Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος στο 80-90% σε ποιον cpu θα πάω

Αλλά θέλω  να ακούσω και καμιά γνώμη 2ρι

Λοιπόν Ειχα, 2700 x , 

Gpu Asus dual 2080ti

Ram https://www.skroutz.gr/s/10978043/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZR.html

Power crosair 1000w

M2 970

Cooler nzxt  kraken x52

Monitor Acer Predator x34. 100hz(3440x1440) 

Με νοιάζει κυρίως το gaming στην ανάλυση που Είμαι 

Και σαν 2ρι μοίρα το streaming 

Είχα τον 2700χ όχι ότι δεν ήμουν ευχαρηστημενος αλλά θέλω τον top cpu 

Και σκεφτόμουν να πάω σε 9900k μαζί με Asus rog maximus hero XI z390

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ.

Εφόσον θες τον κορυφαίο cpu για gaming πας σε αυτόν που σκέφτεσαι χωρίς συζήτηση. Για τη μητρική πάντως δεν χρειάζεται να δώσεις καμία υπεραξία στην asus. Εξαιρετικές Ζ390 έχει βγάλει η Gigabyte, όπως π.χ. αυτή https://www.skroutz.gr/s/16132422/Gigabyte-Z390-Aorus-Ultra-rev-1-0.html.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, galanos είπε

Στην αρχή έλεγα για μια giga ultra η aorus pro..

Και η elite και η pro είναι επίσης πολύ καλές και είναι οι πιο vfm.

38 λεπτά πριν, galanos είπε

Αλλά. Γενικά ξέρω ότι η giga καίγονται πιο συχνά... Από ότι Asus... 

Ποιος το λέει αυτό; Μιλάμε για το συγκεκριμένο chipset. Όχι για τι γινόταν π.χ. στα socket 775...

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό λέω κ εγώ.. Ότι παλιά ναι.. Τώρα πια μια χαρά είναι και Asus giga..  Η προ η ultra σκέφτομαι. 

Να ρωτήσω έχουν θέσεις για m2X2? Αλλά τρέχουν φουλ ταχύτητα και στα 2? Γτ νοκιζω η Asus strix  pou eixa στον 2700χ μόνο η μία έτρεχε φουλ ταχύτητα 

Δημοσ.

Δε θα δεις διαφορά σε 2Κ, μείνε όπως είσαι και περίμενε μέχρι τον Ιούνιο να δεις τι θα σου προσφέρει η AMD στα 7 no. Το θεωρώ πολύ λάθος να αλλάξεις πλατφόρμα αυτή τη στιγμή έτσι όπως είσαι.

Δημοσ.

Τον έδωσα τον 2700κ. Για το κόλλημα... Η αλήθεια είναι ότι κανονικά έπρεπε να περιμένω τον 3700χ που θα είναι boost στα 5. Λέω να πάω να πάρω τον 9900κ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Ε αφού τον έδωσες, πάρε Aorus Pro και 9700Κ 

Αυτό λέω δεν αξίζει να δώσω αλλά 100 για Asus xi η  giga master.  Δεν υπάρχει λόγος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ υπήρχε λόγος να δώσεις τον 2700Χ.....🤪

Εγώ στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα μια Rog Maximus XI Hero, έτσι για την απόλυτη τάβλα.

Τόσα λεφτά πέταξες, κάντο με στύλ τουλάχιστον, όχι τσιγκουνιές της τελευταίας στιγμής.

153900298411.jpg

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
ορθογραφία
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ε αφού τον έδωσες, πάρε Aorus Pro και 9700Κ 

Στο stream θα βοηθήσει το 8/16.. Γιαυτό θα πάω 9900κ.. Και η pro είναι πολύ ωραία ρε.. Δεν υπάρχει λόγος.... 

Δημοσ.

Αν είναι να ανέβεις σε high end μητρική κοιτά τη Master καλύτερα αλλά όπως είπα μείνε στην Pro. Αφού θες να στριμαρεις κιολας πάρε τον 9900Κ αν και έπρεπε να μείνεις όπως είπα στον 2700Χ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, galanos είπε

Στο stream θα βοηθήσει το 8/16.. Γιαυτό θα πάω 9900κ.. Και η pro είναι πολύ ωραία ρε.. Δεν υπάρχει λόγος.... 

Και ο 2700Χ 8/16 ειναι. Και ειναι φοβερος επεξεργαστης για στριμ. Μπορει να μην εχει τα ρολογια του 9900κ αλλα και παλι δεν ειναι λογος τα χρηματα. Η καλυτερη επιλογη που μπορουσες να κανεις ειναι να περιμενεις την σειρα 3000. Τωρα εφοσον πας στα βαθια και εγω θα πηγαινα σε high end μητρικη για το γαμωτο. Και ας μην κερδιζα πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...