Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα στην παρέα 

παιδια μην ασχολείστε δεν δείξουν δάνεια ούτε για 100€ η εθνική τράπεζα είναι για τα σκυλιά υπάρχουν πολλά παράπονα γενικά μόνο για σποταμιευση σου λένε οι τράπεζες δεν δείχνουν δάνεια ούτε πιστωτική κάρτα δεν πες να μην χρωστάς πουθενά άσε καλητερα μάζεψε χρήματα καινπαρτο μετροιτα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manofhonor είπε

Καλημερα στην παρέα 

παιδια μην ασχολείστε δεν δείξουν δάνεια ούτε για 100€ η εθνική τράπεζα είναι για τα σκυλιά υπάρχουν πολλά παράπονα γενικά μόνο για σποταμιευση σου λένε οι τράπεζες δεν δείχνουν δάνεια ούτε πιστωτική κάρτα δεν πες να μην χρωστάς πουθενά άσε καλητερα μάζεψε χρήματα καινπαρτο μετροιτα 

εγω πηρα μαν. και δανεια και καρτα πιστωτικη.

μαλλον εχει σχεση μετον μισθο

Δημοσ.

Πήγα σήμερα να πάρω μια οθόνη 499€ την Samsung odyssey g7 και δεν μου το έκριναν δεν έχω δάνειο δεν έχω πιστωτική δεν χρωστάω πουθενά οι απαράδεκτοι 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manofhonor είπε

Πήγα σήμερα να πάρω μια οθόνη 499€ την Samsung odyssey g7 και δεν μου το έκριναν δεν έχω δάνειο δεν έχω πιστωτική δεν χρωστάω πουθενά οι απαράδεκτοι 

εργασια εχεις? μισθολογικα που εισαι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, manofhonor είπε

Φίλε δεν ξέρω 8 ώρες δουλεύω και περνώ το βασικό όποτε εχω οδοσήμανση για αγορές οι τράπεζες είναι δύσκολες 

650? δεν το βλεπω- παρε εναν εγγυητή μαζι σου 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, manofhonor είπε

Μας δουλεύεις ρε φίλε για 499€ εγγυητή 

Δεν θα ασχοληθώ να πάνε να γαμ€@#

δεν ειπανε τον λογο ;;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

δεν ειπανε τον λογο ;;

Δεν λένε ποτέ τον λόγο. Η τράπεζα εγκρίνει και απορρίπτει. Ο πωλητής του Πλαισίου, Κωτσόβολου κλπ που καταχωρεί την αίτηση δεν έχει καμία δουλειά να ξέρει γιατί η τράπεζα απορρίπτει κάποιον,είναι προσωπικά δεδομένα. Αν θέλει να μάθει ο ενδιαφερόμενος γιατί απορρίφθηκε θα χρειαστεί να το ψάξει μόνος του με την τράπεζα που συνεργάζεται με τον retailer. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manofhonor είπε

Πώς γίνετε αυτό εμένα μου είχαν εγκρίνει παλιότερα στο πλαίσιο αγορές μέχρι 500 ευρώ, και πριν δύο μέρες στον κοτσοβολο το ίδιο και εργάζομαι κοινοφελη τουτέστιν 560 καθαρά το μήνα

Δημοσ.

Συνήθως σε αυτά τα ποσά η αίτηση περνάει από αυτοματοποιημένο σύστημα που ελέγχει διάφορες παραμέτρους. Η απόρριψη μπορεί να είναι για διάφορους λόγους,δεν χρειάζεται να έχει κάποιος αφμ με προβληματική συμπεριφορά.

Πχ θα μπορούσε να απορριφθεί αν ο αιτών δεν έχει πολύ καιρό που εργάζεται.

Ή αν ζητάει ένα ποσό στα 500€ όπως το παράδειγμα του φιλου με λίγες δόσεις,ας πούμε 6,άρα με τους τόκους και έξοδα φακέλων πλησιάζει το κατοστάρικο ανά μήνα, και ταυτόχρονα έχει δηλώσει πως ζει σε ενοίκιο, είναι δύσκολο να το εγκρίνει η τράπεζα.

Επίσης να πούμε για τον Κωτσόβολο, επειδή αυτό το πράγμα συγκριτικά με πλαίσιο και public που είναι πιο φρέσκοι στα δάνεια το κάνει χρόνια, έχει και την δυνατότητα και την εμπειρία να παίρνει πάνω του το πιθανό ρίσκο σε περίπτωση απόρριψης από την τράπεζα, και για αυτό έχει πολύ περισσότερες εγκρίσεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Συνήθως σε αυτά τα ποσά η αίτηση περνάει από αυτοματοποιημένο σύστημα που ελέγχει διάφορες παραμέτρους. Η απόρριψη μπορεί να είναι για διάφορους λόγους,δεν χρειάζεται να έχει κάποιος αφμ με προβληματική συμπεριφορά.

Πχ θα μπορούσε να απορριφθεί αν ο αιτών δεν έχει πολύ καιρό που εργάζεται.

Ή αν ζητάει ένα ποσό στα 500€ όπως το παράδειγμα του φιλου με λίγες δόσεις,ας πούμε 6,άρα με τους τόκους και έξοδα φακέλων πλησιάζει το κατοστάρικο ανά μήνα, και ταυτόχρονα έχει δηλώσει πως ζει σε ενοίκιο, είναι δύσκολο να το εγκρίνει η τράπεζα.

Επίσης να πούμε για τον Κωτσόβολο, επειδή αυτό το πράγμα συγκριτικά με πλαίσιο και public που είναι πιο φρέσκοι στα δάνεια το κάνει χρόνια, έχει και την δυνατότητα και την εμπειρία να παίρνει πάνω του το πιθανό ρίσκο σε περίπτωση απόρριψης από την τράπεζα, και για αυτό έχει πολύ περισσότερες εγκρίσεις.

Δεν ήξερα ότι έχει βάλει και το public δόσεις, στο πλαίσιο ηταν ένα ποσό 650 ευρώ είχα πάρει ένα μόνιτορ εκτυπωτή και ένα xbox1x l.

Έδωσα προκαταβολή 150 ευρώ και τα άλλα σε 24 δόσεις, φέτος το ίδιο έβαλα ένα ipad και μια κουζίνα στον κοτσοβολο 680 ευρώ 180 προκαταβολή και τα υπόλοιπα 36 αντί 24 δόσεις μιας και δεν έχει τόκους λόγο προσφοράς 

Δημοσ.

Όχι και εγγυητή για €499 δάνειο. Πάντως με αντίστοιχο εισόδημα, αλλα καθαρό πιστοδοτικό παρελθόν έχουν δοθεί. Τώρα βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και πάντως επειδή απορρίφθηκε σε εσένα ή σε κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι δε δίνουν και μάλιστα με τίποτα. Σε εσένα δεν έδωσαν για κάποιο λόγο, που ίσως θα είχε ενδιαφέρον να ξέρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι η πιστοληπτική σου αξιολόγηση είναι πάαααρα πολύ χαμηλή.

Δημοσ.
Στις 14/11/2019 στις 4:15 ΜΜ, mic2mic είπε

Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι τόσο ώστε να αποδεικνύεται ότι δεν έχεις ανάγκη να κάνεις το μήνα-μήνα.

Ειναι ακριβως αυτο. Αυτος που εχει το εκκαθαριστικο για τετοιες δοσεις δεν εχει αναγκη τις δοσεις και μαλλον εχει και πιστωτικη. Εγω πριν χρονια ειχα παει κωτσο για αυτο το μηνα μηνα για κατι που εκανε 1000 ευρω, και εβγαινε και αρκετα παραπανω με τις δοσεις, και μου ζητησαν εγγυητη, και το καθαριστικο δεν ηταν καθολου κακο εκεινης της χρονιας. Με λιγα λογια δεν ασχοληθηκα, μετα εβγαλα πιστωτικη και εχω παρει κυριολεκτικα τα παντα για το σπιτι με ατοκες δοσεις, οτι καλυτερο αρκει να εισαι συνεπης και να πληρωνεις.. Ειναι κυριολεκτικα ατοκες οι δοσεις..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...