dimitris21gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Αρκετά πιο δύσκολο από το πρώτο θα έλεγα. Ειδικά στην αρχή που δεν έχεις και κάποια abilities είναι ζόρικο. Για καμιά ώρα χάθηκα και περιπλανιόμουν μέχρι να βρω τη συνέχεια. Θέλει υπομονή. 1
Alastor192 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Τελος και τα 3 Acts μετα απο 3 εβδομαδες συνεχομενου καψιματος στο μετρο του δυνατου. Οι ανθρωποι μεγαλουργησαν με το sequel, 7-8 χρονια δουλειας φανηκαν και με το παραπανω. Το παιχνιδι παιρνει 11/10 και το κορυφαιο ποιο ειναι ? Οτι παρα το γενικοτερο hype , δεν εβαλαν νερο στο κρασι τους για να δελεασουν την μαζα. Αντιθετως εφτιαξαν ενα απιθανο sequel που στοχευε ξεκαθαρα στους φανατικους fans του πρωτου. Θεωρω μαλιστα πως το παιχνιδι φτιαχτηκε με την υποθεση οτι εχουμε παιξει το πρωτο και εχουμε κανει master τα mechanics και ερχεται να μας δοκιμασει με το επομενο επιπεδο προκλησης. Διοτι παροτι μεγαλος fan του πρωτου,υπηρχαν σημεια οπου το παιχνιδι με δοκιμασε ποιοτικα σαν παικτη. Καταλαβαινω πως ανθρωποι που απλα ειδαν φως και μπηκαν λογω hype, δεν μπορουσαν να φανταστουν τι τους περιμενε στο θεμα της προκλησης και το παρατησαν και εριξαν κραξιμο. Αλλα εδω εχουμε ακομα μια περιπτωση σαν τα Souls games οπου πολυδιαφημιστικαν και μολις μπηκε ενας average gamer στο κολπο τρακαρε σε τοιχο. Οποτε ειτε τον προσπερασε και ειδε ο φως το αληθινο η τα παρατησε και εφυγε ξενερωμενος Τωρα στο διαταυτα, τι να πουμε. Φανταστικο level design με τρομερη διασυνδεσιμοτητα μεταξυ των διαφορων περιοχων,απολαυστικο exploration , κορυφαιο art design,soundtrack top tier, κορυφαια 2d mechanics με ποικιλια σε οπλα και tools, τεραστια ποσοτητα content και συνεχομενο test των ικανοτητων μας. Και οι τυπαδες ζητησαν ενα 20αρικο μονο, οπου αλλοι θα ζητουσαν 40αρι για πλακα. Αξιζε η αναμονη λοιπον , επομενη σταση τα εξπανσιονς στο αμεσο (?) μελλον 1 1
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 μμ 1 λεπτό πριν, Alastor192 είπε Καταλαβαινω πως ανθρωποι που απλα ειδαν φως και μπηκαν λογω hype, δεν μπορουσαν να φανταστουν τι τους περιμενε στο θεμα της προκλησης και το παρατησαν και εριξαν κραξιμο. Αλλα εδω εχουμε ακομα μια περιπτωση σαν τα Souls games οπου πολυδιαφημιστικαν και μολις μπηκε ενας average gamer στο κολπο τρακαρε σε τοιχο. Οποτε ειτε τον προσπερασε και ειδε ο φως το αληθινο η τα παρατησε και εφυγε ξενερωμενος Δεν περίμενε ο περισσότερος κόσμος το Silksong για να μάθει την σειρά. Tο πρώτο παιχνίδι πριν βγεί το Silksong, έγραψε 15μύρια πωλήσεις. Αρα έχει δεχθεί κριτική και από πολλούς που είχαν παίξει το πρώτο παιχνίδι, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Souls παιχνίδια, που κριτικάρουν τα παιχνιδια μόνο οι καινούργιοι, αλλά και οι παλιοί.
Alastor192 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Ενταξει σιγουρα για τον χ ψ λογο κατι μπορει να ξινισει και σε καποιον παλιο. Παντως το Silksong ειναι επιπεδο Champions League πλεον και αν καποιος απτους παλιους δυσκολευτηκε να σταθει, πισω στο Conference μαγκες 🤣
Despotas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Πόσες ώρες σου πήρε και τι ποσοστό συμπλήρωσες? To 1o μου πήρε 45 ώρες για 85%. Θα το παίξω σίγουρα κάποια στιγμή αλλά μελλοντικά, δεν θέλω να μπω στη δοκιμασία ακόμη.
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 μμ 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε Ενταξει σιγουρα για τον χ ψ λογο κατι μπορει να ξινισει και σε καποιον παλιο. Παντως το Silksong ειναι επιπεδο Champions League πλεον και αν καποιος απτους παλιους δυσκολευτηκε να σταθει, πισω στο Conference μαγκες 🤣 Εχει αναφερθεί και στο εδώ θέμα τι ξενερώνει πάρα πολλούς και απέχει από το ''git gud'', και γιατί πολλοί που έβγαλαν το πρώτο, το παράτησαν το 2 και εγώ προς το παρόν το έχω αφήσει στην άκρη, περιμένοντας να δω τι άλλα patch θα βγάλει η εταιρεία.
Alastor192 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ 28 λεπτά πριν, Despotas είπε Πόσες ώρες σου πήρε και τι ποσοστό συμπλήρωσες? To 1o μου πήρε 45 ώρες για 85%. Θα το παίξω σίγουρα κάποια στιγμή αλλά μελλοντικά, δεν θέλω να μπω στη δοκιμασία ακόμη. 70+ ωρες για 93%, κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα Και 2-3 προαιρετικα boss + 1-2 shards που μου ξεφυγαν τα κοιταξα ονλαιν αφου τελειωσα με το γκειμ, το προσπαθησα πολυ αλλα παλι μου ξεφυγαν πραματα στο τελος δεν γινεται. Στο πρωτο και γω νομιζω 40+ ωρες ειχα , ποσοστο completion δεν θυμαμαι, σε καποια φαση πηγαινε και πανω απο 100% με το expansion content
Despotas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ορχήστρα ο τύπος: https://www.polygon.com/hollow-knight-silksong-dr-doot-saxophone-playthrough/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα