Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..

πιο κοντα απο ποτε στην αναβαθμιση του pc κυριως για gaming και ειμαι καπου κλεισμενος στα εξης:

MSI X470 Gaming Pro CarbonMSI X470 Gaming Pro Carbon mobo

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz   ram

και σε επεξεργαστη σκεφτομουνα να παιξω ακριβα σε ryzen 2700x αλλα με λιγο ψαξιμο επειδη δεν τα ξερω καλα διαβασα για bottleneck στο οποιο απο οτι καταλαβα τσαμπα τα λεφτα.

σε ολα αυτα θα κουμπωσει πανω μια rx580 και ναι ξερω θα ηταν προτιμοτερο θα μ πειτε περισσοτερα λεφτα για καρτα παρα για επεξεργαστη απλα η καρτουλα ειναι ολοκαινουργια και εχει ηδη αγοραστει..

σε τι επεξεργαστη μου προτινεται να παιξω μπαλα για  gaming 1080κ ? ryzen 5 2600x ?

σας ευχαριστω πολυ ρε παιδες εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, sharkoulis είπε

ryzen 5 2600x ?

Nαι.

Επίσης μητρική δεν χρειάζεται να πας σε Χ470 εκτός και αν έχεις στο νου να μπει μελλοντικά κάποιος high end 8core zen2/2+.

Πάντως δεν θα έχει νόημα μελλοντική αλλαγή cpu αν δεν αλλαχθεί και η gpu. 

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχεις αγοράσει κάρτα:

1) Σκοπεύεις να κανεις OC?

Αν όχι, πάρε την MSI B450 Tomahawk 

2) Αν θες με το ζόρι Χ470 chip πάρε την X470 Gaming Pro/Plus πάλι από MSI.

3) Γιατι το λέω αυτό; Για να πάρεις τις 16 GB G.Skill FlareX 3200C14 για να πάρεις τα μέγιστα σε απόδοση από τον επεξεργαστή σου.

Σε επεξεργαστή πάρε τον 2700Χ, να σε καλύψει και για το μέλλον . Αλλιώς, 2600Χ και πάλι τις μνήμες αυτές που είπα.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.

για τον 2700x ελεγα να παω και για μελλοντικη χρηση να μεινει κανα 5-6 χρονια. αλλα τα εβαλα εδω https://thebottlenecker.com/calculator?d=41-2f-1-64-64-5bce1f13&m=1339 και προβληματιστηκα.

ελεγα να παω στην συγκεκριμενη μητρικη καταρχας γιατι εμφανισιακα μαρεσει εχει ενσωματομενη καλη καρτα ηχου, m2 που οκ εχουν και οι αλλες και θυρες αρκετες

Δημοσ.

Καλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο τα παρουσιάζουν αυτού του είδους τα site. Πιο ταιριαστός συνδυασμός σίγουρα θα ήταν μια RTX2060 αλλά οκ η 580 είναι ακόμα δυνατή κάρτα για 1080p. Αν την πούλαγες πάλι χαμένος θα έβγαινες οπότε κράτα την και όσο αντέξει.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sharkoulis είπε

για τον 2700x ελεγα να παω και για μελλοντικη χρηση να μεινει κανα 5-6 χρονια. αλλα τα εβαλα εδω https://thebottlenecker.com/calculator?d=41-2f-1-64-64-5bce1f13&m=1339 και προβληματιστηκα.

ελεγα να παω στην συγκεκριμενη μητρικη καταρχας γιατι εμφανισιακα μαρεσει εχει ενσωματομενη καλη καρτα ηχου, m2 που οκ εχουν και οι αλλες και θυρες αρκετες

Κρατά τον 2700Χ. Μια χαρά θα είσαι με την 580 όπως λέει ο από πάνω. Σπρωξε λεφτά στις RAM

Δημοσ.

εγω παλι δε το καταλαβενω ολο αυτο...

δλδ θες να δωσεις κοντα στα 700ε για να παρεις τα τοπ σε επεξεργαστη μνημες και μητρικη ...

με μια μετρια καλη καρτα .. και λες οτι τα θες για gaming σε 1080p ...

πουλα την καρτα παρε και μια νορμαλ μητρικη και μνημες και ενα 2600 

και παρε μια 1070 μεταχειρισμενη η μια 2060 καινουργια..και παιζει να σου μενουν και λεφτα να παρεις και μια οθονη να παιζεις σε 1440p :P

Δημοσ.

Αν δεν έχεις βλέψεις για καλύτερη οθόνη (144hz), οι bdies δεν έχουν νόημα. 

2600x με τα παρακάτω και θα είσαι κομπλέ:

Μνήμες: https://www.skroutz.gr/s/14161425/G-Skill-Sniper-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GSXWB.html?from=account_favorites

Μητρική: https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html?from=account_favorites

Αν θες το κάτι παραπάνω στο gaming, δώσε την rx580 και πάρε μια 2060 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ghost007 είπε

εγω παλι δε το καταλαβενω ολο αυτο...

δλδ θες να δωσεις κοντα στα 700ε για να παρεις τα τοπ σε επεξεργαστη μνημες και μητρικη ...

με μια μετρια καλη καρτα .. και λες οτι τα θες για gaming σε 1080p ...

πουλα την καρτα παρε και μια νορμαλ μητρικη και μνημες και ενα 2600 

και παρε μια 1070 μεταχειρισμενη η μια 2060 καινουργια..και παιζει να σου μενουν και λεφτα να παρεις και μια οθονη να παιζεις σε 1440p :P

Επειδη ηδη εχω παρει την καρτα και δεν ειμαι στο να την πουλαω και να παιρνω αλλη και την εχω κανα 3μηνο και απλα την εχω ανοιξει απο το κουτι δεν επαιξε ποτε.. Ελεγα να παω σε αυτα τα project ωστε να αλλαξω μονο μια καρτα αν εχω ακομα την τρελα σε κανα 2-3χρονο 😁

Δημοσ.
23 ώρες πριν, sharkoulis είπε

Επειδη ηδη εχω παρει την καρτα και δεν ειμαι στο να την πουλαω και να παιρνω αλλη και την εχω κανα 3μηνο και απλα την εχω ανοιξει απο το κουτι δεν επαιξε ποτε.. Ελεγα να παω σε αυτα τα project ωστε να αλλαξω μονο μια καρτα αν εχω ακομα την τρελα σε κανα 2-3χρονο 😁

νταξ και με την 580 παιζεις μια χαρα σχετικα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...