arianosfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες έβαλα παραγγελία για ένα σταθερό τηλέφωνο στα 39.99 και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μου παν σήμερα το απόγευμα θα το έχουν και να περάσω να το πάρω. Και μπήκα να ξανά δω το προιόν και το είδα 5 ευρό κάτω στα 34.99. Μπορώ να το ζητήσω σε αυτή την τιμή το απόγευμα που θα πάω να το πάρω ή ισχύει μόνο η τιμή που το έκανα παραγγελία και πρέπει να την ξανά βάλω ακυρώνοντας την πρώτη? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από arianosfc
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, arianosfc είπε Χθες έβαλα παραγγελία για ένα σταθερό τηλέφωνο στα 39.99 και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μου παν σήμερα το απόγευμα θα το έχουν και να περάσω να το πάρω. Και μπήκα να ξανά δω το προιόν και το είδα 5 ευρό κάτω στα 34.99. Μπορώ να το ζητήσω σε αυτή την τιμή το απόγευμα που θα πάω να το πάρω ή ισχύει μόνο η τιμή που το έκανα παραγγελία και πρέπει να την ξανά βάλω ακυρώνοντας την πρώτη? Δεν νομιζω να γινεται βαλε τα στοιχεια της μανα σου και πηγαινε εσυ να το παρεις αλλιως βαλε αλλον απλα να παει να το παρει Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από roympos1994
tonypapadovic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, arianosfc είπε Χθες έβαλα παραγγελία για ένα σταθερό τηλέφωνο στα 39.99 και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μου παν σήμερα το απόγευμα θα το έχουν και να περάσω να το πάρω. Και μπήκα να ξανά δω το προιόν και το είδα 5 ευρό κάτω στα 34.99. Μπορώ να το ζητήσω σε αυτή την τιμή το απόγευμα που θα πάω να το πάρω ή ισχύει μόνο η τιμή που το έκανα παραγγελία και πρέπει να την ξανά βάλω ακυρώνοντας την πρώτη? Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσεις; Πολύ πιθανό να σου πουν απλά να ξανακάνεις παραγγελία, αν δεν μπορούν να σου το δώσουν με την υπάρχουσα
kormos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, arianosfc είπε Χθες έβαλα παραγγελία για ένα σταθερό τηλέφωνο στα 39.99 και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μου παν σήμερα το απόγευμα θα το έχουν και να περάσω να το πάρω. Και μπήκα να ξανά δω το προιόν και το είδα 5 ευρό κάτω στα 34.99. Μπορώ να το ζητήσω σε αυτή την τιμή το απόγευμα που θα πάω να το πάρω ή ισχύει μόνο η τιμή που το έκανα παραγγελία και πρέπει να την ξανά βάλω ακυρώνοντας την πρώτη? Φυσικά και δεν γίνεται. Απλά πας στο κατάστημα που θα κάνεις παραλαβή αγοράζεις άλλο από το ράφι και μετά πέρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις την παραγγελία. Για ποιό κατάστημα αναφέρεσαι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 4:10 ΜΜ, arianosfc είπε Χθες έβαλα παραγγελία για ένα σταθερό τηλέφωνο στα 39.99 και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μου παν σήμερα το απόγευμα θα το έχουν και να περάσω να το πάρω. Και μπήκα να ξανά δω το προιόν και το είδα 5 ευρό κάτω στα 34.99. Μπορώ να το ζητήσω σε αυτή την τιμή το απόγευμα που θα πάω να το πάρω ή ισχύει μόνο η τιμή που το έκανα παραγγελία και πρέπει να την ξανά βάλω ακυρώνοντας την πρώτη? Συνήθως δεν γίνεται αν έχουν όρεξη να σε εξηπηρετησουν μπορεί να τι κάνουν Σκέψου την άλλη περίπτωση, πως θα σου φαινόταν αν το είχες κλίσει στα 40 και πήγαινες στο κατάστημα και σου έλεγαν ξέρετε κύριε η τιμή αυξήθηκε στα 45
*Kopanos* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Συνήθως δεν γίνεται αν έχουν όρεξη να σε εξηπηρετησουν μπορεί να τι κάνουν Σκέψου την άλλη περίπτωση, πως θα σου φαινόταν αν το είχες κλίσει στα 40 και πήγαινες στο κατάστημα και σου έλεγαν ξέρετε κύριε η τιμή αυξήθηκε στα 45 Σιγά μην σκεφτούμε και ότι θα πέσει το μαγαζί έξω. Ποσες φορές έχουμε κάνει παραγγελίες και μας έχουν ρίξει άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα