panos4tw Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το τζακι στο διαμερισμα στο οποιο μενω, δεν εχει καποιο τροπο να κλεινει η καμιναδα με αποτελεσμα να ειναι παντα ανοιχτη και θεωρητικα να μπορει να μπει το οτιδηποτε απο την εξοδο της. Πως λεγεται το εξαρτημα που κλεινει την καμιναδα και που μπορω να απευθυνθω για να μου το τοποθετησουν? Επισης, θεωρειτε οτι χρειαζεται να μπει μοχλος εξω απο το τζακι ωστε να ανοιγοκλεινει το κλειστρο ή θα μπορω να το κανω απλα σκυβοντας μεσα στην καμιναδα?
adsl2+ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, panos4tw είπε Το τζακι στο διαμερισμα στο οποιο μενω, δεν εχει καποιο τροπο να κλεινει η καμιναδα με αποτελεσμα να ειναι παντα ανοιχτη και θεωρητικα να μπορει να μπει το οτιδηποτε απο την εξοδο της. Πως λεγεται το εξαρτημα που κλεινει την καμιναδα και που μπορω να απευθυνθω για να μου το τοποθετησουν? Επισης, θεωρειτε οτι χρειαζεται να μπει μοχλος εξω απο το τζακι ωστε να ανοιγοκλεινει το κλειστρο ή θα μπορω να το κανω απλα σκυβοντας μεσα στην καμιναδα? Η εύκολη λύση είναι να κλείσεις από πάνω την καμινάδα προσωρινά με ναύλον με σύρμα ,αυτό έκανα και δεν χάνω θερμοκρασία-ζέστη από το σπίτι , το λεγόμενο ΄΄τάπερ΄΄ και να το κλείσεις η ζέστη φεύγει, για εξαρτήματα θα ρωτήσεις εκεί που πωλούν τζάκια 1
ELTASSOS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Κλαπετο λεγεται...εχει αλυσιδα σαν καζανακι παλαου τυπου για ανοιξε κλεισε....καλο ειναι αν δεν σε ενοχλει να ειναι ανοιχτο σαν φυσικος εξαερισμος να δουλευει 1
apostolispd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το τζάκι δεν το δουλεύεις, κάνε το απλό που είπε ο @adsl2+ για να κρατήσεις έξω από την καμινάδα πουλιά κι ότι άλλο μπορεί να μπει. Κλείσε και χαμηλά την καμινάδα με ένα κομμάτι νάιλον το χειμώνα για να μη χάνεις θερμότητα και είσαι κομπλέ. Αν το δουλεύεις όμως βάλε κλαπέτο. Πέραν των υπολοίπων, αν πάρει η καμινάδα φωτιά το κλείνεις και σβήνει. Τώρα για μοχλό εξωτερικά, δεν ξέρω αν γίνεται και δε χρειάζεται κιόλας για τόσο λίγες φορές το χρόνο που θα χρειαστεί να το ανοίξεις- κλείσεις. 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε το λεγόμενο ΄΄τάπερ΄΄ Ντάμπερ (dumper) εννοείς και είναι το κλαπέτο που λέμε εγώ κι ο @ELTASSOS. Edit: Διάβασα λάθος και νόμιζα ότι έλεγες ντάμπερ το κλείσιμο της καμινάδας ψηλά. Δικό μου λάθος. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από apostolispd 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα