georgemvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Είναι κανείς στην Ουκρανία ή υπάρχει κάποιος shipping forwarder να αγοράσω κάτι από εκεί;
censOred Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ποιος ξερει τι θελει να "προωθήσει" από Ουκρανία.. 1
giwrgos555 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί τόσο φθηνά λάπτοπ έχει η Ουκρανία και πρέπει να το στείλουν απο εκεί? Καταρχάς είναι χώρα εκτός κοινοτικού εδάφους οπότε υπόκειται σε δασμολόγικές και τελωνειακές επιβαρύνσεις κατά την είσοδο στην Ελλάδα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να το φέρεις απο εκεί.
georgemvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Βρήκα το παλιό μου λαπτοπ που μου αρέσει και θέλω να το αναστήσω 60 ευρώ. Αλλά ο πωλητής δεν τρελένεται να το στείλει Ελλάδα...
giwrgos555 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, georgemvg είπε Βρήκα το παλιό μου λαπτοπ που μου αρέσει και θέλω να το αναστήσω 60 ευρώ. Αλλά ο πωλητής δεν τρελένεται να το στείλει Ελλάδα... Θα πληρώσεις shipping forwarder+τελωνείο όταν μπεί εντός ΕΕ οπότε δεν νομίζω να παραμείνουν μονο 60 ευρώ το κόστος
georgemvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Τελωνείο δεν υπόκειται σε καινούρια μόνο είδη;
giwrgos555 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, georgemvg είπε Τελωνείο δεν υπόκειται σε καινούρια μόνο είδη; Oχι οτιδήποτε είναι πάνω απο 22 ευρώ είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο υπόκειται σε ΦΠΑ σύν τα αμοιβή εκτελωνιστή που θα διεκπεραιώσει τον εκτελωνισμό.Αν μπεί με ενδιάμεσο σταθμό τρίτη χώρα (μέλος της ΕΕ) τότε το προϊόν θα εκτελωνιστεί στην πύλη εισόδου προς την ΕΕ δηλαδή την ενδιάμεση ευρωπαϊκή χώρα και θα πληρώσεις τους εκεί φόρους.
georgemvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Και με "repair" το ίδιο συμβαίνει; Μιλάμε τώρα για μοντέλο του 2006 και αγοραπωλησία ιδιωτών.
giwrgos555 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgemvg είπε Και με "repair" το ίδιο συμβαίνει; Μιλάμε τώρα για μοντέλο του 2006 και αγοραπωλησία ιδιωτών. Είπαμε οτιδήποτε έρχεται απο εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης πρός την ΕΕ και είναι πάνω απο 22 ευρώ υπόκειται σε ΦΠΑ και πλέον ακόμα και τα δώρα ή τα δωρεάν δείγματα που σου στέλνουν τα τελωνεία τα ξεψαχνίζουν. Ο μεταφορικός πράκτορας που θα αναλάβει την μετακίνηση δεν στο κάνει τσάμπα είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε θέλει αμοιβή επίσης τα μεταφορικά έξοδα του ταχυδρομείου και τέλος το ΦΠΑ τελωνείου και η αμοιβή εκτελωνιστή που θα διεκπεραιώσει τον εκτελωνισμό Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εκτελωνισμό επικοινώνησε με το τελωνείο εισαγωγών αερολιμένα και με κάποιον εκτελωνιστή. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από giwrgos555
LittyMeek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 ισχυει για τελωνειο, μονο και μονο που θα δουν λαπτοπ θα σου ζητησουν αποδεικτικο αξιας, βασικα ζητουν οτι και να στειλεις πλεον, τωρα οσο για ειρωνικα σχολια απο πανω, περιττα, ο OP εκανε μια απλη σοβαρη ερωτηση 1
giwrgos555 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν θέλεις εκτελωνιστή έχω έναν να ρωτήσεις για τελωνείο πρέπει να πάρεις πρωί πρωί δεν το σηκώνουν μεσημερι οι προύχοντες
georgemvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Με το τελωνείο στη μέση, δεν νομίζω να το κάνω...Νόμιζα οτι σε used goods, οτι δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα