Προς το περιεχόμενο

Bottleneck rtx 2080

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα περαν του πρωτου σχολιου ενος συμφορουμιτη που οντως ανεφερε για 3ης γενιας ryzen(και ειχα αδικο),ολοι οι υπολοιποι ryzen προτειναν/ανεφεραν.

Και ασε που ουτως ή αλλως στην παρουσα στιγμη ο συμφορουμιτης ουτε λεφτα για ryzen 5 2600 δεν εχει για να δωσει οπως λεει εξ αρχης.

Προφανως αν καποιος ελεγε οτι γενικα και αοριστα ολοι οι ryzen δεν κανουν για gaming θα ηταν ψεμα.

Μα αφού ο ts ryzen σύστημα έχει, τι θα του προτείνανε, να αλλάξει όλο το pc σε ιντελ? Και όντως ο Dante, κατάλαβα οτι τον pentium κτλ ιντελ τα έβαλε καθαρά για την σύγκριση πάνω στην κουβέντα και τίποτε παρα πάνω..🙂

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Όλοι καλά?

Πέρασα μια βόλτα κάνα χρόνο μετά και είναι σα να μη πέρασε μια μέρα.

intel vs amd, ατελείωτο spam με τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα γίδια

και συνεχόμενη προβολή της κόμπλας του καθενός για την αγαπημένη του ομάδα εταιρία.

Σας έλειψα?

---

Το φορτίο του επεξεργαστή per frame είναι ίδιο ανεξαρτήτως ανάλυσης, δεδομένου του aspect ratio.

Το φορτίο του επεξεργαστή per frame επιβαρύνεται όσο μεγαλώνει το aspect ratio.

25 και βάλε χρόνια από το πρώτο μου pc ακόμα δεν έχω συναντήσει cpu να ενδύκνειται για συγκεκριμένες αναλύσεις😂.

Ίσα ίσα που παλιά προτείναμε για να ομαλοποιηθεί η εμπειρία (σταθερότερα frame times) να ανεβάσει ο χρήστης την ανάλυση

με αντάλλαγμα φυσικά χαμηλότερα avg fps, αν το ανεχόταν καλύτερα το μάτι του, έναντι υψηλότερων avg αλλά με μεγάλα βυθίσματα.

---

@ ts

Δεν βλέπω αναλυτικά το σύστημα σου, ελπίζω ότι δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα software,

πχ έχεις σχετικά καθαρά windows, δεν τρέχουν 3 antivirus μαζί, έχεις τελευταίους drivers κλπ.

Για bfv 64άρι multiplayer ο 1500Χ δεν είναι κι ο ιδανικότερος, θεωρώ ότι τα 50 fps δεν είναι παράλογα.

Για bfv single player o 1500X πρέπει να ανταπεξέρχεται με άνεση.

Επίσης το τρέχεις σε dx11 ή dx12?

Σε 4Κ η 2080 έχει avg γύρω στο 60 συνεπώς κάποια βυθίσματα έστω και στα 40 fps δεν είναι παράλογα

είτε σε single είτε σε mp, δεδομένης της 4Κ ανάλυσης.

Υποθέτω/ελπίζω ότι οι μνήμες σου είναι 8gb dual channel 2993 c16 τουλάχιστον.

Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου και αναλυτικά σε πιο περιβάλλον παίρνεις μετρήσεις.

Το να σου πούμε να ψωνίσεις είναι η ευκολότερη λύση.

Δώσε πληροφορίες για να πάρεις στοχευμένη (κατά το δυνατόν) απάντηση.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 5
Δημοσ.

Οχι δεν εχω κανει overclock  καλα οταν αναβω rtx εκει να δεις κολημα

Asus strix f350 gaming

Ryzen 5 1500x 

Corsair ddr4 3000mhz χρονιζονται 16 17 17 30

Gainward rtx 2080

M2 980ssd

Corsair 850 watt gold plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, PeristeriGR είπε

Οχι δεν εχω κανει overclock  καλα οταν αναβω rtx εκει να δεις κολημα

Αν έχεις απλά κουμπώσει τις μνήμες χωρίς να τις σετάρεις, όχι 2700Χ, τον 3850Χ να φέρεις από το μέλλον,

με ram @ 2133 δεν θα δεις προκοπή.

Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου και απάντα σε ότι σε έχω ρωτήσει στο προηγούμενο post.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, PeristeriGR είπε

Οι ram τρεχουνε 2933 1.35ν

ελπίζω και dual channel.

Τέσπα όπως γράφω και πιο πάνω, τα αποτελέσματα που παίρνεις αν πρόκειται για multiplayer είναι λογικά,

αν το σηκώνει η m/b σου (που δεν ξέρουμε ποια είναι)** βάζεις έναν 6-8πύρηνο ryzen ανάλογα με την τσέπη και το mobo σου.

Αν αναφέρεσαι σε single player, γνώμη μου είναι ότι δεν φταίει το hardware σου και πρέπει να ψαχτείς πριν ξοδευτείς.

Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος, με χαρά να σε κατευθύνω, αν γνωρίζω φυσικά.

**edit τώρα είδα ότι πρόσθεσες αναλυτικότερα το σύστημά σου,

στο m/b σου κουμπώνεις όποιον ryzen θες, η λογικότερη επιλογή είναι ο 2600 ειδικά αν ασχοληθείς και λίγο με oc,

διαφορετικά με λίγα παραπάνω παίρνεις τον 2600Χ. Τσέκαρε και τα μτχ μήπως βρεις καμιά ευκαιρία.... 

• Like 2
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html αυτες τις 2 ραμ εχω 8 και 8 στα 2933 κ τις χρονισα οσο ποιο χαμηλο timing περνανε στο multiplayer εχω το προβλημα και στο μενου του παιχνιδιου μου κανει καποια κοληματα.αλλα οταν ενεργοποιω το rtx κολαει το συμπαν.πριν ειχα τιν rx 580 και το επαιζα ποιο smooth οχι βεβαια 4κ.μηπως να κανω κ ενα φορματ? Η μητρικη μ σηκωνει και τους 2700x.https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+rog+strix+b350-f+gaming

Δημοσ.

Εννοειται οτι ξεκινας με μια εκκαθαριση του συστηματος σου(φορματ) ειδικα αν έχεις πολυ καιρο να κάνεις...

Πόσο καιρο εχεις να κάνεις?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εχω κανενα 6 μηνο που εχω τον m2 980 πανω απλα εχω αλλαξει καρτα γραφικων απο amd rx580 πηγα σε rtx 2080 χωρις να κανω φορματ.

Και το παιχνιδι δεν το τρεχω απο τον m2 το τρεχω απο ενα απλο ssd τα windows τρεχω απο m2

Δημοσ.

Ωραιότατες οι μνήμες λοιπόν.

Αν τρέχεις σε dx12 το multiplayer του bfv έχει αρκετά fps drops -ανεξαρτήτως hardware.

Γενικά ένα format δεν είναι κακή ιδέα, ειδικά όταν αλλάζει εταιρία gpu.

Εγώ θα έκανα σίγουρα πριν αρχίσω να ξοδεύω για hardware.

Στο γράφω και πιο πάνω η 2080 είναι αρκετή για 4Κ bfv αλλά δεν θα το πηγαίνει και τσίτα τα μπρίκια, είναι λογικά κάποια drops.

Ναι η m/b σου σηκώνει και 2700Χ, εξαρτάται το budget σου, νομίζω ότι είναι υπερβολή πάντως. Καλύπτεσαι τέλεια με έναν 2600(X).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον ενδιαφερον σας και για τις συμβουλες ελπιζω με εναν επεξαργαστη γτ ναι ειναι λιγο πισω σε τεχνολογια απο rtx 2080 κ με ενα φορματ να ερθει στα ισα το pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το rtx οτι επεξεργαστη και να ειχες αν το ανοιξεις σε 4Κ θα σερνεται.Μου φαινεται πηρες τη καρτα χωρις να κοιταξεις κανα review...

https://hothardware.com/reviews/battlefield-v-ray-tracing-performance?page=3

Στη μεση κοβει τα fps.

1440p%20V3.png

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Το rtx οτι επεξεργαστη και να ειχες αν το ανοιξεις σε 4Κ θα σερνεται.Μου φαινεται πηρες τη καρτα χωρις να κοιταξεις κανα review...

https://hothardware.com/reviews/battlefield-v-ray-tracing-performance?page=3

Στη μεση κοβει τα fps.

1440p%20V3.png

Βλέπεις καλά ή να σου πω ότι είναι διαφορετικές 2080 -2080ti...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Βλέπεις καλά ή να σου πω ότι είναι διαφορετικές 2080 -2080ti...

Βλεπεις καλα η να στο περιγραψω οτι 

2080 off 120

2080 low 78

2080 ultra 67

Αν θες στα ζωγραφιζω κιολας.

120 με 67 τι ειναι?αμελητεα διαφορα?

• Like 3
Δημοσ.

Η τραγωδία είναι στα minimum από 93 χωρίς -> 59 low -> 37 ultra !!! κι αυτό σε 1440p.

Σε 4K δηλαδή με rtx ultra υποθέτω ότι μπορεί να ρίχνει βούτες και στα 15-20 fps....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...