kronos73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω κάποιο malware, virus...προφανώς το οποίο ανοίγει διάφορα διαφημιστικά tabs στον browser. Προσπάθησα να το εντοπίζω με το rkill αλλά δεν έγινε κάτι, γενικώς έχω ένα φόβο ότι κάνω πράγματα που δεν είναι εγγυημένα και ίσως τα κάνω χειρότερα. Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις ή το χρόνο να το ψάξω πολύ, αν κάποιος έχει εμπειρία και μπορεί να με βοηθήσει με κάποια αξιόπιστη λύση - δοκιμασμένο οδηγό θα ήταν μεγάλη βοήθεια. PS. Φαντάζομαι ότι σίγουρα φταίει ότι δεν έχω ολοκληρωμένη προστασία αλλά τη δωρεάν έκδοση του totalAV. Απλά επειδή είναι ένα λαπτοπ με το οποίο και εγώ και η γυναίκα μου τα κάνουμε όλα είναι σημαντικό να λειτουργεί σωστά.
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Malwarebytes Anti-Malware, βαλε το trial και κανε scan. 1
molot12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Adwcleaner και θα το βρει...εγγυημενα 1
kronos73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και τα δύο εργαλεία κολλάνε και δεν ολοκληρώθηκε το scan. Καμία ιδέα;
Billator Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kronos73 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και τα δύο εργαλεία κολλάνε και δεν ολοκληρώθηκε το scan. Καμία ιδέα; Δοκίμασες να κάνεις system restore τα windows σε μια ημερομηνία πριν εμφανιστεί το πρόβλημα;
kronos73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Billator είπε Δοκίμασες να κάνεις system restore τα windows σε μια ημερομηνία πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; Όχι, δε γνωρίζω τη διαδικασία. Δεν είμαι και πολύ σχετικός όπως καταλαβαίνεις. Κανά backup παίρνω που και που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα