svach Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Τρίτη πρωί, Public mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, το μαγαζί άδειο: Ήμουν ανάμεσα στις τηλεοάσεις Sony AF8 και LG C8 και πήρα μαζί μου στικάκι με videos που είχα γράψει από δορυφορικά προγράμματα για να τα παίξω στις τηλεοράσεις και να συγκρίνω upscaling, motion κλπ Ένας νεαρός με εξυπηρέτησε αρχικά, ο οποίος όταν του είπα για τις δυο αυτές tv, μου είπε "ναι είναι καλές, αλλά θα σας πρότεινα να πάρετε κάποια 4K, έχουμε προσφορά στις Samsung" (προσπάθησα να μη γελάσω, ΟΚ) Όταν, λοιπόν, ρώτησα αν μπορώ να βάλω το στικάκι για να δω πως παίζουν, αρχικά δίστασαν(είχε έρθει και μια κοπέλα στο μεταξύ), και όταν επέμεινα λέγοντας ότι δεν γίνεται να δώσει κανείς τόσα λεφτά για tv βλέποντας μόνο τα demo videos (digea φυσικά δεν βάζουν να παίξει), η κοπέλα πήρε κάπου τηλέφωνο και μετά από λίγο έρχεται και μου λέει ότι δεν γίνεται να το παίξουν λόγω προσωπικών δεδομένων ! Έμεινα παγωτό φυσικά, δεν ήξερα αν θα πρέπει να γελάσω ή να τους βρίσω, είπαν ότι θα μου βάλουν να δω youtube, αλλά ήταν τόσο άσχετοι που ούτε αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν. Τελικά βαρέθηκα να περιμένω κι έφυγα. Κρίμα, γιατί και 20% επιστροφή δίνουν και 5 χρόνια εγγύηση δωρεάν, αλλά με τέτοιους πωλητές δεν θα πουλήσουν 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω σε κωτσοβολο δεν με αφησαν με την δικαιολογια οτι δεν ειναι σιγουροι οτι δεν εχω virus στο στικακι 😂😂 Φυσικα γελασα δεν ειπα τιποτα και εφυγα.... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Δημοφιλής ανάρτηση nick_gr2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έπρεπε ούτε να γελάσεις, ούτε να τους βρίσεις. Έπρεπε να έχεις τη στοιχειώδη λογική να καταλάβεις ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να κουμπώνουν στις τηλεοράσεις τους αγνώστου προελεύσεως στικάκια και να πάρουν την ευθύνη για αυτά, επειδή εσένα σου κάπνισε να δείς κάποιο συγκεκριμένο βίντεο και να αποφασίσεις βάσει αυτού. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από nick_gr2 42 13 1
godfather0991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μπορει ο καθε υπαλληλος να ξερει τι εχει μεσα καθε στικακι. Εσυ μπορει να βαλεις οτιδηποτε να παιξει. Αν θελεις να δεις ποσο καλη ειναι μια τηλεοραση υπαρχουν απειρα reviews, video κτλ. Ή να βρεις καποιον που την εχει και να δοκιμασεις εκει το στικακι. 4
sezebo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 επισης σε μεγαλες επιχειρήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να βαζεις τα δικα σου στικακια στα pc, ειναι security incident . 1 1
armagedwnn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά νομίζεις πως έχεις δίκιο? Πας σε μια μεγάλη αλυσίδα με ένα στικάκι και θες να το βάλουν πάνω? Σοβαρά τώρα? Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Λογικά όλες οι tv είναι συνδεδεμένες πάνω στο κεντρικό σύστημα, ποιος εγγυάται ότι εσύ δεν έχεις στην κατοχή σου κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Απλά είναι αδιανόητο αυτό που λες. Επίσης αν ήσουν εσύ υπάλληλος πες μου αν θα ρίσκαρες να βάλεις ένα στικάκι πάνω. Ακόμη και υπεύθυνος. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από armagedwnn 15 2
nick_gr2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει χαθεί η μπάλλα. όχι μόνο νομίζει ότι έχει δίκιο, αλλά χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των υπαλλήλων "ερασιτεχνική" και "απαράδεκτη". Και τους την είπε κιόλας επειδή δεν κατάφεραν να του βάλουν youtube.. Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα ανθρώπων από αυτούς που παν να βγάλουν το άχτι τους και να νιώσουν έξυπνοι και μάγκες σε κάτι υπαλλήλους μόνο και μόνο γιατί μόνο εκεί τους παίρνει. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από nick_gr2 12 4
txcellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος ο ts. +φωνω με τον @nick_gr2
HALF EVIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Τι λέτε μωρέ, πήγε ο χάκερ να χακάρει το public !! Κοντά δύο χιλιάρικα θα τους έσκαγε , ένα δείγμα είχε για να δει τι παίζει με τις τηλεοράσεις. Στο φινάλε ας έχουν αυτοί ένα στικ με 4Κ υλικό , πχ. 1,2 επεισόδια ή μια ταινία από Netflix να μπορεί να δει ο αγοραστής τι παίρνει και εφ'οσον οι τηλεοράσεις που έχουν είναι δείγματα πρέπει να σου δίνουν και το τηλεκοντρόλ για να κάνεις εσύ ότι ρυθμίσεις θέλεις . Σιγά το πράγμα, λες και έχουν 10 άτομα την ημέρα που θέλουν τηλεόραση των 2 χιλιάδων ευρώ. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν εχετε αδικο γενικα, αλλα στην περιπτωση μου η τβ δεν ηταν σιγουρα συνδεμενη σε κεντρικο συστημα, μιας και ηταν ξεκαρφωτη στην μεση και δεν ηταν καν σμαρτ. Το ειχα κανει αρκετες φορες, πριν καποια χρονια, χωρις προβλημα παντως. Και γουρουνι στο σακι δεν γινεται να αγοραζεις παντως και απο τα rewiews του youtube σιγουρα δεν καταλαβαινεις και πολλα(ποιοι αλλοι εχουν το μαγικο σημα digea αραγε στο κοσμο)
nick_gr2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι λέτε μωρέ, πήγε ο χάκερ να χακάρει το public !! Κοντά δύο χιλιάρικα θα τους έσκαγε , ένα δείγμα είχε για να δει τι παίζει με τις τηλεοράσεις. Στο φινάλε ας έχουν αυτοί ένα στικ με 4Κ υλικό , πχ. 1,2 επεισόδια ή μια ταινία από Netflix να μπορεί να δει ο αγοραστής τι παίρνει και εφ'οσον οι τηλεοράσεις που έχουν είναι δείγματα πρέπει να σου δίνουν και το τηλεκοντρόλ για να κάνεις εσύ ότι ρυθμίσεις θέλεις . Σιγά το πράγμα, λες και έχουν 10 άτομα την ημέρα που θέλουν τηλεόραση των 2 χιλιάδων ευρώ. τρολλάρεις έτσι? πού κολλάει το τηλεκοντρόλ ή αν θα έχουν στικ με 4Κ υλικό ή Netflix κλπ κλπ; το τόπικ έχει να κάνει με το ότι κάποιος ήθελε να πάει το δικό του στικάκι και δεν τον άφησαν. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις και τί σχέση έχουν όλα τα υπόλοιπα;
godfather0991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι λέτε μωρέ, πήγε ο χάκερ να χακάρει το public !! Κοντά δύο χιλιάρικα θα τους έσκαγε , ένα δείγμα είχε για να δει τι παίζει με τις τηλεοράσεις. Στο φινάλε ας έχουν αυτοί ένα στικ με 4Κ υλικό , πχ. 1,2 επεισόδια ή μια ταινία από Netflix να μπορεί να δει ο αγοραστής τι παίρνει και εφ'οσον οι τηλεοράσεις που έχουν είναι δείγματα πρέπει να σου δίνουν και το τηλεκοντρόλ για να κάνεις εσύ ότι ρυθμίσεις θέλεις . Σιγά το πράγμα, λες και έχουν 10 άτομα την ημέρα που θέλουν τηλεόραση των 2 χιλιάδων ευρώ. Δεν διαφωνω με αυτο που λες οτι πρεπει να εχουν ενα συγκεκριμενο δειγμα, κυριως για τις ακριβες τηλεορασεις αλλα δεν εχουν, ας εκανε παραπονο γι αυτο. Το να θες να βαλεις δικο σου στικακι δεν γινεται για πολλους λογους. Ασε το χακαρισμα, που ξερει ο καθε υπαλληλος τι εχει μεσα το στικακι. Αν εχει κατι ακραιο (παραδειγμα φερνω, δεν το λεω για τν ts) και το δει καποιος και προσβληθει ανετα μπορει να μηνυσει το μαγαζι που επετρεψε να παιχτει κατι τετοιο.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nick_gr2 είπε τρολλάρεις έτσι? πού κολλάει το τηλεκοντρόλ ή αν θα έχουν στικ με 4Κ υλικό ή Netflix κλπ κλπ; το τόπικ έχει να κάνει με το ότι κάποιος ήθελε να πάει το δικό του στικάκι και δεν τον άφησαν. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις και τί σχέση έχουν όλα τα υπόλοιπα; Σιγά μην τρολλάρω . Το τηλεκοντρολ κολλάει στο ότι οι ρυθμίσεις που έχουν στις εκθέσεις είναι γτπ . Ένα δικό τους στικάκι με 4Κ υλικό είναι τόσο δύσκολο να έχουν : 1
zanskou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, svach είπε Τρίτη πρωί, Public mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, το μαγαζί άδειο: Ήμουν ανάμεσα στις τηλεοάσεις Sony AF8 και LG C8 και πήρα μαζί μου στικάκι με videos που είχα γράψει από δορυφορικά προγράμματα για να τα παίξω στις τηλεοράσεις και να συγκρίνω upscaling, motion κλπ Ένας νεαρός με εξυπηρέτησε αρχικά, ο οποίος όταν του είπα για τις δυο αυτές tv, μου είπε "ναι είναι καλές, αλλά θα σας πρότεινα να πάρετε κάποια 4K, έχουμε προσφορά στις Samsung" (προσπάθησα να μη γελάσω, ΟΚ) Όταν, λοιπόν, ρώτησα αν μπορώ να βάλω το στικάκι για να δω πως παίζουν, αρχικά δίστασαν(είχε έρθει και μια κοπέλα στο μεταξύ), και όταν επέμεινα λέγοντας ότι δεν γίνεται να δώσει κανείς τόσα λεφτά για tv βλέποντας μόνο τα demo videos (digea φυσικά δεν βάζουν να παίξει), η κοπέλα πήρε κάπου τηλέφωνο και μετά από λίγο έρχεται και μου λέει ότι δεν γίνεται να το παίξουν λόγω προσωπικών δεδομένων ! Έμεινα παγωτό φυσικά, δεν ήξερα αν θα πρέπει να γελάσω ή να τους βρίσω, είπαν ότι θα μου βάλουν να δω youtube, αλλά ήταν τόσο άσχετοι που ούτε αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν. Τελικά βαρέθηκα να περιμένω κι έφυγα. Κρίμα, γιατί και 20% επιστροφή δίνουν και 5 χρόνια εγγύηση δωρεάν, αλλά με τέτοιους πωλητές δεν θα πουλήσουν Tο πρόβλημα δεν είναι μόνο το ότι δεν καταλαβαίνεις πως έχεις άδικο, αλλά ότι προσπαθείς να στηρίξεις το υποτιθέμενο δίκιο σου με εκφράσεις του τύπου "άσχετοι", "προσπάθησα να μη γελάσω" και λοιπές απαξιωτικές εκφράσεις όπως όλοι όσοι δεν καταλαβαίνετε πως το ότι θέλετε να αγοράσετε κάτι δεν σας δίνει και επιπλέον δικαιώματα ως προς τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Αν θεωρείς τον εαυτό καλύτερο από τα παιδιά στα οποία αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο, στείλε απλά το βιογραφικό σου και διεκδίκησε να πάρεις μια θέση για να δουλέψεις στο επίπεδο που θεωρείς οτι έπρεπε να εξυπηρετηθείς. 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις