ποιο βασικο 98% dci  color accuracy που εκει θα αξιζει να δω διαφορα από την 34UC88 και εχει 1.350 ευρο με μικροτερη αναλυση 3440χ1440 .

Οποτε θα κοιτάξω από AMAZON αν μου ερθει μεχρι τελος του μηνα η 34WK95C διαφορετικα θα σας ακουσω και θα παω να δω από κοντα την 950G ,αν την βρω καπου , γενικα τα φοβάμαι τα Gaming monitor Δεν εχω δει ποτε από κοντα καποιο που να με εντυπωσιάσει . ( μην παρεξηγηθώ για αυτά που κοιταω περισσοτερο εγω , χρωματικη παλετα και γωνια θεασης ) 

37 λεπτά πριν, firepc είπε

Θελουμε εντυπωσεις :D

Θα χαρω όταν με το καλο ερθει . 

Δημοσ.

Για αυτο δεν την βρηκα την συγκεκριμενη στο skroutz ειναι πολυ νεο μοντελο. 

Η 34WK95C απο οτι βλεπω ειναι 75hz στα 120 ειναι η 950. Η μια 8bit+frc η αλλη καθαρο 10bit. Ιδια τιμη ιδια αναλυση εχουν και οι 2. Η καθε μια με τα πλεονεκτηματα της.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 7:41 ΜΜ, Acmilangr. είπε

8 bit παλιο πανελ το οποιο είναι oced στα 100 με πολλα προβλήματα από ότι λενε.

Στις 9/2/2019 στις 7:22 ΜΜ, Arkin είπε

Για αυτο δεν την βρηκα την συγκεκριμενη στο skroutz ειναι πολυ νεο μοντελο. 

Η 34WK95C απο οτι βλεπω ειναι 75hz στα 120 ειναι η 950. Η μια 8bit+frc η αλλη καθαρο 10bit. Ιδια τιμη ιδια αναλυση εχουν και οι 2. Η καθε μια με τα πλεονεκτηματα της.

Για την 34WK95C θα παω το πρόβλημα είναι ότι δεν υπαρχει Ελλαδα και φοβάμαι να την παρω από Amazon . Θα περιμενω λικο ακομα , Micro Led IPS 10 bit Καθαρο  θα είναι απιστευτη εικονα πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Agony είπε

και φοβάμαι να την παρω από Amazon

Να την πάρεις από skroutzομάγαζο.

Είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλύτερο το οποιοδήποτε skroutzομάγαζο από το amazon.

Είναι και μακρυά το amazon... που να τρέχεις εκεί στον amazonιο έτσι και χρειαστείς aftersales.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...