APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 τι θα κάνατε εαν είχατε ευκαιρία να παίρνατε καλό μισθό για ελληνικά δεδομένα 1500-2000 καθαρά VS μέτρια λεφτα 900-1000 για κατι που σε ευχαριστεί σχετικα, και εχεις πολλά ετη εμπειρίας.....
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 αν το εργασιακο περιβαλλον ειναι καλο θα διαλεγα αυτο που μου αρεσει και με λιγοτερα λεφτα
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Exodia The Forbidden One είπε αν το εργασιακο περιβαλλον ειναι καλο θα διαλεγα αυτο που μου αρεσει και με λιγοτερα λεφτα εισαι ωραιος- αυτο παιζει ρολο- ποσο λιγότερο ανχος εχεις στην δουλειά σου καιολας τα λεφτά παίζουν ρολο για μια καλη διαβίωση αλλα εαν ειναι να τρέμεις στην δουλειά απο το ανχος και μετα που σχολας τι νόημα εχει
Stamtsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκάθαρα αυτό που σ αρέσει.. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.. 😂
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamtsi είπε Ξεκάθαρα αυτό που σ αρέσει.. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.. 😂 πιο δύστυχης δεν υπήρξα ποτε άπλα. κανω ωρα να φτασω δουλεια- και εχει τρελο ανχος - μεγαλη θεση λιγα λεφτα για την θεση
Stamtsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πιστεψε με υπαρχει και ακομα χειροτερο.. Μεγαλη θεση τρελο αγχος και με βασικο μισθο.. Δεν αξιζει να κανεις κατι απο αγκαρια. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Stamtsi είπε Πιστεψε με υπαρχει και ακομα χειροτερο.. Μεγαλη θεση τρελο αγχος και με βασικο μισθο.. Δεν αξιζει να κανεις κατι απο αγκαρια. ναι οντος - βασικό μισθο για μεγάλη θεση δεν παίζει ευκολα....αλλα κατάλαβα τι λες
christos4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εξαρτάται πάντα και από τι ζωή κάνεις και κυρίως τι υποχρεώσεις έχεις.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από christos4
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, christos4 είπε εξαρτάται πάντα και από τι ζωή κάνεις και κυρίως τι υποχρεώσεις έχεις.. δεν εχω παιδια- ενοικιο -εξοδα
dollyyy19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 χαλαρα για τα 1500-2000...............τι να το κανω το χιλιαρικο αν δεν καταλαβαινω οτι δουλευω???βασικο για μενα ειναι το οχταωρο πλεον.δεν διαθετω παραπανω ωρα για κανεναν,ειδικα ανευ πληρωμης.....
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε χαλαρα για τα 1500-2000...............τι να το κανω το χιλιαρικο αν δεν καταλαβαινω οτι δουλευω???βασικο για μενα ειναι το οχταωρο πλεον.δεν διαθετω παραπανω ωρα για κανεναν,ειδικα ανευ πληρωμης..... οταν εισαι 1500-2000 πιστεψε με - κοιτας και εκτος 8ορου το κινητο σου μην σκασει εμαιλ απο πελατη ...
dollyyy19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 εγραψα,περαν οχταωρου,δεν....αν δεν τους αρεσει,λε πουλε........ημουν ελ.επαγγελματιας,χορτασα τα 15ωρα....πλεον μονο 8 ωρες την ημερα για εργασια,ανεξαρτητα χρηματων.θα παω στα περισοτερα,για 8ωρο,και ας ειναι οποιος θελει τριγυρω,και ας ειναι οτι δουλεια θελει.......στο 8ωρο εφυγα...... 2
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε εγραψα,περαν οχταωρου,δεν....αν δεν τους αρεσει,λε πουλε........ημουν ελ.επαγγελματιας,χορτασα τα 15ωρα....πλεον μονο 8 ωρες την ημερα για εργασια,ανεξαρτητα χρηματων.θα παω στα περισοτερα,για 8ωρο,και ας ειναι οποιος θελει τριγυρω,και ας ειναι οτι δουλεια θελει.......στο 8ωρο εφυγα...... εγω αυτο κανω τωρα- αλλα με κοιτανε περιεργα και μου φορτώνουν και αλλα
dollyyy19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 τοτενες μειωνεις ελαφρως ρυθμο ,γιατι καλομαθαν......
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε τοτενες μειωνεις ελαφρως ρυθμο ,γιατι καλομαθαν...... ειναι δυσκολα ελλαδα...θελουν να σου φαν το αιμα για 1500-2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις