Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Nickman20 είπε

Δε σκοπεύω να κάνω overclock. Πέρα απο τον SSD ναι έχω 2 WD caviar black 1ΤΒ έκαστος που σκοπεύω να βάλω για εσωτερικούς και γενικότερα βολεύομαι με εσω/εξωτερικούς που έχω καμιά 10αριά πέρα δώθε από 1ΤΒ έως και 5TB, άλλοι εξωτερικοί κομπλέ 3.5/2.5άρηδες με ή και χωρίς τροφοδοσία και άλλοι χύμα εσωτερικοί που τους συνδέω με μια "τοστιέρα" της Thermaltake (BlacX SATA to USB Hard Drive Dock). 

Δε χρειάζεται να κάνεις καν oc τον 2700x (άντε να του βάλεις λίγο αρνητικό offset για να είναι πιο δροσερός). Το πιο πολύ gain από πλευράς gaming θα το πάρεις από αγορά bdies και σφίξιμο στα timings. Αν δε φτάνει το budget για bdies επόμενη εναλλακτική είναι hynix CJR (οι sniperX που σου πρότεινε ο tanasen).

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 1:00 ΠΜ, ilos είπε

Δε χρειάζεται να κάνεις καν oc τον 2700x (άντε να του βάλεις λίγο αρνητικό offset για να είναι πιο δροσερός). Το πιο πολύ gain από πλευράς gaming θα το πάρεις από αγορά bdies και σφίξιμο στα timings. Αν δε φτάνει το budget για bdies επόμενη εναλλακτική είναι hynix CJR (οι sniperX που σου πρότεινε ο tanasen).

Καλησπέρα φίλε μου, θα μπορούσες να ποστάρεις ένα ειδανικό για εσένα build αν σου είναι εύκολο ή αν συμφωνείς με το Build του tanasen, τι Ram θα έβαζες εσύ αντί τις sniperΧ;

Eπίσης επειδή έχω να κάνω OC μόνος μου από το 2005 που έκανα έναν intel από 1.33ghz σε 1.5ghz 😅 το "αρνητικό offset" ή "το σφίξιμο στα timimgs" είναι κάτι που μπορώ να δω σε κάποιο instructional video ή είναι σχετικά απλό μέσω bios ή μέσω software εντός περιβάλλον windows?

Στις 15/2/2019 στις 1:00 ΠΜ, ilos είπε

Καλησπέρα φίλε μου, θα μπορούσες να ποστάρεις ένα ειδανικό για εσένα build αν σου είναι εύκολο ή αν συμφωνείς με το Build του tanasen, τι Ram θα έβαζες εσύ αντί τις sniperΧ;

Eπίσης επειδή έχω να κάνω OC μόνος μου από το 2005 που έκανα έναν intel από 1.33ghz σε 1.5ghz 😅 το "αρνητικό offset" ή "το σφίξιμο στα timimgs" είναι κάτι που μπορώ να δω σε κάποιο instructional video ή είναι σχετικά απλό μέσω bios ή μέσω software εντός περιβάλλον windows?

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...