Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει τη remote χρήση του υπολογιστή από το κινητό χωρίς όμως να κλειδώνει τον υπολογιστή όταν γίνεται η σύνδεση? Κατέβασα το remote pc της Microsoft αλλά όταν συνδέομαι από το κινητό, ο υπολογιστής πηγαίνει στο log in screen. Θέλω μια εφαρμογή για να ρυθμίζω ουσιαστικά την ένταση του ηχου από το κινητο και να βλέπω ταινίες-σειρές στον υπολογιστή χωρίς να πρέπει μετά να ξανακάνω το log in. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Junior22 είπε

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει τη remote χρήση του υπολογιστή από το κινητό χωρίς όμως να κλειδώνει τον υπολογιστή όταν γίνεται η σύνδεση? Κατέβασα το remote pc της Microsoft αλλά όταν συνδέομαι από το κινητό, ο υπολογιστής πηγαίνει στο log in screen. Θέλω μια εφαρμογή για να ρυθμίζω ουσιαστικά την ένταση του ηχου από το κινητο και να βλέπω ταινίες-σειρές στον υπολογιστή χωρίς να πρέπει μετά να ξανακάνω το log in. 

Εγώ χρησιμοποιώ το nomachine που παίζει σε Android, Windows, Linux και Mac

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ χρησιμοποιώ το nomachine που παίζει σε Android, Windows, Linux και Mac

Και μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα pc και κινητό? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μην παιδεύεσαι άδικα, παρε ενα ασύρματο ποντικι με ρύθμιση του ηχου

Έχω ήδη gaming ποντίκι, το να πάρω ασύρματο απλά για την ένταση του ήχου το βρίσκω υπερβολή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Junior22 είπε

Και μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα pc και κινητό? 

Ναι έχει επιλογή να μην κλειδώνει όταν το χειρίζεσαι με remote , για αυτό στο πρότεινα 

• Moderators
Δημοσ.

Aυτες οι remote εφαρμογες λειτουργουν μονο στο ιδιο wifi? Ενδιαφερομαι κι εγω για μια, αλλα θελω να χειριζομαι τον υπολογιστη του σπιτιου απο τη δουλεια μου πχ, μεσω κινητου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...