Προς το περιεχόμενο

paysafe

takossss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να  ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς η δημιουργία λογαριασμού στην εν λόγω υπηρεσία είναι ασφαλείς γιατί από ότι είδα ζητάει πολύ προσωπικά δεδομένα π.χ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΌ ΤΑΤΟΤΙΤΑΣ και άλλα και επιδη την έχω πατηση με χακαραν paypal το σκευτομαι να ανοίξω λογαριασμό

Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 10:29 ΜΜ, takossss είπε

καλησπέρα θέλω να  ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς η δημιουργία λογαριασμού στην εν λόγω υπηρεσία είναι ασφαλείς γιατί από ότι είδα ζητάει πολύ προσωπικά δεδομένα π.χ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΌ ΤΑΤΟΤΙΤΑΣ και άλλα και επιδη την έχω πατηση με χακαραν paypal το σκευτομαι να ανοίξω λογαριασμό

Η νομοθεσια τους υποχρεωνει. Αν δεν θες δεν κανεις λογαριασμο και παιζεις μπαλα με πιο συμβατικες μεθοδους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/2/2019 στις 10:29 ΜΜ, takossss είπε

Από πότε ζητά η paypal ταυτότητα και σε χακαραν μέσω αυτού;

Εμένα για ταυτοποίηση στοιχείων και ξεκλείδωμα του ορίου που έχουν ζήτησαν αλλά στοιχεία αλλά όχι ταυτότητας. 

Πες ότι πλέον ζητάνε,  έχουν πολλές δικλείδες τόσο στο live support μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω μηνυμάτων. Μια ταυτότητα πάλι δεν αρκεί.

Επεξ/σία από Billator
  • Confused 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...