TheSubZ3r0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Γνωριζω καλα οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο να βρεις ιατρο με εμπειρια γνωση και να αναπτυξεις μια σχεση εμπιστοσυνης μαζι του.. Ειμαι σε αναζητηση οδοντιατρου μιας και ο προηγουμενος δεν καλυπτε τις αναγκες μου (κατα προτιμιση αγια παρασκευη,χολαργο,χαλανδρι και γυρω περιοχες) Οποιος γνωριζει η' εχει καποιον ας βοηθησει να προλαβουμε τυχον προβληματα και να βγαλουμε και κανενα φρονιμιτη (ειναι ο καιρος τους)
slk200gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε Γνωριζω καλα οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο να βρεις ιατρο με εμπειρια γνωση και να αναπτυξεις μια σχεση εμπιστοσυνης μαζι του.. Ειμαι σε αναζητηση οδοντιατρου μιας και ο προηγουμενος δεν καλυπτε τις αναγκες μου (κατα προτιμιση αγια παρασκευη,χολαργο,χαλανδρι και γυρω περιοχες) Οποιος γνωριζει η' εχει καποιον ας βοηθησει να προλαβουμε τυχον προβληματα και να βγαλουμε και κανενα φρονιμιτη (ειναι ο καιρος τους) για φρονιμιτη κοιτα για κανεναν χειρουργο οδοντιατρο μην την πατησεις οπως εγω και πολλοι αλλοι που πανε σε απλους οδοντιατρους
TheSubZ3r0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, slk200gr είπε για φρονιμιτη κοιτα για κανεναν χειρουργο οδοντιατρο μην την πατησεις οπως εγω και πολλοι αλλοι που πανε σε απλους οδοντιατρους Οσο φοβαμαι τον οδοντιατρο και το αγχος που εχω στην αναζητηση του αν θα ναι καλος και αν θα μου βγαλει προβληματα και θα τρεχω περισσοτερο μετα δεν φοβαμαι τιποτα
greekbusters Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ρώτα τους κοντινούς σου που πάνε να σου πουν που θα έχουν πάει στο παρελθόν και θα ξέρουν ποιος είναι καλός. Ειναι η καλύτερη λύση, μην πας στα τυφλά. Εγώ πχ στο παρελθόν είχα πάει σε μια γειτόνισσα, λέω έλα μωρέ 🤣, και Τελικά μου κατέστρεψε τα δόντια και δόξα τον Θεό οι φίλοι μου με έστειλαν σε ένα σωστοτατο επαγγελματία, που ήταν πολύ μάστορας και μου τα έφτιαξε στις μισές επισκέψεις (μέχρι και απόδειξη μου έκοψε 😂😂😂)
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, slk200gr είπε για φρονιμιτη κοιτα για κανεναν χειρουργο οδοντιατρο μην την πατησεις οπως εγω και πολλοι αλλοι που πανε σε απλους οδοντιατρους δηλαδη τι επα8ες? αναλογα το πως ειναι στημενος παιζει ρολο ολοι ξερουν να βγαλουν τον απλο
slk200gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δηλαδη τι επα8ες? αναλογα το πως ειναι στημενος παιζει ρολο ολοι ξερουν να βγαλουν τον απλο οχι δεν ξερουν ολοι ,το αντιθετο
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε οχι δεν ξερουν ολοι ,το αντιθετο τον απλο φρονιμίτη που μεγαλωσε σωστα το ξερουν ολοι. αυτη που εχουν θεμα με γνάθο πανε σε ειδικό
SB_1957 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε να βγαλουμε και κανενα φρονιμιτη (ειναι ο καιρος τους) Τον φρονιμίτη τον βγάζεις γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα?
TheSubZ3r0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Οι φρονιμιτες μου ειναι και οι 4 μισοι εξω μισοι μεσα εχω αρχισει απο εχθες το πρωι και ποναω (οχι αφορητα ομως πανω δεξια) ..Απ οτι διαβασα καποια στιγμη πρεπει να βγουν και οι 4 εφοσον δεν εχουν βγει ολοκληροι και οντας στα 30 σχεδον δεν νομιζω να βγουν και ποτε στην "επιφανεια" ,Θα προτιμουσα γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρης με τον οδοντριατρο να βρω μια λυση να τους εβγαζα και τους τεσσερις μαζι δεν ξερω αν γινεται ξερω οτι βγαινουν ζευγαρια αλλα φοβαμαι στην επιλογη γιατρου (απλος οδοντιατρος,χειρουργος οδοντιατρος,γναθογειρουργος?)σε νοσοκομειο κλπ
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TheSubZ3r0 είπε Οι φρονιμιτες μου ειναι και οι 4 μισοι εξω μισοι μεσα εχω αρχισει απο εχθες το πρωι και ποναω (οχι αφορητα ομως πανω δεξια) ..Απ οτι διαβασα καποια στιγμη πρεπει να βγουν και οι 4 εφοσον δεν εχουν βγει ολοκληροι και οντας στα 30 σχεδον δεν νομιζω να βγουν και ποτε στην "επιφανεια" ,Θα προτιμουσα γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρης με τον οδοντριατρο να βρω μια λυση να τους εβγαζα και τους τεσσερις μαζι δεν ξερω αν γινεται ξερω οτι βγαινουν ζευγαρια αλλα φοβαμαι στην επιλογη γιατρου (απλος οδοντιατρος,χειρουργος οδοντιατρος,γναθογειρουργος?)σε νοσοκομειο κλπ 8α πας σε χωρα που σε κοιμιζουν - ρουμανια για παραδειγμα.
TheSubZ3r0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε 8α πας σε χωρα που σε κοιμιζουν - ρουμανια για παραδειγμα. Δεν θα παω στη Ρουμανια να βγαλω τα δοντια μου..Και μην παιζεις με τον πονο μου
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TheSubZ3r0 είπε Δεν θα παω στη Ρουμανια να βγαλω τα δοντια μου..Και μην παιζεις με τον πονο μου εγω 8α παω
pgavalito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, TheSubZ3r0 είπε Γνωριζω καλα οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο να βρεις ιατρο με εμπειρια γνωση και να αναπτυξεις μια σχεση εμπιστοσυνης μαζι του.. Ειμαι σε αναζητηση οδοντιατρου μιας και ο προηγουμενος δεν καλυπτε τις αναγκες μου (κατα προτιμιση αγια παρασκευη,χολαργο,χαλανδρι και γυρω περιοχες) Οποιος γνωριζει η' εχει καποιον ας βοηθησει να προλαβουμε τυχον προβληματα και να βγαλουμε και κανενα φρονιμιτη (ειναι ο καιρος τους) Σου έχω την λύση φίλε μου στα Βριλήσσια. Ετοιμάσου!
TheSubZ3r0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, pgavalito είπε Σου έχω την λύση φίλε μου στα Βριλήσσια. Ετοιμάσου! Mολις μου εστειλε και αλλο μελος για μια ιατρο στα Βριλησσια αν τυχον λετε την ιδια θα παω εκει νομιζω..
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TheSubZ3r0 είπε Mολις μου εστειλε και αλλο μελος για μια ιατρο στα Βριλησσια αν τυχον λετε την ιδια θα παω εκει νομιζω.. γναθωλογο 8ες οχι ιατρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα