rofl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, ktf είπε Αυτό που για ψίλου πήδημα προτείνεται όλοι φορμάτ με ξεπερνάει. Όλοι οι αργόσχολοι εδώ μαζευτήκανε? Τι θα πει φορμάτ μπας και στρώσει, πάμε καλά? Μία ημέρα δεν φτάνει για να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου και να περάσεις όλα τα προγράμματα. Αν το PC σου είναι τρύπιο από τους ιούς και τα πειρατικά downloads, τότε και τα backups σου (στικάκια, 2ος δίσκος κτλ) θα επαναφέρουν το πρόβλημα μετά το φορμάτ. Γιατί δεν φαντάζομαι κανείς να κάνει φορμάτ και να μην σώζει κάπου τις ταινίες, φωτογραφίες και την μουσική του. αμα εισαι εμπειρος χρηστης κανεις το format γρηγορα και σιγα μην βαζουμε τα αρχεια που αναφερεις στο δισκο συστηματος... πιο γρηγορος τροπος για να λυσεις ενα δυσεπιλυτο προβλημα και να εισαι 100% σιγουρος, δεν υπαρχει. πολυ απλα ειπα τι χρειαζεται να κανει για να δει αν εχει bottleneck δυο τρεις σελιδες πισω. ειμαι ο μονος που εγραψε να κατεβαζει ενα precision και να δει το utilization, γιατι ειλικρινα το gpu limited η software issue μου φαινονται πολυ πιο πιθανα απ το cpu bottleneck. να παρει cpu χωρις να το τεσταρει και ενω λεει οτι δεν εχει φραγκα και χωρις να ξερετε οτι οντως ειναι cpu bound? seriously? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 2
Stamer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 TS τα fps σου στο bf σύμφωνα με το hw σου είναι νορμαλ, απλά! Έπεσες σε βαρύ παιχνίδι, ναι, αλλά έχε υπόψην σου οτι 4k ανάλυση δεν είναι παίξε γέλασε! Αν θα έβλεπες διαφορά με καλύτερο επεξεργαστή? Ναι βέβαια αλλά δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις ακόμα, τσέκαρε και άλλα παιχνίδια.
PeristeriGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 https://thebottlenecker.com/calculator εβαλα εδω Τα πραγματα μου και με τον 1500χ εχω 24% bottleneck.και με 1800χ εχω 0.93 bottleneck και με 2700χ εχω 0.04 αυτο τα λεει ολα πιστευω.τα εχω ολα ultra σε dx12. Για το bfv.αλλα θα τα ριξω μεχρι να παρω επεξεργαστη.και παλι σας ευχαριστω! 1
Stamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, PeristeriGR είπε https://thebottlenecker.com/calculator εβαλα εδω Τα πραγματα μου και με τον 1500χ εχω 24% bottleneck.και με 1800χ εχω 0.93 bottleneck και με 2700χ εχω 0.04 αυτο τα λεει ολα πιστευω.τα εχω ολα ultra σε dx12. Για το bfv.αλλα θα τα ριξω μεχρι να παρω επεξεργαστη.και παλι σας ευχαριστω! Μην το πέρνεις πολύ σοβαρά αυτό το calculator 1
PeristeriGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παπατζες λεει ε κλασικα σιτε😂
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά μην παίρνεις και πολύ σοβαρα τα προγράμματα τετοιου είδους κι επίσης, το RT είναι φτιαγμένο αυτή την στιγμη για 1440p το πολύ, μην σου πω για 1080p(μιλάμε να δίνει ανθρώπινα fps) αλλά έτσι κι αλλιώς είναι η πρώτη του γενιά και είναι απλα η "πειραματικη έκδοση γνωριμίας" ας το πούμε έτσι... Αρα κλείσε λοιπόν το rt ή άνοιξε το με πιο χαμηλή ανάλυση κτλ και κατέβα απο τα ultra στα very high η και στα high και θα είσαι πολύ καλύτερα.. Μην τρελαίνεσαι...Δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά...Κομπλέ θα είναι.. Και δεν μιλάμε για όλα τα παιχνίδια... Γι΄αυτά που είναι υπερβολικά βαριά οπως το BFV πχ...🙂 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH 2
Stamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, PeristeriGR είπε Παπατζες λεει ε κλασικα σιτε😂 Κοίτα... δοκίμασε κανα παιχνιδάκι ακόμα να δεις οτι θα είσαι καλύτερα και γενικά έχε στο νου σου να πάρεις και μία καλύτερη cpu για να αντιπροσωπεύει καλύτερα τα υπόλοιπα component σου χωρίς να είναι άμεση ανάγκη. Σου ξαναλέω οτι 4k θέλει τρελλή δύναμη! Η 2080 ti μπορεί να καλύψει τέτοιες καταστάσεις! Αλλά μην απογοητεύεσαι, έτυχε με αυτό? Είναι το 1ο παιχνίδι που δοκίμασες?
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, PeristeriGR είπε Παπατζες λεει ε κλασικα σιτε😂 Λοιπόν....δοκίμασε αυτά που θα γράψω αν δεν δεις τίποτα σε διάφορα σε επιδόσεις κλπ θέλεις άλλον επεξεργαστή. 1.ελπίζω να έχεις 2 σκληρούς ώστε όλα τα αρχεία μουσική, παιχνίδια να τα μεταφέρεις εκεί ώστε ο κύριος δίσκος όταν γίνει φορματ να διαγράψεις όλα τα partitions 2.φορματ με την καινούρια έκδοση τον windows μέσω από το σαιτ. 3.driver booster χωρίς να ενημερώσεις την γραφικών (θα πάρεις την τελευταία έκδοση από το σαιτ της nvidia) 4. Αυτό το βήμα αν θέλεις πρέπει να έχεις μια καλή ψύκτρα ώστε να κάνεις λίγο overclock τον επεξεργαστή με έναν safe τρόπο αν δεν ξέρεις πολλά αν και υπάρχει οδηγός. Αλλά εγώ λέω να βάλεις το amd master 5.εισαι έτοιμος
Psaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 δοκίμασε να κάνεις overclock τον ryzen...
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, overpower είπε Καλα και τα pc games δεν φτιαχνονται με γνωμονα να τα παιξει καποιος σε 4k, μιας και εχουμε την επιλογη να παιξουμε με πιο πολλα fps σε μια οθονη 1440p/144hz. Οποτε για εμενα, εκτος αν παιζεις σε καμια tv που ειναι 4κ, επενδυσε σε μια οθονη να εχεις και τα παραπανω hz/fps. Ακομα και με 2700x δεν θα ξεπερνας τα ~70, οποτε... @PeristeriGR ΔΕΝ θα δεις πανω απο 60 σε 4κ. η χειροτερη αναλυση για να επενδυσει καποιος. παρε κατι σε 1440p/144hz. Επισης, απλα και για δοκιμη κατεβασε την αναλυση σε 1440 να δεις πως τρεχει. Παντως φυσιοιλογικο μου φαινεται, με φορματ ή χωρις. το oc ισως βοηθησει λιγο, αλλα οσο ανεβαινει η αναλυση, τοσο πιο πολυ δουλεια κανει η καρτα γραφικων, οποτε δεν θα δεις τεραστια διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις