Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Δεν θα παω στη Ρουμανια να βγαλω τα δοντια μου..Και μην παιζεις με τον πονο μου :(

Επειδη πολλοι δεν το γνωριζουν στην ρουμανια υπαρχει ενα απο τα καλυτερα οδοντιατρικα κεντρα στον κοσμο ,το οποιο επισκεπτονται και ανθρωποι επωνυμοι απο απο παντου.Αν ποτε το δεις απο κοντα και δεις και την τεχνολογια που υπαρχει μεσα δεν θα πιστευεις στα ματια σου.

Γενικως απο παλια η ρουμανια εχει την φημη εξαιρετικων γιατρων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

γναθωλογο 8ες οχι ιατρο 

Δεν συνεργαζονται οι οδοντιατροι με χειρουργους γναθολογους αν δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τα περιστατικα οι ιδιοι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheSubZ3r0 είπε

Δεν συνεργαζονται οι οδοντιατροι με χειρουργους γναθολογους αν δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τα περιστατικα οι ιδιοι?

να πας σε νοσοκομειο- πηγε η μικρη μου ξαδερφη και την κοιμισαν

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

,Θα προτιμουσα γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρης με τον οδοντριατρο να βρω μια λυση να τους εβγαζα και τους τεσσερις μαζι δεν ξερω αν γινεται ξερω οτι βγαινουν ζευγαρια αλλα φοβαμαι στην επιλογη γιατρου (απλος οδοντιατρος,χειρουργος οδοντιατρος,γναθογειρουργος?)σε νοσοκομειο κλπ 

οχι και τους 4 ουτε για πλακα εκτος απο πονο ,αιμα κτλ μπορει να συμβουν και αλλα πολλα και μην νομιζεις οτι ειναι καλα να βγουν ολοι ,οκ αμα πρεπει να βγουν επειδη υπαρχει προβλημα βγαλτους αλλιως ποιος σου ειπε οτι ειναι καλο ,εγω εβγαλα 2  και μετα απο καποια χρονια τα δοντια μου σταρβωσαν,οταν πηγα στον οδοντιατρο και τον ρωτησα γιατι τωρα στα γεραματα στραβωνουν τα δοντια μου με ρωτησε αμεσως ,εβγαλες τους φρονιμητες?ναι του λεω ,ε μου λεει γιαυτο αυτοι συγκρατουν τα δοντια ,αχα ειπα οταν πας να  τους βγαλεις κανεις δεν στο λεει αυτο

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, slk200gr είπε

οχι και τους 4 ουτε για πλακα εκτος απο πονο ,αιμα κτλ μπορει να συμβουν και αλλα πολλα και μην νομιζεις οτι ειναι καλα να βγουν ολοι ,οκ αμα πρεπει να βγουν επειδη υπαρχει προβλημα βγαλτους αλλιως ποιος σου ειπε οτι ειναι καλο ,εγω εβγαλα 2  και μετα απο καποια χρονια τα δοντια μου σταρβωσαν,οταν πηγα στον οδοντιατρο και τον ρωτησα γιατι τωρα στα γεραματα στραβωνουν τα δοντια μου με ρωτησε αμεσως ,εβγαλες τους φρονιμητες?ναι του λεω ,ε μου λεει γιαυτο αυτοι συγκρατουν τα δοντια ,αχα ειπα οταν πας να  τους βγαλεις κανεις δεν στο λεει αυτο

σωστος...γιαυτο βγαζεις τα 4 και βαζεις σιδερακια μετα- εγω δεν εκανα τιποτα απο αυτα και τα χανω σιγα σιγα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

σωστος...γιαυτο βγαζεις τα 4 και βαζεις σιδερακια μετα- εγω δεν εκανα τιποτα απο αυτα και τα χανω σιγα σιγα

δεν μου το ειπαν φιλε μου αλλα και παλι σιδερακια στα 40 ειναι καπως θα πεις τωρα που ειμαι σαν τον Bugs Bunny kalytera eimai ?tτελος παντων ,δεν μου το ειπαν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

δεν μου το ειπαν φιλε μου αλλα και παλι σιδερακια στα 40 ειναι καπως θα πεις τωρα που ειμαι σαν τον Bugs Bunny kalytera eimai ?tτελος παντων ,δεν μου το ειπαν

εγω την αριστερη την εβγαλα- ολο το στομα στραβο μου φαινεται- 8ελει μικρος να βγαλεις τα 4 πισω οχι μεγαλος- μικρος- 10-12 χρονων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

εγω την αριστερη την εβγαλα- ολο το στομα στραβο μου φαινεται- 8ελει μικρος να βγαλεις τα 4 πισω οχι μεγαλος- μικρος- 10-12 χρονων

ποιος ξυλωνει τους φρονιμιτες σε ενα 10 χρονο παιδι?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, slk200gr είπε

ποιος ξυλωνει τους φρονιμιτες σε ενα 10 χρονο παιδι?

ξαδερφακια μου ολα 10-13 το καναν και ειναι υγιεστατα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ξαδερφακια μου ολα 10-13 το καναν και ειναι υγιεστατα

βρε ενταξη δεν ειπα οτι πεθαινεις αλλα σου παει η καρδια  ?

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους φρονιμίτες γιατί να βγουν?

Όπως αναφέρθηκε, συγκρατούν τα υπόλοιπα δόντια, και όσοι τυχεροί έχουν γερά δόντια μέχρι τα γεράματα, δεν θα δουν τα δόντια τους να αραιώνουν.

10-13 χρονών να βγάλεις 4 γερά δόντια για μένα είναι μια βιομηχανία για να κονομάν κάποιοι.

Όταν ρώτησα φίλο οδοντίατρο, για τα παιδιά μου, πριν από 15-18 χρόνια, μου το απαγόρεψε κυριολεκτικά, καθώς τα δόντια τους είναι όλα γερά, ευθυγραμμισμένα και οι φρονιμίτες στη θέση τους ολόκληροι. Αν είναι στραβά τα δόντια ή στριμωγμένα και πρέπει να μπουν σιδεράκια τότε το εξετάζεις αν βοηθάει η εξαγωγή τους. Και σε περιπτώσεις που δεν έχουν εμφανιστεί εντελώς, γίνεται επέμβαση στο ούλο για να ελευθερωθεί το δόντι και να μην προκαλεί πόνο.

Για όλα αυτά όμως χρειάζεται σωστός οδοντίατρος, που είναι πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη και όχι στην τσέπη του.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, slk200gr είπε

βρε ενταξη δεν ειπα οτι πεθαινεις αλλα σου παει η καρδια  ?

εγω ετρεμα μικρος και τωρα δεν εχω δοντια οποτε...

Δημοσ.

Υπαρχουν οδοντοτεχνιτες που σου βγαζουν δοντια στη μιση τιμη με αποκατασταση, ακομα και εμφυτευματα. Ειναι πολυ καλυτεροι απο τους οδοντιατρους.

• Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, ELTASSOS said:

Υπαρχουν οδοντοτεχνιτες που σου βγαζουν δοντια στη μιση τιμη με αποκατασταση, ακομα και εμφυτευματα. Ειναι πολυ καλυτεροι απο τους οδοντιατρους.

Και νοσηλευτές σε συνεργασία με τραυματιοφορεις που χειρουργούν σκωληκοειδιτιδα, πιάνουν τα χέρια τους. Πολύ καλύτερα από χειρουργό και δε συγκρίνεται και η τιμή.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...