Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimpa16 είπε

Έχει κάποιο κουμπί on-off ?

Λογικά πρέπει. Κοίτα αν είναι off.

Screenshot_20190209-184218_Gallery.jpg

20190209_184405.jpg

1 ώρα πριν, dimpa16 είπε

Έχει κάποιο κουμπί on-off ?

Λογικά πρέπει. Κοίτα αν είναι off.

Δεν έχει κάποιο κουμπί. Ένα φωτεινό πορτοκαλί έχει πάνω δεξιά από το πληκτρολόγιο δεξιά όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Όταν το πατάω γίνεται μπλε και ενεργοποιείται το bluetooth. Στέλνω φωτογραφίες. 

Δημοσ.

Windows 7  professional  64. Το εικονίδιο είναι το σήμα του ασύρματου με κόκκινο χι .Όταν πάω στην αλλαγή προσαρμογέα, μου δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης αλλά το κοκκινο χι δεν φεύγει από το σηματάκι κάτω δεξιά. 

Δημοσ.

To κουμπι δεξια δεξια κάτω απο τον δεξι μεντεσε ειναι το wifi/bluetooth.Οταν το πατησεις και αναψει,βλεπεις κάποια διαφορά?

Δημοσ.

Παραμένει αμετάβλητο με κόκκινο Χ δεν κάνει κάποια κίνηση η προσπάθεια ενεργοποίησης. 

Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι κάποιος συνδυασμός πλήκτρων, αλλά παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερα κάτι. 

Δημοσ.

Λογικά ειναι ενεργοποιημένο.Ασχετα με το Χ αν κάνεις κλικ πανω του σου βγαζει επιλογη για αναζητηση δικτύων?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Crybal είπε

Λογικά ειναι ενεργοποιημένο.Ασχετα με το Χ αν κάνεις κλικ πανω του σου βγαζει επιλογη για αναζητηση δικτύων?

Όχι δεν βγάζει. 

Δημοσ.

Θα το κάνω όταν βρεθω στο σπίτι, όπως και να έχει ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Πιθανόν με fn και με ένα ακόμη f να ενεργοποιείται.

Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες δεν....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpouliaritis είπε

Θα το κάνω όταν βρεθω στο σπίτι, όπως και να έχει ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες δεν....

Μπήκα στον σύνδεσμο, έγινε εγκατασταση, τα ίδια.Παντως στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει η λέξη wireless  αν αυτό λέει Κάτι. 

Screenshot_20190209-222802_Gallery.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...