Brashida Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σήμερα έμαθα μετά από εξετάσεις ότι ένα μέλος της οικογένειας μου έχει Δ- νεόπλασμα.Δε πρωτιά(όπως αναφέρει το χαρτί και χρειάζεται αξονική σπλαχνικού κρανίου και σκιαγραφικό).Αυτό ξεκίνησε από ένα καρουμπαλο ή γρομπαλακι Τελως πάντως κοντά στο αυτί λίγο μπροστά από αυτό..Έπειτα από μίνι εξετάση από ωτορινολαρυγγολό,βρέθηκε αυτό.Θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι'αυτό αν υπάρχει θεραπεία σίγουρη τι χρειάζεται ώστε να πάνε όλα καλά τελως πάντων, χρειάζεται εγχείρηση από ότι είπε ο ωτορινολαρυγγολόγος,εγώ να πω την αλήθεια έχω κάποιες αμφιβολίες διότι αυτό το καρούμπαλο εμφανίστηκε μετά από 2 εβδομάδες περίπου ενώ πριν το άτομο αυτό ήταν άρρωστο είχε θέμα τα λαιμα ήταν πρισμενα δεν μπορούσε να καταπιεί σάλιο για μια μέρα μετά έκανε εμετό και κάπως καθάρισε όλο αυτό κράτησε για 2.5 εβδομάδες περίπου..Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά είμαι χάλια είναι ο μόνος ο άνθρωπος υπάρχει πραγματικά στην ζωή μου και δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω και να το διαχειριστω όλο αυτό..
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα σήμερα έμαθα μετά από εξετάσεις ότι ένα μέλος της οικογένειας μου έχει Δ- νεόπλασμα.Δε πρωτιά(όπως αναφέρει το χαρτί και χρειάζεται αξονική σπλαχνικού κρανίου και σκιαγραφικό).Αυτό ξεκίνησε από ένα καρουμπαλο ή γρομπαλακι Τελως πάντως κοντά στο αυτί λίγο μπροστά από αυτό..Έπειτα από μίνι εξετάση από ωτορινολαρυγγολό,βρέθηκε αυτό.Θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι'αυτό αν υπάρχει θεραπεία σίγουρη τι χρειάζεται ώστε να πάνε όλα καλά τελως πάντων, χρειάζεται εγχείρηση από ότι είπε ο ωτορινολαρυγγολόγος,εγώ να πω την αλήθεια έχω κάποιες αμφιβολίες διότι αυτό το καρούμπαλο εμφανίστηκε μετά από 2 εβδομάδες περίπου ενώ πριν το άτομο αυτό ήταν άρρωστο είχε θέμα τα λαιμα ήταν πρισμενα δεν μπορούσε να καταπιεί σάλιο για μια μέρα μετά έκανε εμετό και κάπως καθάρισε όλο αυτό κράτησε για 2.5 εβδομάδες περίπου..Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά είμαι χάλια είναι ο μόνος ο άνθρωπος υπάρχει πραγματικά στην ζωή μου και δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω και να το διαχειριστω όλο αυτό.. ΙΚΑ η ιδιωτηκα θα γινει? περαστικα...ολοι 8α φυγουμε μια μερα...
Brashida Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν γνωρίζω ακόμα πάντως η συγκεκριμένη είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΓΑ δεν γνωρίζω αν μετράει κάτι τετοιο.αυτο που έγραψες μακάρι να μην το εννοείς φίλε εύχομαι να μην το εννοείς.Θελω να πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε μακάρι θεέ μου. ΥΓ συγνώμη αν σας αναστατωσα δεν έπρεπε να το κάνω θέμα είναι κάτι προσωπικό και δεν έχει θέση εδώ αλλά ελπίζω ότι θα βρεθεί κανένας να γνωρίζει ακριβώς να μου εξηγήσει καλύτερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Θεραπεια και σιγουρη δεν υπαρχει ακομα και σε πιο απλες; περιπτώσεις .Ποσο μαλλον όταν μιλαμε για κατι τοσο σοβαρο .Μην περιμενεις από εδώ να βγαλεις ακρη .Περαστικα.
sstratos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Και κάποιος γιατρός , ειδικός σε αυτά τα θέματα να ειναι εδω μέσα , εαν δεν σας εξετάσει απο κοντά δεν μπορεί να σας πεί με σιγουριά. Θα πρέπει να πάρετε και 2η και 3η γνώμη απο άλλους γιατρούς για σιγουριά. Και πάλι 100% δεν είναι τίποτα. Ουτε το καλό ουτε το κακό. Φιλικά πάντα. Περαστικά σας εύχομαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις