Προς το περιεχόμενο

Flash Drive Teclast 128GB @12.66 euro sto JoyBuy [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κι εγώ ένα φλασακι, αλλά το θέμα μου είναι να είναι γρήγορο. Αυτό του θέματος πρέπει να είναι αργό σε γενικές γραμμές... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε

Στο Zip/Post Code τι βάζουμε? Σκέτο νούμερο δεν δέχεται.

θελει μετα τους 3 πρωτους αριθμους κενο και μετα το υπολοιπο

Δημοσ.

παρηγγειλα κ εγω ενα,ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα που αναρτησατε,μια ερωτηση βασικη εχω,αν το προιον ειναι ιμιτασιον,κοινως "μαιμου",ποσο περιθωριο εχουμε για refund/αποστολη πισω ??διοτι θα εχουμε να το περιμενουμε τουλαχιστον μηνα+...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zisiskal είπε

παρηγγειλα κ εγω ενα,ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα που αναρτησατε,μια ερωτηση βασικη εχω,αν το προιον ειναι ιμιτασιον,κοινως "μαιμου",ποσο περιθωριο εχουμε για refund/αποστολη πισω ??διοτι θα εχουμε να το περιμενουμε τουλαχιστον μηνα+...

δεν μπορω να φανταστώ καποιος να αντιγράφει teclast, αλλα ακομα και αν βρισκοταν, 6 μηνες προστασια εχεις απο το Paypal.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μα πραγματικά, γιατί να πάρει κάποιος ένα φλασακι από Κίνα που θα περιμένει τόσο καιρό για την παραλαβή και αν του χαλάσει το πιο πιθανό είναι να μην μπει καν στην διαδικασία να το στείλει με εγγύηση. 

19 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

αυτο εχει ανεβασει ενας. αν αληθεύουν ειναι μια χαρα για τα λεφτα του

Screenshot_1.png

Υπάρχουν αρκετές μετρήσεις από ότι είδα. Πολλές από αυτές είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτή που ανέβασες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...