Προς το περιεχόμενο
mousteris

ύστερα από αναβάθμιση RAM, δε μπαίνει στα windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου,

 

Σήμερα αναβάθμισα τις μνήμες ram ενός DELL 5010 ap;o 2χ2GB σε 2x4GB προσέχοντας ό,τι στοιχεία μπόρεσα να βρω από τις παλιές ώστε να είναι οι νέες ίδιες με τις νέες (Ίδια συχνότητα 1333ΜHz κτλ, κάτι δε πάει καθόλου καλά )

Ένω ξεκινάει κανονικά, χωρίς "μπιπ" σφάλματος και ενώ τα bios αναγνωρίζουν τη μνήμη, οτι δλδ έχει γινει 8GB, με το που πάει να φορτώσει τα windows, στην οθόνη του "welcome" , βγάζει χρώματα, πότε κόκκινα πότε πράσσινα.. τύπου σα παράσιτα, δε φαίνεται τίποτα απο πίσω, δε καταλαβαίνεις αν έχει μπει στα windows ή οχι, και κλείνει.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

οι παλιέsamsung m471b5673fh0-h9

οι νέες: kingston kvr13s9s8/4

OS: windows 7 x64 ultimate

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση:

Με τις παλαιές μπαίνει?

Μόνο με την μία καινούργια μπαίνει? (Η την μία η την άλλη).

Υπάρχει περίπτωση η μία από τις καινούργιες να έχει θεμα. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι με τις παλαιές κανονικά.

Με μια καινούρια, μου βγάζει μπλε οθόνη 0χ0000000Α, τώρα δε ξέρρω εαν το κάνουν και οι δύο ξεχωριστά..

Συνδυαστηκά,  παλαια με νέα, μετα το logo των Windows απλά κάνει επανεκίνηση.

Δυστυχώς δεν έχω στη κατοχή μου το laptop γι απόψε

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μνήμη πρέπει να έχει πρόβλημα. 

Δοκίμασε μια μια ξεχωριστά και πες μας τι κάνει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
1 ώρα πριν, mousteris είπε

Καλησπέρα φίλοι μου,

Σήμερα αναβάθμισα τις μνήμες ram ενός DELL 5010 ap;o 2χ2GB σε 2x4GB προσέχοντας ό,τι στοιχεία μπόρεσα να βρω από τις παλιές ώστε να είναι οι νέες ίδιες με τις νέες (Ίδια συχνότητα 1333ΜHz κτλ, κάτι δε πάει καθόλου καλά )

Ένω ξεκινάει κανονικά, χωρίς "μπιπ" σφάλματος και ενώ τα bios αναγνωρίζουν τη μνήμη, οτι δλδ έχει γινει 8GB, με το που πάει να φορτώσει τα windows, στην οθόνη του "welcome" , βγάζει χρώματα, πότε κόκκινα πότε πράσσινα.. τύπου σα παράσιτα, δε φαίνεται τίποτα απο πίσω, δε καταλαβαίνεις αν έχει μπει στα windows ή οχι, και κλείνει.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

οι παλιέsamsung m471b5673fh0-h9

οι νέες: kingston kvr13s9s8/4

OS: windows 7 x64 ultimate

επειδη οι samsung μνημες που ειχες δουλευουν κ στα 1.35V (DDR3L) ενω οι kingston που εβαλες μετα δουλευουν μονο στα 1.5V υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ασυμβατες με το laptop αν χρησιμοποιει μονο low voltage dimm

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλοι μου,

Μόλις δοκίμασα και μια 4GB των 1.35V αλλά και πάλι, φτάνει μέχρι το Logo και πριν το welcome μπλε οθόνη..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Update bios? Εχει το τελευταίο bios? ( Εαν κανεις update, κανε το με προσοχη, καθως δεν εχει εγγυηση, και μπορει να σου μεινει στα χερια).

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.