Sordnaxela Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω συνδρομή στο Google Play Music ατομική. Όταν σε άλλη συσκευή android (της κοπέλας μου) βάλω τον λογαριασμό μου στο Google Play Music app, τότε μπορεί σε όλες τις εφαρμογές της Google στο κινητό της να χρησιμοποιήσει το gmail μου. Με άλλα λόγια μπορεί να διαβάσει τα emails μου στο Gmail, να δει τις φωτός μου στο Photos κτλ. Γνωρίζετε εάν μπορεί να αποφευχθεί αυτό και εάν ναι, τότε πώς?? Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Sordnaxela
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ρυθμίσεις - λογαριασμοί και σβήνει τον λογαριασμό σου και τέλος...
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Sordnaxela είπε Καλησπέρα, έχω συνδρομή στο Google Play Music ατομική. Όταν σε άλλη συσκευή android (της κοπέλας μου) βάλω τον λογαριασμό μου στο Google Play Music app, τότε μπορεί σε όλες τις εφαρμογές της Google στο κινητό της να χρησιμοποιήσει το gmail μου. Με άλλα λόγια μπορεί να διαβάσει τα emails μου στο Gmail, να δει τις φωτός μου στο Photos κτλ. Γνωρίζετε εάν μπορεί να αποφευχθεί αυτό και εάν ναι, τότε πώς?? Ευχαριστώ Ο καθένας θα βάλει στο κινητό του τον λογαριασμό του.Για ποιόν λόγο να βάλεις τον δικό σου στο κινητό της κοπέλας;Θα γίνει μπέρδεμα και θα ψάχνεσαι σε θέμα ασφάλειας και όχι μόνο. Αν βάλεις τον δικό σου δεν υπάρχει τρόπος να μην έχει πρόσβαση στα πάντα.
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ο φιλος θελει με μια συνδρομή να εχει google music σε 2 συσκευες,αλλα ΚΑΙ να μην του βλεπει εμαιλς και φωτο το ετερον ήμισυ.... 1
Sordnaxela Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ακριβώς. Το πρόβλημα είναι ότι εάν χρησιμοποιηθεί το gmail σε μια υπηρεσία/εφαρμογή της google, τότε αυτόματα σε όλες τις google εφαρμογές της συσκευής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο gmail. Μιλάω για άλλο gmail από το βασικό της συσκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα