kritikos4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εβιβα και αν ερθει , ηρθε !!!! Ευχαριστω
xristoslet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ψάχνω κι εγώ ένα φλασακι, αλλά το θέμα μου είναι να είναι γρήγορο. Αυτό του θέματος πρέπει να είναι αργό σε γενικές γραμμές...
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Τα bench που έχει βάλει ένας σε ss , δείχνουν ότι είναι γρήγορο ανεκτά ή Όχι α;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στο Zip/Post Code τι βάζουμε? Σκέτο νούμερο δεν δέχεται.
spy_vlsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Στο Zip/Post Code τι βάζουμε? Σκέτο νούμερο δεν δέχεται. θελει μετα τους 3 πρωτους αριθμους κενο και μετα το υπολοιπο
Lesdal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Στο Zip/Post Code τι βάζουμε? Σκέτο νούμερο δεν δέχεται. Το γραφεις σε μορφη ΧΧΧ(ΚΕΝΟ)ΧΧ
Passionate Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Στο Zip/Post Code τι βάζουμε? Σκέτο νούμερο δεν δέχεται. πχ 431 00
spy_vlsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 αυτο εχει ανεβασει ενας. αν αληθεύουν ειναι μια χαρα για τα λεφτα του
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Τhanks Όποιος παραλάβει (αν παραλάβει) πρώτος ενημερώνει τους υπόλοιπους
zisiskal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 παρηγγειλα κ εγω ενα,ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα που αναρτησατε,μια ερωτηση βασικη εχω,αν το προιον ειναι ιμιτασιον,κοινως "μαιμου",ποσο περιθωριο εχουμε για refund/αποστολη πισω ??διοτι θα εχουμε να το περιμενουμε τουλαχιστον μηνα+...
oletiras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, zisiskal είπε παρηγγειλα κ εγω ενα,ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα που αναρτησατε,μια ερωτηση βασικη εχω,αν το προιον ειναι ιμιτασιον,κοινως "μαιμου",ποσο περιθωριο εχουμε για refund/αποστολη πισω ??διοτι θα εχουμε να το περιμενουμε τουλαχιστον μηνα+... δεν μπορω να φανταστώ καποιος να αντιγράφει teclast, αλλα ακομα και αν βρισκοταν, 6 μηνες προστασια εχεις απο το Paypal. 2
xristoslet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μα πραγματικά, γιατί να πάρει κάποιος ένα φλασακι από Κίνα που θα περιμένει τόσο καιρό για την παραλαβή και αν του χαλάσει το πιο πιθανό είναι να μην μπει καν στην διαδικασία να το στείλει με εγγύηση. 19 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε αυτο εχει ανεβασει ενας. αν αληθεύουν ειναι μια χαρα για τα λεφτα του Υπάρχουν αρκετές μετρήσεις από ότι είδα. Πολλές από αυτές είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτή που ανέβασες. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ενώ στο Ελλαδιστάν αν μπεις στην διαδικασία της εγγύησης είσαι σιγουράντζα έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις