Stef Papa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, το καλοκαίρι θα πάω διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και έχω μερικές απορίες περί των τσιγάρων: 1) Μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 400 τσιγάρα από Τουρκία δηλαδή 20 πακέτα έτσι; 2)Μπορεί να μου πει κάποιος τι τιμές παίζουν εκεί πέρα ειδικά τώρα με την υποτίμηση της λίρας; Γιατί έχω διαβάσει ότι στην Τουρκία επιβάλλεται μια από τις ποιο υψηλές φορολογίες στα τσιγάρα. 3)Και τέλος έχει κάποιος να μου προτείνει καμιά ντόπια μάρκα για να δοκιμάσω και κάτι καινούριο; Ευχαριστώ.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, Stef Papa είπε Καλησπέρα παιδιά, το καλοκαίρι θα πάω διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και έχω μερικές απορίες περί των τσιγάρων: 1) Μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 400 τσιγάρα από Τουρκία δηλαδή 20 πακέτα έτσι; 2)Μπορεί να μου πει κάποιος τι τιμές παίζουν εκεί πέρα ειδικά τώρα με την υποτίμηση της λίρας; Γιατί έχω διαβάσει ότι στην Τουρκία επιβάλλεται μια από τις ποιο υψηλές φορολογίες στα τσιγάρα. 3)Και τέλος έχει κάποιος να μου προτείνει καμιά ντόπια μάρκα για να δοκιμάσω και κάτι καινούριο; Ευχαριστώ. Yunalari becer πολύ καλή μάρκα!! Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!!!
Zerg13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Stef Papa είπε Καλησπέρα παιδιά, το καλοκαίρι θα πάω διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και έχω μερικές απορίες περί των τσιγάρων: 1) Μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 400 τσιγάρα από Τουρκία δηλαδή 20 πακέτα έτσι; 2)Μπορεί να μου πει κάποιος τι τιμές παίζουν εκεί πέρα ειδικά τώρα με την υποτίμηση της λίρας; Γιατί έχω διαβάσει ότι στην Τουρκία επιβάλλεται μια από τις ποιο υψηλές φορολογίες στα τσιγάρα. 3)Και τέλος έχει κάποιος να μου προτείνει καμιά ντόπια μάρκα για να δοκιμάσω και κάτι καινούριο; Ευχαριστώ. Πριν καποια χρονια που ειχα φερει ηταν 1 κουτα =10 πακετα ανα ατομο. Με λιγα παρακαλια το καναμε 2 κουτες ανα ατομο, στους τελωνιακους. 1,5 λιτρο αλκολ επισης ανα ατομο. Τιμες δεν εχω ιδεα αλλα εκει που εχει φτασει η λιρα party θα κανεις. Ενας γνωστος επαιρνε Assos απο Τουρκια και ειχαν αλλη γευση, ωραια ελεγε. Δεν εχουν ολα τα duty free ιδες τιμες, αυτα στα συνορα ειναι καλη φαση εκει που πας δεν ξερω, πιο ακριβα τα κοβω. Αν θες να ρισκαρεις παρε παραπανω κουτες, και ισως δεν σε ψαξουν εδω Ελλαδα. Οχι πανω απο 4 γιατι θα μοιαζεις με εμπορας. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13 1
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Πρόσεχε μόνο μην τα δεις φτηνά και πάρεις τίποτε λαθραία όπως πουλάνε και εδώ Πακιστανοί στους δρόμους.Θα πάθεις δηλητηρίαση και θα τρέχεις σε κανένα Νοσοκομείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις