Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Ας το σπασω ετσι για να μη γινει flame το θεμα. Γραφουν οτι δε θα φτανουν καν οι 3ΧΧΧ ryzen για 4Κ αναλυση Μπορεις να μου αναφερεις που ακριβως και ποιος το εγραψε το παραπανω,παλι πριν το αρχικο σου σχολιο?
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Τι εννοεις ακουσα ιντελ?Στον τιτλο δεν αναφερει πουθενα κατι περι Intel,ουτε και στο αρχικο του σχολιο και εν μερη ουτε καποιος προτεινε Intel οπως και εγω.Οτι θελεις διαβαζεις? Τι ακριβως αλλα εγραψες και αλλα καταλαβα? Στην πρωτη σου προταση λες οτι θαβουνε οι αλλοι τους Amd και στην δευτερη λες οτι σιγουρα τον κοβει ο 1500x.Εδω να στα τονισω,επειδη εγω εγινα triggered απο intel .... Δες ξανα λοιπον προσεκτικα τα προηγουμενα σχολια πριν το δικο σου και πες μου που ακριβως γραφτηκε οτι για 4κ με τον 2080 θελει μονο 9900κ και επισης που ακριβως γραφτηκε οτι οι Amd γενικα δεν αντεχουν και ειναι επιπεδου Pentium. Ενα ατομο μονο ανεφερε τα περι Intel και ειπε συγκεκριμενα. Μεταφορες στη γλωσσα που χρησιμοποιεις υπαρχουν η τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα? Ποσο να στο αναλυσω παραπανω,οτι ανεφερα τον 9900 και τους pentium για να δειξω τα ακρα της καταστασης που παρουσιαζουν. Αν δε μπορεις να το αντιληφθεις τοτε δεν εχει νοημα.Δε θα κατσω να αναλυσω λεξη λεξη αν δε μπορεις να πιασεις το νοημα,ενω τοσα αλλα ατομα το κανανε.Ευχαριστω και go on. 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Προσωπικά πιστεύω ότι με OC ακόμα και ο R5 1500X είναι ικανοποιητικός για 4K gaming... Σιγουρα αν ασχοληθει να κλοκαρει θα βελτιωθει η κατασταση.Απλα αν δε κανω λαθος ζηταει πυρηνες το BF οποτε εαν καταφερει να απρει εναν 2600 θα κερδισει απο 3 μεριες. Και υψηλοτερα ρολογια και πυρηνες και αυξημενο ipc.Και θα αξιοποιει και καλυτερα τη καρτα του και θα εχει ενδεχομενως και λιγοτερο stuttering. 2 1
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Σιγουρα αν ασχοληθει να κλοκαρει θα βελτιωθει η κατασταση.Απλα αν δε κανω λαθος ζηταει πυρηνες το BF οποτε εαν καταφερει να απρει εναν 2600 θα κερδισει απο 3 μεριες. Και υψηλοτερα ρολογια και πυρηνες και αυξημενο ipc.Και θα αξιοποιει και καλυτερα τη καρτα του και θα εχει ενδεχομενως και λιγοτερο stuttering. Μια καλή λύση είναι να πουλήσει τον R5 1500X και να βάλει τη διαφορά για να πάει σε R5 2600... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από _Theo_
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Μια καλή λύση είναι να πουλήσει τον R5 1500X και να βάλει τη διαφορά για να πάει σε R5 2600... Aν τον πουλησει και βρει και μεταχειρισμενο,θα ειναι ακομα μικροτερη η χασουρα.Οτι κρινει καλυτερο ας κανει. Παντως τα 40 fps μου φαινονται λιγα για αυτον τον επεξεργαστη,οποτε μπορει να μη φταιει και αποκλειστικα αυτο. 1
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Aν τον πουλησει και βρει και μεταχειρισμενο,θα ειναι ακομα μικροτερη η χασουρα.Οτι κρινει καλυτερο ας κανει. Παντως τα 40 fps μου φαινονται λιγα για αυτον τον επεξεργαστη,οποτε μπορει να μη φταιει και αποκλειστικα αυτο. Εγώ του πρότεινα να κάνει ένα φορμάτ πάντως. Σίγουρα η τελευταία λύση, αλλά και η πιο σίγουρη.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Μεταφορες στη γλωσσα που χρησιμοποιεις υπαρχουν η τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα? Ποσο να στο αναλυσω παραπανω,οτι ανεφερα τον 9900 και τους pentium για να δειξω τα ακρα της καταστασης που παρουσιαζουν. Αν δε μπορεις να το αντιληφθεις τοτε δεν εχει νοημα.Δε θα κατσω να αναλυσω λεξη λεξη αν δε μπορεις να πιασεις το νοημα,ενω τοσα αλλα ατομα το κανανε.Ευχαριστω και go on. Τα περι 9900 και pentium τα εκανες προσθεση στο σχολιο σου αργοτερα... Αλλα και παλι ας το προσπερασουμε αυτο,εξακολουθω να περιμενω να μου βρεις ποιος ακριβως ειπε οτι οι ryzen 3000 δεν θα κανουν για 4κ οπως εγραψες(το εχω κανει πιο πανω quote). Ουτε κανεις εγραψε πουθενα οτι ο Ryzen 5 2600 δεν ειναι αρκετος και πρεπει υποχρεωτικα να παει σε ryzen 7 2700x. Αν τον σηκωνει η τσεπη του γραφτηκε πιο πισω οτι αξιζει να ανεβει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο,βασικα με ολα ultra,μια χαρα μου φαινονται τα 40-50 με το συγκεκριμενο επεξεργαστη.Αλλα μη περιμενει να παρει πολλα παραπανω ακομα και με αλλαγη cpu.Εκτος αν παει στον 2700Χ που συμφωνα με το παρακατω μπορει να παρει μια 20αρα average. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο βαρυ το bf καθως δε παιζω αλλα 4Κ ειναι αυτα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Dantε 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ο,τι να΄ναι ως συνήθως ο κριτής των πάντων....🤪😵 Θα δει καλή διαφορά γενικα με αλλαγή σε μεγαλύτερο cpu αλλά κάποια παιχνίδια, είναι οπως λεει και ο dante αρκετα βαριά έτσι κι αλλιως.... 3
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλα και τα pc games δεν φτιαχνονται με γνωμονα να τα παιξει καποιος σε 4k, μιας και εχουμε την επιλογη να παιξουμε με πιο πολλα fps σε μια οθονη 1440p/144hz. Οποτε για εμενα, εκτος αν παιζεις σε καμια tv που ειναι 4κ, επενδυσε σε μια οθονη να εχεις και τα παραπανω hz/fps. Ακομα και με 2700x δεν θα ξεπερνας τα ~70, οποτε...
manos315 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, PeristeriGR είπε Καλησπερα παιδια.επενδυσα στην rtx 2080 με 4κ μονιτορ.το pc εχει 16 g ram στα 3000mhz αλλα επειδη τελειωσαν τα φραγκα εμεινα με ryzen 5 1500x.και τα fps ειναι χαλια παιζω bfv χωρις rtx effect παιζω στα 40 με 50 fps ολα ultra.(και καμια φορα μου κανει κατι lags σπανια αλλα τα κανει στην ωρα της μαχης)αμα ενεργοποιησω το rtx φτανω και καμια φορα τα 20 fps.Αμα αλλαξω επεξεργαστη θα δω διαφορα?κανει bottleneck η 2080 με ρυζεν 1500χ? Εδωσα ποσα λεφτα κ δεν ειμαι ευχαριστημενος.Ευχαριστω. Δοκίμασε μέχρι να αναβαθμίσεις CPU να παίζεις στο ίδιο μονιτορ σε 2Κ. Μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα από το αποτέλεσμα. Δε μιλάω μόνο για τα fps τα οποία φυσικά και θα ανέβουν κατακόρυφα, άλλα όλη η ποιότητα εικόνας θα είναι παραπάνω από ευχάριστη σε σημείο ίσως και να ξεχάσεις την ίδια την αναβάθμιση. Απλά έχε κάποιο vsync ενεργοποιημένο για να μην είναι όλη την ώρα η gpu στο 100% και για να μην έχεις screen tearing που ίσως παρουσιαστεί. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από manos315
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπορεις να μου αναφερεις που ακριβως και ποιος το εγραψε το παραπανω,παλι πριν το αρχικο σου σχολιο? Το δικό μου μάλλον αλλά μάλλον τα μάτια του δεν βλέπουν λέξεις όπως το ίσως για την δεύτερη γενιά anyway ιντελ δεν πρότεινα στην αρχή γιατί θα πρέπει να αλλάξει και μητρική κλπ Αυταααα!
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Το δικό μου μάλλον αλλά μάλλον τα μάτια του δεν βλέπουν λέξεις όπως το ίσως για την δεύτερη γενιά anyway ιντελ δεν πρότεινα στην αρχή γιατί θα πρέπει να αλλάξει και μητρική κλπ Αρα δικο μου λαθος στο συγκεκριμενο μιας και ειμαι απο κινητο και δεν το προσεξα αλλα και παλι εγραψες την λεξη ισως και φυσικα μονο εσυ το ανεφερες ενω ο πιο πισω συμφορουμιτης αναφερθηκε σε πολλους,γιαυτο και μου εκανε εξ αρχης εντυπωση. Ασε που ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι ανεφεραν το αυτονοητο που λεει''οσα χωραει η τσεπη''. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Tελευταιο απο μενα πανω στη "παρανοηση".Αν καποιος που δε ξερει διαβαζε τη πρωτη σελιδα,θα καταλαβαινε οτι ακομα και οι 2ΧΧΧ δε κανουν για gaming,πραγμα που ξερετε πως δεν ισχυει.Πανω σε αυτο εγινε η μεταφορα μου,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο. Στο θεμα μας,η κατεβαζει αναλυση,η αλλαζει cpu η κανει oc. Το πιο δραστικο για να ανεβει σε fps,ειναι να αλλαξει αναλυση καθως ακομα και κορυφαια συστηματα σε 4Κ δε πλησιαζουν καν τα 100fps. Η βεβαια χαμηλωνει ρυθμισεις.Βεβαια δε μας ειπε τι οθονη εχει,που αν ειναι 60hz,κατ εμε κανει oc,κατεβαζει ρυθμισεις ωστε να ειναι παντα πανω απο 60fps και απολαμβανει το παιχνιδι.
rofl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Dantε είπε Aν τον πουλησει και βρει και μεταχειρισμενο,θα ειναι ακομα μικροτερη η χασουρα.Οτι κρινει καλυτερο ας κανει. Παντως τα 40 fps μου φαινονται λιγα για αυτον τον επεξεργαστη,οποτε μπορει να μη φταιει και αποκλειστικα αυτο. Κι εγω δεν νομιζω οτι δεν μπορει να βγαλει 60 fps πιο πιθανο το βλεπω να ναι κατι αλλο... και πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με 4κ αλλα απο 720p ως 1440p οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες, πρακτικα το ιδιο cpu usage, και για την ακριβεια λιγοτερο στις mainstream καρτες γιατι οσο ανεβαινει η αναλυση, πεφτουν τα fps που μπορει να δωσει η καρτα... ενδεικτικα...https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6nok1j/higher_resolution_less_cpu_usage/ βαλε προγραμματακι, πχ precision. η μονη περιπτωση να τρως bottleneck ειναι αν εχεις cpu usage κοντα στο 100% αν οχι τοτε κοιτας αλλου. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Tελευταιο απο μενα πανω στη "παρανοηση".Αν καποιος που δε ξερει διαβαζε τη πρωτη σελιδα,θα καταλαβαινε οτι ακομα και οι 2ΧΧΧ δε κανουν για gaming,πραγμα που ξερετε πως δεν ισχυει. Μα περαν του πρωτου σχολιου ενος συμφορουμιτη που οντως ανεφερε για 3ης γενιας ryzen(και ειχα αδικο),ολοι οι υπολοιποι ryzen προτειναν/ανεφεραν. Και ασε που ουτως ή αλλως στην παρουσα στιγμη ο συμφορουμιτης ουτε λεφτα για ryzen 5 2600 δεν εχει για να δωσει οπως λεει εξ αρχης. Προφανως αν καποιος ελεγε οτι γενικα και αοριστα ολοι οι ryzen δεν κανουν για gaming θα ηταν ψεμα. 5 ώρες πριν, PeristeriGR είπε Καλησπερα παιδια.επενδυσα στην rtx 2080 με 4κ μονιτορ.το pc εχει 16 g ram στα 3000mhz αλλα επειδη τελειωσαν τα φραγκα εμεινα με ryzen 5 1500x. Αμα αλλαξω επεξεργαστη θα δω διαφορα?κανει bottleneck η 2080 με ρυζεν 1500χ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις