K1tho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Γνωρίζετε τι ισχύει για την καταχώρηση επιχείρησης για ανέβασμα εφαρμογής στο play store; Μπορώ να δημιουργήσω μια που δεν υπάρχει; Θα έχω κάποιο θέμα με την εφορία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Jeiko_22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αν πρόκειται να βγάλεις χρήματα μέσω της εφαρμογής μόνο τότε θα έχεις πρόβλημα με την εφορία. Σχετικά με το όνομα, ναι απλά βάζεις ένα όνομα αρκεί να μην συμπίπτει με κάποιο άλλο.
K1tho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε Αν πρόκειται να βγάλεις χρήματα μέσω της εφαρμογής μόνο τότε θα έχεις πρόβλημα με την εφορία. Σχετικά με το όνομα, ναι απλά βάζεις ένα όνομα αρκεί να μην συμπίπτει με κάποιο άλλο. Θέλω να βάλω εφαρμογή με τιμή. Γνωρίζεις ποια είναι η διαδικασία αναφορικά με την εφορία;
Jeiko_22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, K1tho είπε Θέλω να βάλω εφαρμογή με τιμή. Γνωρίζεις ποια είναι η διαδικασία αναφορικά με την εφορία; Η "απόδειξη" που θα κόβεται θα είναι μετάξυ εσένα και της Google με τα στοιχεία τα οποία θα ζητήσεις. Απο 'κει και πέρα αυτόματα η κάθε πώληση εντός Ε.Ε. χρεώνεται με ΦΠΑ Εδώ θα βρείς όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι Συγκεκριμένα εδώ το θα δηλώσεις
K1tho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα είναι ότι είμαι ιδιώτης, δεν έχω επιχείρηση και η λογίστρια που μίλησα μου είπε πως πιθανόν χρειάζεται να δημιουργήσω κανονικά επιχείρηση στην Ελλάδα, με εφορίες και ΤΕΒΕ κλπ. Εγώ απλά έλεγα να ανεβάσω την δουλειά και ότι πιάσω. Εκεί το έχω χάσει λίγο με το τι ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα