Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Παιδιά είναι εκπληκτικό πώς έχουμε γράψει 5 σελίδες στο θέμα αλλά δεν έχει ειπωθεί κάτι διαφορετικό. Και το δικο μου σχόλιο πάει επίσης σε αυτά που δεν βοηθούν τον συμφορουμιτη :)

What ? :P

image.png.7ce58ad7012af7620c9bb940d5c2257e.png

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά ο ΟΠΑΠ δεν επέτρεπε στα μαγαζιά του να διαφημίζονται για λόγους ανταγωνισμού. Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ μου προποτζίδικο που να διαφημίζεται με έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Δεν ασχολούμαι με στοίχημα, κίνο και σχετικά οπότε δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Εδώ κάποιος κερδίζει το τζακ ποτ στο λόττο και δεν λένε στις ειδήσεις σε πιο μαγαζί έπαιξε..

Έχω έναν φίλο που παίζει συχνά στοίχημα σε μερικά μαγαζιά στην πόλη μου, και καμιά φορά πάμε μαζί για παρέα. Αυτό που παρατηρώ σε όλα τα μαγαζιά είναι πως πάντα θα έχουν σε εμφανή σημεία αντίγραφα από δελτία παιχνιδιών που έχουν κερδίσει μεγάλο ποσό (και ας είναι από 6-7 χρόνια πριν). Επίσης όλα μα όλα έχουν αναπαυτικές καρέκλες και μηχάνημα για σάντουιτς και καφέδες (φάση ΚΨΜ στρατόπεδου).

Από την άλλη, ότι λέει ο @papoys1 για τους πελάτες είναι αλήθεια. Σπάνια να δω πελάτη που να είναι κάτω από 55 χρονών και να μην έχει καεί με τον τζόγο. Μερικές φορές μάλιστα ένοιωθα λίγο περίεργα που ήμουν εκεί ..

• Like 1
Δημοσ.

Να βαλει 10 ατομα να πουνε οτι το δικο του πρακτορειο ειναι τυχερο και οτι εχουν κερδισει παιζοντας εκει. Αμα βγαλει ονομα οτι ειναι το πιο τυχερο πρακτορειο πανε ολοι εκει μετα. Απλο το θεμα.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 3:20 ΜΜ, G.bar είπε

Ωραία, θα του πώ αργότερα μέσα στην ημέρα να κλείσει μια επιχείρηση στην οποία έχει βάλει κεφλάλαιο 100 χιλιάρικα και  είναι κερδοφόρα και να πάει να καλιεργήσει αβοκάντο επειδή δεν το κάνουν πολλοί και δεν μαζεύονται παππούδες.

Το θέμα εδώ είναι το return με βάση το κεφάλαιο που έβαλε. Αν έχει βάλει 100 και βάζει καθαρά στην τσέπη τα 20 το χρόνο είναι καλη επένδυση. Αν βάζει 5 δεν είναι καλή επένδυση μιας και υπάρχουν καλύτερες. 

Επίσης η Αγγλία δεν είναι μια τέλεια χώρα. Κάτω από την επικάλυψη του χρήματος  είναι χειρότερη απο την Ελλάδα. Όμως όταν η κυβέρνηση απαγόρευσε το τσιγάρο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αυτό κόπηκε αμέσως. Το ίδιο έγινε σε όλες τις λοιπές χώρες που πέρασαν τέτοια νομοθεσία. 

Αποτέλεσμα πτώση καρδιακών 70% στην πρώτη δεκαετία, και 64% στα εμφράγματα. Που σημαίνει λιγότεροι φόροι γιατί γλυτώνουν τα λεφτά από τα νοσοκομεία. 

Δημοσ.
Στις 16/2/2019 στις 10:55 ΠΜ, Apoll είπε

Το θέμα εδώ είναι το return με βάση το κεφάλαιο που έβαλε. Αν έχει βάλει 100 και βάζει καθαρά στην τσέπη τα 20 το χρόνο είναι καλη επένδυση. Αν βάζει 5 δεν είναι καλή επένδυση μιας και υπάρχουν καλύτερες. 

Επίσης η Αγγλία δεν είναι μια τέλεια χώρα. Κάτω από την επικάλυψη του χρήματος  είναι χειρότερη απο την Ελλάδα. Όμως όταν η κυβέρνηση απαγόρευσε το τσιγάρο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αυτό κόπηκε αμέσως. Το ίδιο έγινε σε όλες τις λοιπές χώρες που πέρασαν τέτοια νομοθεσία. 

Αποτέλεσμα πτώση καρδιακών 70% στην πρώτη δεκαετία, και 64% στα εμφράγματα. Που σημαίνει λιγότεροι φόροι γιατί γλυτώνουν τα λεφτά από τα νοσοκομεία. 

ε καλα ενταξει. εχουμε τοσους καρδιολογους , πνευμονολογους , φαρμακεια και ιατρεια διακοπης καπνισματος.

Ολοι αυτοι κανουν τζιρο και πληρωνουν φορους.

Αξεχασα και τα γραφεια τελετων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παω σε προπατζιδικα αλλα να πω και εγω τι γνωμη μου για αλλα μαγαζια που παω.

Απο την στιγμη που δεν προσφερει κατι σε διαφορετικη τιμη, προτιμω να επιλεξω ενα μαγαζι απο ενα αλλο (εννοειται σε μια κοντινη αποσταση):

α) απο το περιβαλλον του χωρου. Να μην ιδρωνω το καλοκαιρι, να μην κρυωνω το χειμωνα, να μην βρωμαει κλπ. Ιδανικα να μην υπαρχει μια αναρχια, με την εγκριση του αφεντικου, για οχλαγογια, ουρλιαχτα κλπ (ενταξει δεν ειπα να ειναι εκκλησια αλλα μην εισαι αναγκασμενος να κουβαλας και ωτοασπιδες)

β) να αισθανομαι ευπροσδεκτος. Εννοω ο ιδιοκτητης και οι υπαλληλοι να ειναι ευγενικοι και χαμογελαστοι. Χωρις μουτρα λες και τους σκοτωσαμε τη μανα.

τωρα τα αλλα με αφηνουν αδιαφορο. Αν θελω καφε και κουλουρακια θα παω στη καφετερια και το φουρνο. Αν θελω να δω μ@υνια, θα παω στο κωλομπαρο.

Επεξ/σία από hdonoblepsias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοικιαζουν το διπλα χωρο κ ριχνουν κανα τοιχο και ετσι χρεωνουν μπυρες ποτα καφεδες σνακς...

Απο κει και περα τα παρανομα(booker σε μερικους  ) και τα τυχερα(αρκετοι αφησαν μερικα χιλιαρικα σαν tips) ειναι στο παιχνιδι... εσυ να μην ξερεις αλλα κολπα οκ αλλα ο ιδιοκτητης χλωμο...ρωτα και εναν αλλον πιο πανω που χε μαγαζι να σου πει..αν θες εξτρα πμ

Πωληση χονδρικης λαχειων..

Γι αυτο θα σου πω τσαμπα ασχοληθηκες με την κλαψα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεπτομερειες που μπορει να κανουν τη διαφορα:

1. Να εχει ομορφο, χαμογελαστο, ευχαριστο, συζητησιμο προσωπικο στο ταμειο. Επισης γρηγορο και εξυπνο ωστε να εξυπηρετει γρηγορα και χωρις λαθη ταν γινεται πανικος. Εξυπνο με την εννοια να κοβει τον πελατη και αναλλογα, να πεταει κανενα 'καλη επιτυχια', ή 'ωραια σημεια επελεξες' κλπ

2. Να ειναι παντα πεντακαθαρο. Δε νοειται να πηγαινεις στο τραπεζακι και να βλεπεις ανοιγμενες εφημεριδες, μουτζουρωμενες, ενα πακο τσαλακωμενα δελτια εδω κι εκει, αποτσιγαρα, καφεδες, κλπ Ο υπαλληος να περναει καθε 10 λεπτα και να το κανει λαμπικο

3. Να εχει τελιο κλιματισμο, χειμωνα καλοκαιρι και να εχει χωρους που να μη δυσανασχετει ενας ακαπνος

4. Να εχει ποικιλια χωρων, πχ ενα μεγαλο τραπεζι για να μαζευονται οι πολυλογαδες και 1-2 τραπεζακια σε απομακρυσμενα σημεια για τους πιο ησυχους

5. Να εχει αψογο wi-fi 

6. Να εχει 2-3 υπολογιστες (οχι μονο εναν οπως μερικα) και να μπαινει ελευθερα ο καθενας να βλεπει Live-score, ειδησεις και οτι αλλο θελει

7. Να εχει παρκινγκ

8. Να ειναι διακριτικο, δηλαδη να μη φαινονται τα παντα απ εξω, ειδικα τη νυχτα

9. Να κανει μινι event σε βραδιες τσαμπιονσλιγκ κλπ, ωστε να μαζευει πολυ κοσμο , με κληρωσεις για ακρινη σκορ, και αλλα τετοια

10. Να εξυπηρετει μεγαλους πελατες τηλεφωνικα, με μικρη πιστωση 1-2 ημερων. Δεν ξερω αν γινεται, αλλα μπορει να το διαφημισει εαν θελει. Ειχα γνωστο που επαιζε χιλιαρικα τη δεκαετια του 2000 μον απο το τηλεφωνο. Εκανε τζιρο οσο εκανε ολη η υπολοιπη πελατεια

11. Επισης δεν ξερω αν γινεται, αλλα να κανει συμφωνιες για επιστροφη γκανιοτας σε μεγαλοπαιχτες. Πχ αν παιξει καποιος 10.000 ευρω στον τελικο champions league, να του επιστρεψει 1-2% απο την δικη του προμηθεια (νομιζω ειναι 8%) δηλαδη 100-200 ευρω

12. Να εχει πολυ καλες επιλογες για καφε, χυμους, κρουασαν, σαντουιτσ, κλπ αλλα και αλκοολουχα και συνοδευτικα (πατατακια, ξηρους καρπους) . Πιστεψε με ειναι πολυ σημαντικο για καποιον που θελει να περασει ολο το Σαββατο του εκει

13. Να βοηθαει παικτες μακροχρονιους, οταν ξεμενουν απο ρευστο. Πχ συνταξιουχος που εμεινε ταπι στις 25 του μηνα, δε χαθηκε ο κοσμος αν του δωσει 100 ευρω, σε 5 μερες θα πληρωθει τη συνταξη και θα τα παρει πισω. Γενικα πελατες που σου τα ακουμαν για χρονια, πρεπει να τους δινεις παροχες, ακομα και με ρισκο να χασεις (που στην τελικη χανεις μερος απο αυτα που οι ιδιοι σου αφησαν)

14. Το ιδανικο ειναι να παρει και ενα διπλανο μαγαζι και να το κανει σπορ καφε με ταβλι, χαρτια, κλπ. Θα εκπλαγει απο την αυξηση του τζιρου που θα δει, πιστεψε με

Γενικα πολλα μπορει να κανει κανεις, το παν ειναι να μπει στην ψυολογια του παικτη και να του δινει ακριβως οτι ζηταει

Επεξ/σία από archer100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...