Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Ειναι η πρωτη φορά που ανοιγω κάποιο θεμα, ελπιζω να ειναι στο σωστο μερος.

Λοιπον, εδωσαν στη γυναικα μου απο τη δουλεια της μια καρτα σιμ για το κινητο της και αλλη μια sim με καποια GB για χρηση σε ταμπλετ. Η ερωτηση είναι η εξης...μπορω να χρησιμοποιήσω αυτη τη σιμ που λεει οτι ειναι για ταμπλετ για να εχω δεδομένα στο κινητο; (την εχω βαλει στο κινητο, αλλα δεν μπαίνει με τίποτα στο ίντερνε). και αν ναι, τι ρυθμισεις πρέπει να κανω; η εταιρεία ειναι Vodafone, εχω δικαρτο κινητο με πρωτη σιμ whats up (αν παιζει αυτο κάποιο ρολο).

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ που ειχα κάτι παρόμοιο απλά την ειχα τοποθέτηση σε ένα τηλεφωνο και δούλευε χωρίς τίποτα ιδιαίτερο... φυσικά μόνο Ίντερνετ...

Δημοσ.

Θα πας εκει που ρυθμιζεις το apn (ονομα σημειου προσβασης πιθανον να λεει ) για την δευτερη sim και θα γραψεις  internet  ,σκετο ....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DIGITHEOS είπε

Θα πας εκει που ρυθμιζεις το apn (ονομα σημειου προσβασης πιθανον να λεει ) για την δευτερη sim και θα γραψεις  internet  ,σκετο ....

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήταν!

Είχα δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις που είχα βρει στο ίντερνετ, αλλά με καμία δεν δούλευε.

Δημοσ.

Μια ερωτηση ακομα ...

για να εχω 4G πρεπει να καλεσω στο 1285 απο το νουμερο στο οποιο εγινε η συνδεση (της γυναικας μου στη συγκεκριμενη περιπτωση) και τοτε θα εχει και αυτη 4G αλλα και η σιμ που ειναι για το ταμπλετ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...