Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω στείλει μια μητρική λειτουργική και το άτομο που την παρέλαβε μου λέει δεν λειτουργεί εγώ του λέω έφυγε λειτουργική από μένα κ με απείλησε Ν έρθει Ν με βρει κ ότι θ γίνει χαμός... Τι μπορώ ν κάνω 

Δημοσ.

.... είναι σωστό κ θα γίνει πράξη!!! 

Πλάκα κάνω. Εαν είσαι απολύτως σίγουρος ότι η μητρική σου δεν είχε κανένα προβλημα σιγουρέψου ότι την κουμπώνει σωστά. Προσπάθησε μέσω τηλεφώνου, να τον βοηθήσεις να κάνει σωστό assembly, ίσως να νομίζει ότι ξέρει αλλά δεν ξέρει. Ψάξε εάν υπάρχει διαθέσιμο tutorial (για την συγκεκριμένη μητρική) στο YouTube κ στείλε μου (μήπως κουμπώνει πάνω κάτι ασύμβατο??)

Τέλος, ότι κινητό η ακίνητο έχεις υπο την ιδιοκτησία σου... ασφάλισε τα.

Δημοσ.

Πες του να στη στείλει πίσω με δικά σου έξοδα. Την τσεκάρεις και εαν δουλεύει κάνεις και ένα βίντεο να του το δείξεις και την στέλνεις πίσω με δικά του έξοδα + έξοδα που στην έστειλε πίσω.

Εαν δεν δουλεύει του επιστρέφεις τα χρήματα και ζητάς μια συγγνώμη εφόσων φυσικά δεν έκανε αυτός κάποια ζημιά στη μητρική..

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε γι αυτο αν μπλεξεις την πατησες οπως ειπε και ο φιλος απο πανω πρεπει να σου την στειλει να την κοιταξεις ή να πας απο εκει μπορει να ειναι ασχετος και να την χαλασε ο ιδιος μπορει να του την εστειλες χαλασμενη δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει κατα την γνωμη μου αυτος φταει που δεν ηρθε απο κοντα να δει τα πραγματα να τα ελέγξει, πριν το στειλεις επρεπε να του κανεις ενα βιντεο με την μητρικη πλακετα να του δειξεις οτι ειναι κομπλε τωρα απο εκει και περα τα κανονιζεται μπορει να την χαλασε και αυτος και τωρα να θελει τα λεφτα πισω οποτε εσυ ξερεις καλυτερα για εμενα σου ειπα τι πρεπει να κανεις μπορει να μην φταιει η μητρικη και να ειναι κατι αλλο και να μην ξερει και να σου λεει οτι του την εστειλες χαλασμενη.

Δημοσ.

Έχουμε φτάσει ακόμα και να το σκεφτόμαστε να πουλήσουμε μην μας τύχει κάτι παρόμοιο, η καλύτερη λύση:

• Βίντεο και φωτογραφίες με εμφανή ημερομηνία και ώρα που να δείχνει λειτουργικό το προϊόν ακόμα και μισή ώρα πριν το στείλετε με courier
  • Βίντεο/φωτογραφίες με την συσκευασία
  • Tracking number εννοείται
Δημοσ.

Όσοι πουλάτε προϊόντα, (ειδικά τεχνολογίας) να προτρεπετε τον αγοραστή να κάνει έλεγχο πρώτα (εάν είναι δυνατόν) κ να συμφωνεί ό,τι του παραδιδετε το προϊόν σε λειτουργική κατάσταση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greengr21 είπε

Σιγα μη κάνουμε και ασφάλεια ζωής ρε παιδιά για πωληση στο insomnia.

Και οι ασφαλιστές πως θα δουλέψουν φίλε μου ? 😛

Δημοσ.

Σοβαρευτειτε λιγο ολοι με τις  "σωστες κινησεις".

Μητρικη πουλησε,μπορει να μην ειχε καν επεξεργαστη για τη συγκεκριμενη.

Ξερει οτι δουλευει,για αυτο την εβαλε για πουλημα.

Πιο πιθανο ειναι να χαλασε στη μεταφορα ( δε μας ειπες πως την πακεταρισες, αν και αν την ειχες πακεταρει τουμπανο θα το ειχες αναφερει ) παρα να εφυγε χαλασμενη,

οπως επισης πολυ πιθανο να τη χαλασε ο παραληπτης προσπαθωντας να κουμπωσει οπως οπως επεξεργαστες/μνημες/καρτες κτλ.

Επισης πιθανο ειναι να μην ειναι συμβατος ο επεξεργαστης που βαζει επανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως στραβώσανε πινάκια/ ή σπάσανε του επεξεργαστή;

Αυτός τι σου λέει; Ότι δε λειτουργεί καν;

Σε παρόμοια περίπτωση που πούλησα παλιά μία Asus Hero VII εγώ, τη βλακεία την είχα κάνει εγώ τελικώς προσπαθώντας να βάλω πίσω το καπάκι του επεξεργαστή στράβωσα μερικά πινς και την έστειλα χωρίς να προσέξω ότι έκανα ζημιά. Ο αγοραστής ήταν ΑΨΟΓΟΣ άνθρωπος και υπήρξε στην προκειμένη περίπτωση τέλεια συνενόηση... 

Επεξ/σία από Iamthagod
Δημοσ.

παιδια το πακετο ηταν κομπλε οπως μου ηρθε αλλη μητρικη απο κρητη ετσι εβαλε και αυτην η μητρικη δουλευε...ο ανθρωπος εχει μπλεξει αλλα 2 ατομα και μου λεει οτι στελνει ρευμα αλλα δεν δειχνει τιποτα...τωρα δεν ξερω η μητρικη δουλευε με fx 8320 και αυτοι βαζουν fx 8350 οποτε δεν νομιζω να κανει κατι τοσο λαθος...μου ειπε οτι την καθαρισε με μηχανημα και οτι ειναι τεχνικος...τωρα τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...