Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω μερικές απορίες σχετικά με το πως λειτουργεί η εν λόγω μεταφορική το τελευταίο καιρό και θα ήθελα να μάθω αν συμβένει και αλλού πέραν Ηρακλείου Κρήτης.

Είμαι πελάτης τους χρόνια και μέχρι πρότινος ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.Τις τελευταίες 3 αγορές μου ομως τα πράγματα έχουν χαλάσει.

Στο παρελθόν ήθελαν 1 εργάσιμη μέρα για να κάνουν παράδοση απο Αττική - Κρήτη(τότε μάλιστα ο χώρος παράδοσης ήταν 7 χλμ απο το κατάστημα τους).Δηλαδή για παράδειγμα γινόταν παράδοση την Δευτέρα Αττική και Τρίτη ερχόταν ο κούριερ στην πόρτα μου.

Πλέον το ξεχνάμε αυτό.Στις τελευταίες 3 αγορές (να τονίσω τώρα έχω βάλει χώρο παράδοσης την εργασία μου που είναι λιγότερο απο 1 χλμ απο το κατάστημα τους στο Ηράκλειο) όχι μόνο θέλει μια παραπάνω μέρα αλλά έχουν και μια πολύ ασχημη τακτική κατά την οποία σε πέρνουν τηλέφωνο και σου λένε θέλετε να περάσετε εσείς σήμερα ή να γίνει παράδοση αύριο ή μεθαύριο.? Σήμερα κυριολεκτικά και αυτολεξή η υπάλληλος μου είπε αυτό  'θα περάσετε απο εδώ ή να σασ το φέρουμε αύριο ή μεθαύριο' 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα φυσικά οι περισσότεροι να πάμε να παραλάβουμε μόνοι μας και το μαγαζί να έχει πάντα μια μικρή ουρά.

Καταλαβαίνω πως έτσι γλυτώνουν δρομολόγια έξοδα κλπ αλλά είναι απαίσια τακτική.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι οι τακτικη που εχουν και σε αλλα γραφεια στην Αθηνα,  αλλα οχι σε ολα εξαρταται απο οσο εχω καταλαβει το καθε γραφειο (δεν ξερω γιατι). Και σε μενα παλια ηταν πολυ τυπικοι τα τελευταια δυο χρονια ειναι οτι να ναι... 

Μην ψαχνεις να βρεις ακρη...  εγω τους εχω μιλησει ευγενικα,  τους εχω φωναξει τιποτα... 

Δημοσ.

Στο Ηράκλειο, αυτό το "ελάτε σήμερα ή αλλιώς το παραδίδουμε απ' αύριο" είναι πάγια τακτική τους. Και μένω 2' απ' το κατάστημά τους. :P

Οι γονείς μου, από την άλλη, που μένουν Εύξεινο Πόντο (Αττική), έχουν να πουν τα καλύτερα για τη Γενική Ταχυδρομική. Εκεί μάλιστα (επειδή κι εγώ έχω παραγγείλει διάφορα όταν τους επισκέπτομαι) δε το κάνουν αυτό...

Δημοσ.

Ένα χαλί μαύρο είναι οι υπηρεσίες τους στο Ηράκλειο. Απλά μένεις μακριά από αυτούς όσο μπορείς και επιλέγεις αν είναι δυνατόν καμία σοβαρή εταιρία όπως acs. 

Το κάνουν συνέχεια... Αρκεί ένα απλό Google search για να δεις τα reviews στο Google maps ... Φτιάξε καφεδάκι και κάτσε να χαζεψεις αρνητικά σχόλια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ZauZ είπε

Ένα χαλί μαύρο είναι οι υπηρεσίες τους στο Ηράκλειο. Απλά μένεις μακριά από αυτούς όσο μπορείς και επιλέγεις αν είναι δυνατόν καμία σοβαρή εταιρία όπως acs. 

Το κάνουν συνέχεια... Αρκεί ένα απλό Google search για να δεις τα reviews στο Google maps ... Φτιάξε καφεδάκι και κάτσε να χαζεψεις αρνητικά σχόλια.

Ποια acs; Η γνωστη που υπαρχει θεμα με 15 σελιδες αρνητικα σχολια; Ειναι καθαρα θεμα γραφειου. Εγω μονο τις καλυτερες εντυπωσεις εχω απ'την γενικη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ZauZ είπε

Όντως το κατάστημα Ηρακλείου βλέπω πέρνει πολύ κακή βαθμολογία.Franchise είναι τα κατασήματα αυτα ?

Acs δεν έχω ούτε εκεί τρομερές εμπειρίες αν και τελευταία φορά που έτυχε να πάρω κάτι ήταν όταν είχαν κατάστημα στο δρόμο πρός την αστυνομία πρίν το πράκτικερ οπότε έχει περάσει καιρός.

Νομίζω πως θα ξαναγυρίσω στο απλό δεματάκι ΕΛΤΑ όταν θα έχω την επιλογή φυσικά εφόσον μια βδομάδα περιμένω ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε

Ποια acs; Η γνωστη που υπαρχει θεμα με 15 σελιδες αρνητικα σχολια; Ειναι καθαρα θεμα γραφειου. Εγω μονο τις καλυτερες εντυπωσεις εχω απ'την γενικη.

Ναι, ίσως. Μιλάω για το Ηράκλειο που ρώτησε ο φίλος. 

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο θέμα εταιρείας,ούτε γραφείου αλλά θέμα υπαλλήλου!Και εξηγούμαι: Μένω λίγο έξω από την Πάτρα,μόλις 12χλμ από το κέντρο,αλλά δυστυχώς δεν παίρνω όλες τις παραγγελίες στο σπίτι μου.Έχω δεχτεί τηλέφωνο από όλες τις εταιρείες(ΕΛΤΑ,ACS,Γενική Ταχυδρομική,DHL) να παραλάβω από τα γραφεία τους και η απάντηση μου είναι ότι αν το κάνω δεν θα πληρώσω την αντικαταβολή.Το κορυφαίο όμως έχει γίνει με την ΕΛΤΑ,το δέμα δεν ήρθε ποτέ σπίτι,μήνυμα δεν στάλθηκε ούτε με πήραν κάποιο τηλέφωνο.Αποτέλεσμα ήταν να με πάρει το παλικάρι που είχε το e-shop να με ενημερώσει ότι το δέμα κάθεται εκεί.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, MaNePi είπε

Έχω δεχτεί τηλέφωνο από όλες τις εταιρείες(ΕΛΤΑ,ACS,Γενική Ταχυδρομική,DHL) να παραλάβω από τα γραφεία τους και η απάντηση μου είναι ότι αν το κάνω δεν θα πληρώσω την αντικαταβολή.

Χαχα γελασα...τι κατσαπλιαδικη λογική είναι αυτη;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sezebo είπε

Χαχα γελασα...τι κατσαπλιαδικη λογική είναι αυτη;;

Κατσαπλιάδικη λογική?Τους πιέζω μπας και κάνουν τη δουλειά τους.Ενώ η λογική του πληρώνω για κάτι αλλά δεν το παίρνω ποτέ είναι καλύτερη?Στη προκειμένη ΠΛΗΡΩΝΩ το δεμα+την μεταφορά του στο ΣΠΙΤΙ μου(η σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμώ) και όχι τη παραλαβή του από το μαγαζί τους.Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους σαν σωστοί επαγγελματίες.

Και για να σε προλάβω όταν σπούδαζα έκανα τον διανομέα προϊόντων  σε περίπτερα/ψιλικατζίδικα.Η δουλειά μου ήταν απλά να τους παραδώσω τα προϊόντα και αυτό έκανα,δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο να έρθουν να τα πάρουν από τις αποθήκες.

Και από εμπειρία στο Καναδά έχω να σου πω ότι την μια μέρα πλήρωσα παπούτσια στο μαγαζί ΧΩΡΙΣ χρέωση μεταφορικών και σε λιγότερο από 24 ώρες ηταν σπίτι.

• Like 3
Δημοσ.

Ως πρωην κουριερ της ΓΤ   ( Γενικη Ταχυδρομικη ) θα πω αυτο  που εχω πει πολλες φορες εδω μεσα .

Ολα ειναι θεμα των κατα τοπους καταστηματων.

Στα μαγαζακια που λειτουργουν ως franchise οι διαφοροι υπευθυνοι/ιδιοκτητες, πραττουν οπως νομιζουν.

Απο κατι τετοιους κινειται ακομα ο αστικος μυθος που ονομαζεται "ελεγχος κατα την παραδοση". 

Η παραπανω "υπηρεσια" ειναι παρανομη,καθως οπως εχουμε πει παραβιαζει το απορρητο της αλληλογραφιας.

Τα καταστηματα που τα λειτουργει η ιδια η εταιρια ολα λειτουργουν οπως πρεπει.

Σε ολο αυτο παιζουν ρολο και οι κουριερ που εξυπηρετουν την καθε περιοχη,εδω ειναι το χαρακτηριστικο παραδειγμα του πως ενας μονο υπαλληλος αρκει για να χαλασει το ονομα μιας εταιριας.

Φανταστειτε πχ να κατσουν 2 ιδιοκτητες για καφε,οι οποιοι συνεργαζονται και οι 2 με τη ΓΤ.

Ο καθενας εξυπηρετειται απο διαφορετικο κουριερ. Φανταστειτε ο ενας κουριερ να ειναι τεμπελοσκυλο και αφιλοτιμος,και ο αλλος να ειναι το αντιθετο.
Τι γνωμη θα εχει ο Α και τι ο Β συνεργαζομενος;

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρετε μήπως πόσες ημερες μενει στο κατάστημα τους το δέμα ? Περνουν κανα τηλ . πριν το στείλουν πίσω ? Μπορω να στείλω άλλο άτομο να πάει να το παραλάβει ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, totalius είπε

Ξέρετε μήπως πόσες ημερες μενει στο κατάστημα τους το δέμα ? Περνουν κανα τηλ . πριν το στείλουν πίσω ? Μπορω να στείλω άλλο άτομο να πάει να το παραλάβει ?

Περιπου 10 μερες.

Μπορεις,αλλα πρεπει να εχει και την ταυτοτητα.

Δημοσ.

Καθαρά θέμα γραφείου για acs και γενική. Αν έχετε θέμα, καλύτερα να μιλήσετε με το κατάστημα, εγώ έτσι κάνω και αμέσως παίρνουν τηλέφωνο να κανονίσουμε ραντεβού παράδοσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...