takossss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς η δημιουργία λογαριασμού στην εν λόγω υπηρεσία είναι ασφαλείς γιατί από ότι είδα ζητάει πολύ προσωπικά δεδομένα π.χ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΌ ΤΑΤΟΤΙΤΑΣ και άλλα και επιδη την έχω πατηση με χακαραν paypal το σκευτομαι να ανοίξω λογαριασμό
jmirko15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Και γι'αυτό δεν άνοιξα ακόμα. Έχω έναν παλιό κωδικό ο οποίος μειώνεται κάθε μήνα :P
bahamut_zero Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 15/2/2019 στις 10:29 ΜΜ, takossss είπε καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς η δημιουργία λογαριασμού στην εν λόγω υπηρεσία είναι ασφαλείς γιατί από ότι είδα ζητάει πολύ προσωπικά δεδομένα π.χ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΌ ΤΑΤΟΤΙΤΑΣ και άλλα και επιδη την έχω πατηση με χακαραν paypal το σκευτομαι να ανοίξω λογαριασμό Η νομοθεσια τους υποχρεωνει. Αν δεν θες δεν κανεις λογαριασμο και παιζεις μπαλα με πιο συμβατικες μεθοδους.
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2019 στις 10:29 ΜΜ, takossss είπε καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς η δημιουργία λογαριασμού στην εν λόγω υπηρεσία είναι ασφαλείς γιατί από ότι είδα ζητάει πολύ προσωπικά δεδομένα π.χ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΌ ΤΑΤΟΤΙΤΑΣ και άλλα και επιδη την έχω πατηση με χακαραν paypal το σκευτομαι να ανοίξω λογαριασμό Από πότε ζητά η paypal ταυτότητα και σε χακαραν μέσω αυτού; Εμένα για ταυτοποίηση στοιχείων και ξεκλείδωμα του ορίου που έχουν ζήτησαν αλλά στοιχεία αλλά όχι ταυτότητας. Πες ότι πλέον ζητάνε, έχουν πολλές δικλείδες τόσο στο live support μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω μηνυμάτων. Μια ταυτότητα πάλι δεν αρκεί. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Billator 1
blade27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 αν ξερη κανεις μπορω να εξαργηροσο paysafe 60 eyro ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα