Προς το περιεχόμενο

Bottleneck rtx 2080

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TS, απενεργοποίησε το RT ή βάλε το στο Low και λογικά θα φτιάξουν οι επιδόσεις...Κάτι μου λέει ότι το έχεις βάλει Ultra οπότε λογικό να σέρνεται η RTX 2080 σε 4K...

Επεξ/σία από _Theo_
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

TS, απενεργοποίησε το RT ή βάλε το στο Low και λογικά θα φτιάξουν οι επιδόσεις...Κάτι μου λέει ότι το έχεις βάλει Ultra οπότε λογικό να σέρνεται η RTX 2080ti σε 4K...

2080 εχει,το γραφει και στον τιτλο :)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

10 στους 10 προτειναν συγκεκριμενα ryzen επεξεργαστη(ειτε 2600,ειτε 2700x),ο αλλος βλεπει intel vs amd

Άσε τι βλέπω έγω και κοίτα τι δεν βλέπεις εσύ.

Ξεκίνησες άλλο ένα ανούσιο versus με κάποιο χριστιανό μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις δεν ξέρω τι.

Με βασικά πράγματα που γράφτηκαν, όπως ότι για 4Κ δεν κάνει η 1η γενιά ryzen 😂😂, δεν έγινες triggered,

αυτό το πέρασες ανέμελα, μόλις σου θίξανε τον pentium γαργαλήθηκες.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Άσε τι βλέπω έγω και κοίτα τι δεν βλέπεις εσύ.

Ξεκίνησες άλλο ένα ανούσιο versus με κάποιο χριστιανό μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις δεν ξέρω τι.

Ναι βρε ειπαμε ξεκινησα ενα vs παρολο που και εγω Ryzen προτεινα.

Το δε πιο αστειο ειναι οτι τολμησα να μπω στο παρον θεμα μιας και εχω και εγω την καρτα του τιτλου ,αρα εχω μια παραπανω αποψη απο τους περισσοτερους,και βγηκα απο πανω και ο κακος της παρεας ωσπου φανηκε τελικα οτι το εν λογω παιχνιδι εχει πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο οσο νομιζαν μερικοι.....

Το ακομα πιο κορυφαιο ειναι οτι ο ts απλα ρωτησε αν φταιει ο επεξεργαστης του και αν χρειαζεται καποια στιγμη(γιατι λεφτα για αναβαθμιση δεν εχει)να τον αλλαξει.Δεν ρωτησε κατι αλλο,ουτε τι ειναι καλυτερο απο Intel ή Amd,ουτε τιποτα.

Τελος παντων επειδη αρκετα το κουρασαμε το θεμα ανεξαρτητως του τι γραφτηκε,ο ανθρωπος πηρε την απαντηση που εψαχνε οτι καποια στιγμη στο μελλον πρεπει να τον αλλαξει τον επεξεργαστη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι βρε ειπαμε ξεκινησα ενα vs παρολο που και εγω Ryzen προτεινα.

Το δε πιο αστειο ειναι οτι τολμησα να μπω στο παρον θεμα μιας και εχω και εγω την καρτα του τιτλου αρα εχω μια παραπανω αποψη απο τους περισσοτερους,και βγηκα απο πανω και ο κακος της παρεας ωσπου φανηκε τελικα οτι το εν λογω παιχνιδι εχει πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο οσο νομιζαν μερικοι.....

Τωρα καταλαβαινω γιατι πολλοι δεν σχολιαζουν καθολου σε αυτα τα θεματα....

Αν ο μάστορας θέλει να παίξει 4K γενικά ο 1500Χ είναι αρκετούτσικος. Ή ίσως να μην αξίζει αγορά δυνατότερου.

Το 99% του προβλήματός του είναι το rtx και το 4Κ. Αν ντε και καλά θέλει βαριά multi τότε θέλει και cpu.

Αυτά ΔΕΝ τα είδα γραμμένα σε 4 σελίδες σεντόνιασμα.

Επίσης ΔΕΝ είδα γραμμένο ότι κατά 99% θέλει format.

Γιατί δεν ήταν γραμμένα? Γιατί το VS είναι ο αυτόσκοπος κι όχι το ontopic.

Τέσπα με βλέπω να ξαναλογκάρω σε κάνα χρόνο (ξέρω δεν θα σας λείψω),

άλλωστε για αγγελίες μπήκα να ασχοληθώ και την ξανακάνω για γενόγλωσσα forum με ελαφρά πηδηματάκια...

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Αν ντε και καλά θέλει βαριά multi τότε θέλει και cpu.

Αυτά ΔΕΝ τα είδα γραμμένα σε 4 σελίδες σεντόνιασμα.

Ο ανθρωπος για ενα συγκεκριμενο παιχνιδι μπηκε να ρωτησει και γενικα ρωτησε αν ο επεξεργαστης του ειναι οτι πρεπει για την εν λογω καρτα για να ξερει τι θα κανει στο μελλον.

Ουτως ή αλλως στην κατηγορια του Hardware γενικα ανοιξε το θεμα,οχι στις αναβαθμισεις.

Και ασε που το ανεφερε στο πρωτο σχολιο οτι το RT το εχει κλειστο.

Ουτε αυτο το προσεξες,ή ειπαμε οτι εγω μπηκα με διαθεση για να ξεκινησω vs(που ακομα δεν καταλαβα που ακριβως ηταν το vs αφου ολοι στο θεμα τους ιδιους επεξεργαστες προτειναμε)?

Τελος παντως εβγαλε πανω κατω ακρη τι πρεπει να προσεξει και το τι θα κανεις εσυ με το forum ειναι ασχετο με το θεμα.

13 ώρες πριν, PeristeriGR είπε

τα fps ειναι χαλια παιζω bfv χωρις rtx effect παιζω στα 40 με 50 fps ολα ultra.

Αμα αλλαξω επεξεργαστη θα δω διαφορα?

κανει bottleneck η 2080 με ρυζεν 1500χ? 

2 απλες ερωτησεις εκανε ο ανθρωπος,ελεος δηλαδη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αυτό που για ψίλου πήδημα προτείνεται όλοι φορμάτ με ξεπερνάει. Όλοι οι αργόσχολοι εδώ μαζευτήκανε? Τι θα πει φορμάτ μπας και στρώσει, πάμε καλά? Μία ημέρα δεν φτάνει για να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου και να περάσεις όλα τα προγράμματα.

Αν το PC σου είναι τρύπιο από τους ιούς και τα πειρατικά downloads, τότε και τα backups σου (στικάκια, 2ος δίσκος κτλ) θα επαναφέρουν το πρόβλημα μετά το φορμάτ. Γιατί δεν φαντάζομαι κανείς να κάνει φορμάτ και να μην σώζει κάπου τις ταινίες, φωτογραφίες και την μουσική του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ktf είπε

Αυτό που για ψίλου πήδημα προτείνεται όλοι φορμάτ με ξεπερνάει. Όλοι οι αργόσχολοι εδώ μαζευτήκανε? Τι θα πει φορμάτ μπας και στρώσει, πάμε καλά? Μία ημέρα δεν φτάνει για να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου και να περάσεις όλα τα προγράμματα.

Αν το PC σου είναι τρύπιο από τους ιούς και τα πειρατικά downloads, τότε και τα backups σου (στικάκια, 2ος δίσκος κτλ) θα επαναφέρουν το πρόβλημα μετά το φορμάτ. Γιατί δεν φαντάζομαι κανείς να κάνει φορμάτ και να μην σώζει κάπου τις ταινίες, φωτογραφίες και την μουσική του.

Το προβλημα του TS εξ αρχης ηταν στο hardware που εχει μιας και στο εν λογω παιχνιδι τον κοβει ο επεξεργαστης του οπως του ειχε απαντηθει απο το πρωτο σχολιο εν μερη(αλλα και σε αλλα αργοτερα,μεχρι και πινακακι ανεβηκε με τις διαφορες) αφου οπως ειπε ειχε φυσιολογικα fps με βαση το hardware,το παιχνιδι και τις ρυθμισεις που εχει.

Τωρα ναι πως απο τα παραπανω προεκυψε η λυση/επιλογη του Format ουτε εγω καταλαβαινω.

Αν πχ ελεγε οτι σε low ειχε 20fps στο εν λογω παιχνιδι(με κλειστο το RT)εκει ναι να εκανε παλι νεα εγκατασταση.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει μετά από αλλαγή εταιρίας να έχω χαμηλές επιδόσεις παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει ddu.

Θυμάμαι παρόμοια θέματα στο forum και θυμάμαι χαρακτηριστηκά 1 θέμα όπου ο ts επέμενε να μην κάνει format

ενώ είχε εξαντλήσει κάθε άλλο περιθώριο. Σε δε ξέρω πόσες σελίδες ήταν διατεθειμένος να δεχτεί ότι φταίει το

κακό φενγκ σούι αλλά φορμάτ δεν έκανε.

Εγώ το προτείνω σαν τελευταίο μέτρο πριν αρχίσει να πληρώνει.

Έχω παρατηρήσει αρκετές φορές θετική μεταβολή επιδόσεων σε clean install ( η αλήθεια είναι σε benchmarking) σε gaming δεν το έχω προσέξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger είπε

Εμένα μου έχει τύχει μετά από αλλαγή εταιρίας να έχω χαμηλές επιδόσεις παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει ddu.

Θυμάμαι παρόμοια θέματα στο forum και θυμάμαι χαρακτηριστηκά 1 θέμα όπου ο ts επέμενε να μην κάνει format

ενώ είχε εξαντλήσει κάθε άλλο περιθώριο. Σε δε ξέρω πόσες σελίδες ήταν διατεθειμένος να δεχτεί ότι φταίει το

κακό φενγκ σούι αλλά φορμάτ δεν έκανε.

Εγώ το προτείνω σαν τελευταίο μέτρο πριν αρχίσει να πληρώνει.

Έχω παρατηρήσει αρκετές φορές θετική μεταβολή επιδόσεων σε clean install ( η αλήθεια είναι σε benchmarking) σε gaming δεν το έχω προσέξει.

Μην φύγεις σε παρακαλώ! Μην μας αφήσεις ξανα μόνους με όλους τους σκοταδόψυχους τώρα που σε ξανα βρήκαμε!♥️🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πω ρε φίλε, εγώ την αμολάω και κοιτάζω να δω μη πέθανε η γάτα μου.

Είσαι σίγουρος για τις πάνες μαζί μου?

Στον έρωτα οι πορδούλες μυρίζουν γιασεμί και λεβάντα...😍😍🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Στον έρωτα οι πορδούλες μυρίζουν γιασεμί και λεβάντα...😍😍🤣

Αυτό ήταν πάρε το hyndai σου κι έλα να γεράσουμε μαζί.

Φτιάνω και πατσιτσιο.

Μόλις τώρα, Stamer είπε

58576418.jpg

Δεν είναι τίποτα.

MAN LOVE IS OKAY.

Δημοσ.

Αυτό ήταν πάρε το hyndai σου κι έλα να γεράσουμε μαζί.

Φτιάνω και πατσιτσιο.

Δεν είναι τίποτα.

MAN LOVE IS OKAY.

Το αγαπημένο μου! Πως συνεννοούμαστε με τα μάτ.... εεεε  με τα πλήκτρα....🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...