nikosmakos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα, αν εχεις προυπηρεσια κανε μια κουβεντα για λιγο παραπανω. Αν σου δινουν και σπιτι δωρεαν χωρις εξοδα. Μην το σκεφτεσε καθολου. Εγω μενω Τσεχια και επειδη το εχω συζητησει για αλλες χωρες. Πιστευω ειναι καλα. Εννοειται παντα και την εταιρια.
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εαν μιλας για την πρασινη εταιρια με τα μικρογευματα να πας.. Ομως δεν ανοιξε τωρα.. Εχει 3-4 καταστηματα εκει . Το ξερω καλα γιατι δουλευει γνωστη μου εκει...
gmts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν και τώρα παίρνεις 1.000 και δεν είσαι σε ενοίκιο, δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mylo είπε Ο βασικός στη Ρουμανία πόσο είναι; Λογικα κατω απο 500€.... Σε ενα site διαβασα για 408€ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t
paylidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Λογικα κατω απο 500€.... Σωστος. 408 για την ακρίβεια το 2018 ωστοσο ο μέσος μισθός ξεπερνά τα 800€ και ο μεσοσ μισθος δημοσίου υπαλλήλου είναι λίγο πάνω από 1100€. Όποτε για εμένα τα 1000€ (με πληρωμένο σπίτι βέβαια) είναι οριακά καλά. Για αυτό ρώτησα ποσά παίρνει τώρα...αν παίρνει εδώ τώρα 900 * 14, δεν αξίζει κατ εμε να πάει εκεί! κατα τα αλλά επειδή έχω πάει αρκετές φορές επιμένω στην πεποίθηση ότι είναι πολύ οικονομικότερη σε έξοδα χώρα (δε ξέρω ποσό πάει ένα πάρκινγκ κ εξαρτάται κ που είναι το πάρκινγκ...κ στο Κολωνάκι πχ πάει 20€/ώρα στην πλατεία αλλά στην Ομόνοια έχει 5€/ημέρα) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
tsipakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Σωστος. 408 για την ακρίβεια το 2018 ωστοσο ο μέσος μισθός ξεπερνά τα 800€ και ο μεσοσ μισθος δημοσίου υπαλλήλου είναι λίγο πάνω από 1100€. Όποτε για εμένα τα 1000€ (με πληρωμένο σπίτι βέβαια) είναι οριακά καλά. Για αυτό ρώτησα ποσά παίρνει τώρα...αν παίρνει εδώ τώρα 900 * 14, δεν αξίζει κατ εμε να πάει εκεί! κατα τα αλλά επειδή έχω πάει αρκετές φορές επιμένω στην πεποίθηση ότι είναι πολύ οικονομικότερη σε έξοδα χώρα (δε ξέρω ποσό πάει ένα πάρκινγκ κ εξαρτάται κ που είναι το πάρκινγκ...κ στο Κολωνάκι πχ πάει 20€/ώρα στην πλατεία αλλά στην Ομόνοια έχει 5€/ημέρα) τι ειναι ενα χιλιαρικο και εχετε παθει ολοι σας σοκ ; 1 1
blanka Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Η ρουμανία έχει τρελή ανάπτυξη, τώρα είναι χιλιάρικο αυριο 1100 μεθαύριο 1200 , στην Ελλάδα το ανάποδο. Καλό είναι αν πας εκει να μάθεις την γλώσσα και να κάνεις πολύ παρέα με Ρουμάνους. Βρες και μια Ρουμουνα και καθάρισες. μακριά απο την Ελλάδα είναι καταδικασμένη στον κρατισμό και στο μεταναστευτικό αυτοκαταστροφισμό . 6
project.breeze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μου κάνει φοβερή εντύπωση που στέκεστε κατευθείαν στο οικονομικό. Το οικονομικό στην συγκεκριμένη εγώ το θεωρώ απόλυτα ικανοποιητικό αλλά πάμε παρακάτω. 23 χρονών, σε θέση ευθύνης, σε μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σαν εμπειρία σας λέει κάτι; Ξέρετε πόσο εύκολα τα 1000 μπορούνε σε 2 χρόνια να γίνουν 1500 και σε άλλα 2 να γίνουν 2000 και 2500; Μην σκέφτεστε με κλειστοφοβικές νοοτροπίες. Μιλάμε για επένδυση στον εαυτό του. Να πας και να περάσεις καλά φίλε μου! 12
Menelaos83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εφοσον δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο εδω οπως λες νομιζω οτι αξιζει να δωσεις μια ευκαιρια στον εαυτο σου, σιγουρα θα ειναι και μια εμπειρια. Τα λεφτα που σου δινουν ειναι οριακα καλα ομως η θεση λογικα εχει προοπτικες ανοδου. Επισης μην περιμενεις να βρεις την φτηνια που σου περιγραφουν καποιοι ,παρολα αυτα ειναι φτηνοτερα απο εδω σε πολλα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η πολη ειναι πολυ πιο ευρωπαικη απο την αθηνα σε πολλα πραγματα. Να στο πω και αλλιως εγω στην θεση σου θα πηγαινα και το λεω επειδη εχω επισκεφθει την πολη προσφατα και εχω και μια εικονα αποσα ειδα και αποσα μου ειπαν οσοι μενουν εκει. Επισης επειδη διαβασα για το εντονο κυκλοφοριακο οντως εχω ακουσει οτι υπαρχει θεμα (και που δεν υπαρχει ομως) αλλα τα ΜΜΜ ειναι εξαιρετικα και θα σε βολεψουν. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Menelaos83
mylo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Περισσότερο για την εμπειρία και την προϋπηρεσία σε κόβω να πηγαίνεις. Το χρήμα δεν είναι τρελό
Ringo106 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μάζεψε τα ΟΛΑ και φύγε ΤΩΡΑ. Μάθε τη γλώσσα και τη δουλειά καλά και εγγυημένα σε 1 χρόνο ζητάς αύξηση ή φεύγεις σε άλλη αλυσίδα Θα τους έχεις στο χέρι σε 1 χρόνο και θα βγάζεις 2.000 -εκεί ή αλλού- ενώ τώρα σε έχουν αυτοί... Αν ζυγίσεις τα αρνητικά αυτής της επιλογής, .... με τα αρνητικά να μείνεις Ελλάδα....😥😥😥 θα κλαις ως το 2029
armagedwnn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Έλεος με αυτή την καταστροφολογία της Ελλάδας όλοι. Πραγματικά πως δεν έχετε πέσει σε κατάθλιψη αν σκέφτεσται έτσι. Φίλε μου θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, είναι καλή εμπειρία ειδικά αν είσαι ανιδίκευτος. Αλλά και εγώ συμφωνώ τα χρήματα δεν είναι πολλά, επίσης η Ρουμανία βρίσκεται σε ρυθμό ανάπτυξης οπότε υπάρχει και πληθωρισμός. Αλλά αν θα σου άρεσε η εμπειρία τότε go for it και καλή τύχη.
Fortistis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μακρία από Ελλάδα. Φύγε ακόμα και εάν δεν είναι τόσο καλά τα λεφτά. 1
paylidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsipakis είπε τι ειναι ενα χιλιαρικο και εχετε παθει ολοι σας σοκ ; Τίποτα δεν είναι. Για αυτό το λέω πιθανώς να μη συμφέρει και ότι είναι οριακό. Για εμένα τα βρίσκεις κ στην Ελλάδα αυτά τα χρήματα σχετικά εύκολα εάν είσαι καλος στη δουλειά σου. Προσωπικά μάλλον δεν θα πήγαινα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα