Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ποια είναι η άποψή σας; Πριν από μερικές ημέρες με την αγορά μιας φιάλης για το πετρογκάζ μου έδωσαν δώρο 2 γκαζάκια της coral για καμινέτα. Απλά δεν έχω κάποια εστία για καμινέτο και θέλω να πάρω, γιατί η ευκολία να τηγανίσεις πατάτες, δυο αυγά είναι πολύ μεγάλη. Εκτός από αυτό τα γκαζάκια έχουν 50 λεπτά του ευρώ μόνο στο χωριό που μένω. Απλά τόσο καιρό δεν είχα, γιατί απλά τα φοβόμου, ότι εκρύγνηνται αμα δεν προσέξεις. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, whoose είπε Καλησπέρα. Ποια είναι η άποψή σας; Πριν από μερικές ημέρες με την αγορά μιας φιάλης για το πετρογκάζ μου έδωσαν δώρο 2 γκαζάκια της coral για καμινέτα. Απλά δεν έχω κάποια εστία για καμινέτο και θέλω να πάρω, γιατί η ευκολία να τηγανίσεις πατάτες, δυο αυγά είναι πολύ μεγάλη. Εκτός από αυτό τα γκαζάκια έχουν 50 λεπτά του ευρώ μόνο στο χωριό που μένω. Απλά τόσο καιρό δεν είχα, γιατί απλά τα φοβόμου, ότι εκρύγνηνται αμα δεν προσέξεις. να εκραγουν οχι, εκτος αν σκοπευεις να τα πεταξεις μεσα στο τζακι. παντως ο πατερας μου ειχε καταφερει καπως να το τρυπησει, αρα χανει αεριο με ορμη, και αυτο το αεριο να παρει φωτια κανοντας το φλωγοβολο. δεν ημουν παρων στη φαση που λαμπαδιασε, νομιζω ομως οτι αρπαξε απο το καντηλακι που ταν "διπλα". ημουν στο διπλα δωματιο και ειδα να αντανακλα πανω στο ξυλο της πορτας εντονο φως, με εφαγε η περιεργεια και κυλησα σιγα σιγα να δω, και βλεπω το πατερα μου με ενα "φωτοσπαθο" 1+ μετρο δεν εγινε και τιποτε, κατι κουρτινακια καηκαν και αρπαξε λιγο το κουρτινοξυλο, απλα να το χεις υποψη σου οτι προτου το εξασφαλισεις οτι μπηκε σωστα μην πας κ αναβεις φωτιες ή εχεις κερια και καντηλια διπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα