Agony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Να την πάρεις από skroutzομάγαζο. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλύτερο το οποιοδήποτε skroutzομάγαζο από το amazon. Είναι και μακρυά το amazon... που να τρέχεις εκεί στον amazonιο έτσι και χρειαστείς aftersales. Πολύ χρήσιμη η ειρωνεία σου να σε καλα.
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Agony είπε Πολύ χρήσιμη η ειρωνεία σου να σε καλα. Δεν σε ειρωνεύεται. Σου εξηγεί, με εύσχημο τρόπο, ότι είναι παντελώς αστήρικτος ο φόβος σου για το amazon. Εννοείται πως θα πάρεις από εκεί την οθόνη, καθώς, σε περίπτωση οιουδήποτε προβλήματος, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μην μπλέξεις με σκρουτζομάγαζα κατά την αγορά ενός τόσο ακριβού προϊόντος, γιατί θα σου βγάλουν το λάδι (το πιθανότερο ενδεχόμενο) και θα ταλαιπωρηθείς αν μπεις σε διαδικασία επιστροφής/ών. Εν είδει φιλικής συμβουλής στα γράφει. 1
Agony Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ε τοτε τι να πω πασο ρε παιδια, τοσο ασφαλές είναι το Αμαζον ? εγω πιστευα ότι με ειρωνεύεται διοτι κατω από τα σχολια στο αμαζον γραφουν ότι εχουν παραλαβει αλλα προιοντα , εχουν πρόβλημα ότι δεν τους τα αλλαζουν κτλ κτλ . Όμως προσωπικα δεν εχω παρει κατι , εφόσον όμως λετε ότι είναι ποιο ασφαλες και από Ελλαδα τοτε οκ... θα κανω μια δοκιμη από εκει . Με την εγγυση εχω να κανω μετα με το Amazon Η με την LG hellas ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα