Giorgos.mr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του Galaxy S9 και όταν πήγα να δοκιμάσω μια θήκη UAG, μου ξεκόλλησε λίγο το γυαλί προστασίας αλλά ήταν αρκετό για να μπει σκόνη στις άκρες του γυαλιού. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να την αφαιρέσω με κάποιο τρόπο? Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση αν την αφήσω τη σκόνη να μου γδάρει την οθόνη ή να μου δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα?
Netr0nic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Να σου γδάρει την οθόνη όχι μην το φοβάσαι (εφόσον μιλάμε για σκόνη μόνο). Είναι κλασικό φαινόμενο σε τέτοιου είδους tempered glass... Το ιδανικό θα ήταν να το βγάλεις/ξεκολλήσεις προσεχτικά να καθαρίσεις εσωτερικά και να το ξανακολλήσεις μιας και αυτά τα tempered glasses έχουν κόλλα μόνο περιφερειακά... Αν παλι το έχεις πολύ καιρό δεν στο προτείνω γιατί η κόλλα ίσως δεν πιάνει τόσο καλά μετά. Σου προτείνω με την πρώτη ευκαιρία να βάλεις tampered glass με υγρή κόλλα (όπως το whitestone dome) στο οποίο η κόλλα πιάνει όλη την επιφάνεια του γυαλιού και έχεις πολύ καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. 1
Giorgos.mr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 ok. Υπάρχει περίπτωση να μπει θήκη UAG μαζί με γυαλί χωρίς να το βγάλει? Διότι να έχω μόνο μια πολύ καλή θήκη και όχι γυαλί δεν μου φαίνεται και η καλύτερη ιδέα
Netr0nic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Giorgos.mr είπε ok. Υπάρχει περίπτωση να μπει θήκη UAG μαζί με γυαλί χωρίς να το βγάλει? Διότι να έχω μόνο μια πολύ καλή θήκη και όχι γυαλί δεν μου φαίνεται και η καλύτερη ιδέα Δεν μπορώ να σου απαντήσω για αυτήν την θήκη συγκεκριμένα γιατί πρώτα πρέπει να τσεκάρω... Θα μιλήσω για θήκες που ξέρω όπως της Spigen όπου η εταιρία βγάζει και tampered glasses που είναι φτιαγμένα να ταιριάζουν με όλες τις θήκες της. Αν πάλι αποφασίσεις να βάλεις tempered glass με υγρή κόλλα τύπου whitestone dome τότε μπορώ να σου στείλω μια λίστα με 50 θήκες από γνωστές μάρκες και μη που είναι συμβατές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα