orestaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, πήγα να αλλάξω επεξεργαστή αλλά τελικά δεν μου έκανε οπότε ξαναέβαλα τον παλιό επάνω. το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πήγα να λειτουργήσω το pc ξανά δεν μου ανάβει καθόλου η οθόνη,πληκτρολόγιο και ποντίκι ( επειδή ειναι φωτιζόμενα) και με το που πατουσα το κουμπί καταλάβαινα οτι άνοιξε.Παρόλα αυτα το pc δείχνει οτι λειτουργεί κανονικά(χωρίς μπιπ απο το bios ). Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έγινε λάθος? Επίσης δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία απο την μητρική και να την ξαναβάλω μπας και γίνει κάτι αλλα πάλι τιποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Γράψε αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ξανα βγάλε τον επεξεργαστή, κοίτα πόσα πινάκια στράβωσες, φτιάξε με μια καρφιτσα όσα μπορεις σιγα σιγά και ο,τι μείνει άφτιαχτο, να ευχεσαι να είναι γειώσεις ωστε να δουλέψει χωρίς θέμα!🙂
M@dB0x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μαλλον στραβοεβαλε το cpu και γεια σας.....................!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα