Nauths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο να ταιριάζει. Έκλεισα πρόσφατα volterra με τιμή KW 0,072 kai νυχτερινή 0,0595 χωρίς πάγιο και χρονική δέσμευση, ενώ η τιμή της ΟΤΣ είναι στα 70€, μόνο αυτό με προβλημάτισε. Πως σας φαίνεται;
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εφόσον θες να αλλάξεις, η Volterra έχει το μεγαλύτερο όριο στην ΟΤΣ. Μην περιμένεις ότι θα δεις αστρονομικές διαφορές από την ΔΕΗ.
Nauths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε Εφόσον θες να αλλάξεις, η Volterra έχει το μεγαλύτερο όριο στην ΟΤΣ. Μην περιμένεις ότι θα δεις αστρονομικές διαφορές από την ΔΕΗ. Καλά σίγουρα δεν θα δεις τρελά ποσά, ούτε το υπολογίζω μπακαλίστικα του στυλ "μία η άλλη με ΔΕΗ", αλλά με ένα πρόχειρο υπολογισμό η γιαγιά μου που είχε 1100 KW θα γλίτωνε οπωσδήποτε ένα 10€. Οι υπόλοιπες που παίζουν με πάγιο τι λένε;
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ έφυγα από Elpedison που λόγω ΟΤΣ έβγαινε σιγά σιγά πάνω από τη ΔΕΗ. Τώρα 3 μήνες στη Volterra βλέπω ότι κάθε μήνα έχω 8 ευρώ κάτω από ΔΕΗ (με την ΟΤΣ ενεργοποιημένη πάλι αλλά πολύ πιο χαμηλή από Elpedison) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Dark_son20
Nauths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε εγώ έφυγα από Elpedison που λόγω ΟΤΣ έβγαινε σιγά σιγά πάνω από τη ΔΕΗ. Τώρα 3 μήνες στη Volterra βλέπω ότι κάθε μήνα έχω 8 ευρώ κάτω από ΔΕΗ (με την ΟΤΣ ενεργοποιημένη πάλι αλλά πολύ ποιο χαμηλή από Elpedison) Αααα ενεργοποιούν κι αυτοί την ΟΤΣ. Καλά όταν ήταν να κλείσω μου έλεγαν σπάνια ενεργοποιείται η απορροφάται. Δεν περίμενα να μου πουν και το αντίθετο, είναι σαν να λες στο χασάπη φρέσκο είναι και να περιμένεις να σου πει όχι το έχω κάνα χρόνο. Κοίτα αν ενεργοποιείται συχνά ίσως να μην συμφέρει, γιατί η τιμή της δεη είναι κάπου στο 0,081 με την έκπτωση του 15%.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 μην ξεχνάς ότι και εδώ έχεις 10% έκπτωση συνέπειας
Orion's Belt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Οσο και να μην τη γουστάρω και να την σιχαίνομαι, δυστυχως η δεη είναι μονόδρομος, όλα τα άλλα είναι υποπτα. Θα είχε νοήμα να πας σε άλλη εταιρεία, αν ειχαν δικά τους καλώδια, δικές τους κολώνες κτλ.. απο τη στιγμή που και αυτοί αγοράζουν ρεύμα απο τα ιδια καλώδια κτλ,,, δεν αξιζει 1
Nauths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Orion's Belt είπε Οσο και να μην τη γουστάρω και να την σιχαίνομαι, δυστυχως η δεη είναι μονόδρομος, όλα τα άλλα είναι υποπτα. Θα είχε νοήμα να πας σε άλλη εταιρεία, αν ειχαν δικά τους καλώδια, δικές τους κολώνες κτλ.. απο τη στιγμή που και αυτοί αγοράζουν ρεύμα απο τα ιδια καλώδια κτλ,,, δεν αξιζει Ναι αλλά έτσι έσπασε και το καρτελ του οτε. Τώρα νομίζω ξεκίνησε η wind να έχει δικά της καλώδια. 20 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε μην ξεχνάς ότι και εδώ έχεις 10% έκπτωση συνέπειας Το 0,072 είναι με την έκπτωση συνέπειας, αλλιώς είναι 0,08 νομίζω.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) με το 10% βγαίνει στη τιμή που λες δίκιο έχεις. αλλά έχεις και το αγκάθι άμα περάσεις τις 2000 το τετράμηνο στη ΔΕΗ. Εγώ που μόνη θέρμανση έχω aircondition το χειμώνα περνάω τις 2000 στη τετραμηνία Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Dark_son20
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε με το 10% βγαίνει στη τιμή που λες δίκιο έχεις. αλλά έχεις και το αγκάθι άμα περάσεις τις 2000 το τετράμηνο στη ΔΕΗ. Εγώ που μόνη θέρμανση έχω aircondition το χειμώνα περνάω τις 2000 στη τετραμηνία Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα παντα πανω απο 2000kw που η ΔΕΗ χρεωνει 0,101 πηγα ELPEDISON με προγραμμα 24/7 νυχτερινο που εχει 0,0601 Συνολο 40% φτηνοτερα ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ρευμα. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια...
Nauths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 11:06 ΠΜ, k_w_t είπε Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα παντα πανω απο 2000kw που η ΔΕΗ χρεωνει 0,101 πηγα ELPEDISON με προγραμμα 24/7 νυχτερινο που εχει 0,0601 Συνολο 40% φτηνοτερα ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ρευμα. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια... Με τι πάγιο είσαι εκεί φίλε μου όμως και με τι ΟΤΣ;
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, Nauths είπε Με τι πάγιο είσαι εκεί φίλε μου όμως και με τι ΟΤΣ; 4,4€ τον μηνα .... Τωρα για την ΟΤΣ δεν θυμαμαι αλλα νομιζω 65 ή 70 ειναι.. Καπου διαβασα οτι ζητησε και η ΔΕΗ να βαλει ρυτρα ΟΤΣ ....
takoulou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα... Ολες αυτες οι εταιρειες παροχης ενεργειας πουλανε λιγο παραμυθι... Αλλα λενε και αλλα εννοουν στο τελος.. Μαλιστα αυτες εχουν καθε μηνα παγιο... Δεν σου λενε για την ΟΤΣ που αυτο τον καιρο ανεβαινει συνεχεια.. Οπως που αγοραζουν ακριβοτερα καθε φορα ρευμα.. https://energypress.gr/news/ti-posotites-reymatos-piran-oi-etaireies-sti-simerini-dimoprasia-nome-diapseystikan-oi 1
Alessionew Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Orion's Belt είπε Οσο και να μην τη γουστάρω και να την σιχαίνομαι, δυστυχως η δεη είναι μονόδρομος, όλα τα άλλα είναι υποπτα. Θα είχε νοήμα να πας σε άλλη εταιρεία, αν ειχαν δικά τους καλώδια, δικές τους κολώνες κτλ.. απο τη στιγμή που και αυτοί αγοράζουν ρεύμα απο τα ιδια καλώδια κτλ,,, δεν αξιζει Το να κάνουν δικές τους κολώνες είναι λίγο ανόητο γιατί αν κάθε εταιρεία έκανε και δικές της τα πεζοδρόμια θα ήταν γεμάτα. Το ότι υπάρχει ενιαίος διανομέας είναι θετικό γιατί η ποιότητα είναι μια. Δεν είναι σαν το Ίντερνετ. Σημασία έχει η παραγωγή
lexotamilf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου δωσει ενα λινκ για το τι είναι το ΟΤΣ και πώς επηρεάζει το λογαριασμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα