Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο να ταιριάζει. Έκλεισα πρόσφατα volterra με τιμή KW 0,072 kai νυχτερινή 0,0595 χωρίς πάγιο και χρονική δέσμευση, ενώ η τιμή της ΟΤΣ είναι στα 70€, μόνο αυτό με προβλημάτισε. Πως σας φαίνεται;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

Εφόσον θες να αλλάξεις, η Volterra έχει το μεγαλύτερο όριο στην ΟΤΣ. Μην περιμένεις ότι θα δεις αστρονομικές διαφορές από την ΔΕΗ.

Καλά σίγουρα δεν θα δεις τρελά ποσά, ούτε το υπολογίζω μπακαλίστικα του στυλ "μία η άλλη με ΔΕΗ", αλλά με ένα πρόχειρο υπολογισμό η γιαγιά μου που είχε 1100 KW θα γλίτωνε οπωσδήποτε ένα 10€. Οι υπόλοιπες που παίζουν με πάγιο τι λένε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έφυγα από Elpedison που λόγω ΟΤΣ έβγαινε σιγά σιγά πάνω από τη ΔΕΗ.

Τώρα 3 μήνες στη Volterra βλέπω ότι κάθε μήνα έχω 8 ευρώ κάτω από ΔΕΗ  (με την ΟΤΣ ενεργοποιημένη πάλι αλλά πολύ πιο χαμηλή από Elpedison) 

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

εγώ έφυγα από Elpedison που λόγω ΟΤΣ έβγαινε σιγά σιγά πάνω από τη ΔΕΗ.

Τώρα 3 μήνες στη Volterra βλέπω ότι κάθε μήνα έχω 8 ευρώ κάτω από ΔΕΗ  (με την ΟΤΣ ενεργοποιημένη πάλι αλλά πολύ ποιο χαμηλή από Elpedison) 

Αααα ενεργοποιούν κι αυτοί την ΟΤΣ. Καλά όταν ήταν να κλείσω μου έλεγαν σπάνια ενεργοποιείται η απορροφάται. Δεν περίμενα να μου πουν και το αντίθετο, είναι σαν να λες στο χασάπη φρέσκο είναι και να περιμένεις να σου πει όχι το έχω κάνα χρόνο. Κοίτα αν ενεργοποιείται συχνά ίσως να μην συμφέρει, γιατί η τιμή της δεη είναι κάπου στο 0,081 με την έκπτωση του 15%.

Δημοσ.

Οσο και να μην τη γουστάρω και να την σιχαίνομαι, δυστυχως η δεη είναι μονόδρομος, όλα τα άλλα είναι υποπτα.

Θα είχε νοήμα να πας σε άλλη εταιρεία, αν ειχαν δικά τους καλώδια, δικές τους κολώνες κτλ.. απο τη στιγμή που και αυτοί αγοράζουν ρεύμα απο τα ιδια καλώδια κτλ,,, δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Orion's Belt είπε

Οσο και να μην τη γουστάρω και να την σιχαίνομαι, δυστυχως η δεη είναι μονόδρομος, όλα τα άλλα είναι υποπτα.

Θα είχε νοήμα να πας σε άλλη εταιρεία, αν ειχαν δικά τους καλώδια, δικές τους κολώνες κτλ.. απο τη στιγμή που και αυτοί αγοράζουν ρεύμα απο τα ιδια καλώδια κτλ,,, δεν αξιζει

Ναι αλλά έτσι έσπασε και το καρτελ του οτε. Τώρα νομίζω ξεκίνησε η wind να έχει δικά της καλώδια.

20 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

μην ξεχνάς ότι και εδώ έχεις 10% έκπτωση συνέπειας 

Το 0,072 είναι με την έκπτωση συνέπειας, αλλιώς είναι 0,08 νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το 10% βγαίνει στη τιμή που λες δίκιο έχεις. αλλά έχεις και το αγκάθι άμα περάσεις τις 2000 το τετράμηνο στη ΔΕΗ.

Εγώ που μόνη θέρμανση έχω aircondition το χειμώνα περνάω τις 2000 στη τετραμηνία 

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

με το 10% βγαίνει στη τιμή που λες δίκιο έχεις. αλλά έχεις και το αγκάθι άμα περάσεις τις 2000 το τετράμηνο στη ΔΕΗ.

Εγώ που μόνη θέρμανση έχω aircondition το χειμώνα περνάω τις 2000 στη τετραμηνία 

Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα παντα πανω απο 2000kw που η ΔΕΗ χρεωνει 0,101 πηγα ELPEDISON με προγραμμα 24/7 νυχτερινο που εχει 0,0601 

Συνολο 40% φτηνοτερα ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ρευμα. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια...

Δημοσ.
Στις 11/2/2019 στις 11:06 ΠΜ, k_w_t είπε

Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα παντα πανω απο 2000kw που η ΔΕΗ χρεωνει 0,101 πηγα ELPEDISON με προγραμμα 24/7 νυχτερινο που εχει 0,0601 

Συνολο 40% φτηνοτερα ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ρευμα. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια...

Με τι πάγιο είσαι εκεί φίλε μου όμως και με τι ΟΤΣ;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Nauths είπε

Με τι πάγιο είσαι εκεί φίλε μου όμως και με τι ΟΤΣ;

4,4€ τον μηνα .... Τωρα για την ΟΤΣ δεν θυμαμαι αλλα νομιζω 65 ή 70 ειναι..

Καπου διαβασα οτι ζητησε και η ΔΕΗ να βαλει ρυτρα ΟΤΣ ....

Δημοσ.

Καλησπερα... Ολες αυτες οι εταιρειες παροχης ενεργειας  πουλανε  λιγο παραμυθι... Αλλα λενε και αλλα εννοουν στο τελος.. Μαλιστα αυτες εχουν καθε μηνα παγιο... Δεν σου λενε για την ΟΤΣ που αυτο τον καιρο ανεβαινει συνεχεια..  Οπως που αγοραζουν ακριβοτερα καθε φορα ρευμα..

https://energypress.gr/news/ti-posotites-reymatos-piran-oi-etaireies-sti-simerini-dimoprasia-nome-diapseystikan-oi

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Orion's Belt είπε

Το να κάνουν δικές τους κολώνες είναι λίγο ανόητο γιατί αν κάθε εταιρεία έκανε και δικές της τα πεζοδρόμια θα ήταν γεμάτα. Το ότι υπάρχει ενιαίος διανομέας είναι θετικό γιατί η ποιότητα είναι μια. Δεν είναι σαν το Ίντερνετ. Σημασία έχει η παραγωγή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...