leon777 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Οπως λεω και στον τιτλο εχασα καποια σημαντικα αρχεια τυπου(pdf,word,excel) μετα απο ολικο φορματ, περασα και αλλα windows. υπαρχει τροπος να τα επαναφερουμε?
chsam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, leon777 είπε Οπως λεω και στον τιτλο εχασα καποια σημαντικα αρχεια τυπου(pdf,word,excel) μετα απο ολικο φορματ, περασα και αλλα windows. υπαρχει τροπος να τα επαναφερουμε? Δοκιμασε με καποιο προγραμμα ανακτησης οπως το recuva. Φυσιολογικα δεν θα μπορεις να τα ανακτησεις ολα, γιατι καποια θα εχουν υπερκαλυφθει απο την εγκατασταση, αλλα δεν χανεις κατι.
leon777 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγινε θα δοκιμασω.. να προσθεσω επισης οτι τα αρχεια πριν το φορματ τα περασα στον hdd μιας και εκανα φορματ μονο στον σσδ. ομως μετα το φορματ ενω μου εμφανιζει το εικονιδιο του hdd οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα παραθυρακι το γνωστο που λεει οτι θελει φορματ edit: δεν μπορω να τρεξω το recuva στον hhd μιας και μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από leon777
chsam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, leon777 είπε εγινε θα δοκιμασω.. να προσθεσω επισης οτι τα αρχεια πριν το φορματ τα περασα στον hdd μιας και εκανα φορματ μονο στον σσδ. ομως μετα το φορματ ενω μου εμφανιζει το εικονιδιο του hdd οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα παραθυρακι το γνωστο που λεει οτι θελει φορματ edit: δεν μπορω να τρεξω το recuva στον hhd μιας και μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα Δηλαδη τα αρχεια ηταν αρχικα στον ssd , οποτε τρεξε εκει το recuva και αν τα αρχεια βρισκονταν σε σημειο που δεν υπερκαλυφθηκαν απο νεα, μπορει και να ειναι δυνατη η ανακτηση. Τωρα για τον hdd δες πως και αν τον εμφανιζει στην διαχειριση δισκων ή δοκιμασε τον και σε εναν αλλον Η/Υ αν μπορεις.
leon777 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 εκανα φορματ τον hdd αλλα μου ειχε σαν επιλογη τα 500mb και οχι το 1Tera που ειναι.. πατησα τα 500μβ και τωρα ο σκληρος μου εχει χωρητικοτητα 500μβ ετρεξα το recuva εκει και δεν βρισκει τιποτα. Επισης το recuva στον ssd με deep scaan μου εμφανιζει χιλιαδες αρχεια τα 99% αχρηστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα