Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάνεις στις ερωτήσεις πιστοποίησης των ΙΕΚ οι απαντήσεις είναι επιλογής (τικ) η ανάπτυξης. Εάν εξαρτάται από την ειδικότητα η ειδικότητά μου είναι  Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής. Ευχαριστώ ...

Δημοσ.

Καλημέρα...

Έχω 2-3 γνωστούς οι οποίοι δώσανε τις εξετάσεις πιστοποίησης μετά από φοίτηση σε δημόσιο ΙΕΚ το Δεκέμβρη του 2001. Μόνο για τότε μπορώ να μιλήσω. Τότε στο θεωρητικό μέρος, οι ερωτήσεις ήταν ερωτήσεις ανάπτυξης (πχ ποιες τοπολογίες δικτύων υπάρχουν, πώς δηλώνουμε έναν πίνακα στη C κλπ)... Η ειδικότητα στην οποία αναφέρομαι είναι "τεχνικός δικτύων υπολογιστών".... Οι εξετάσεις θεωρητικού μέρους ήταν στη Λαμία, ενώ οι εξετάσεις πρακτικού μέρους δόθηκαν στο ΙΕΚ όπου είχε φοιτήσει ο καθένας. Αν μπορώ να βοηθήσω σε ο,τιδήοτε είμαι στη διάθεσή σου. Η ειδικότητά μου είναι σχετική με τα αντικείμενα αυτά.

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kogasdrakos είπε

Καλημέρα. Γνωρίζει κάνεις στις ερωτήσεις πιστοποίησης των ΙΕΚ οι απαντήσεις είναι επιλογής (τικ) η ανάπτυξης. Εάν εξαρτάται από την ειδικότητα η ειδικότητά μου είναι  Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής. Ευχαριστώ ...

Όχι είναι κανονικές ερωτήσεις που θέλουν να τις γράψεις ακριβώς όπως στο βιβλίο....Το πόσες μπαίνουν δεν είναι σίγουρα αλλά η βαθμολογία είναι στα 20  δεν υπάρχουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής....Για την ειδικότητα σου υπάρχει βιβλίο που έχει και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις ....Πρέπει να αρχίζεις να διαβάζεις όσο τον δυνατόν πιο νωρίς εάν θες να την πάρεις....  Καθώς επίσης χωρίζεται η εξέταση σε πρακτικό και θεωρητικό μέρος στο πρακτικό . Στο πρακτικό  μέρος δυο-τρεις εξεταστές ρωτούν και εξετάζεσαι πρώτα προφορικά και μετά διάφορες ασκήσεις στον υπολογιστή καθώς και εντολές ...Στο Θεωρητικό είναι από 15-20 ερωτήσεις ...εάν πετύχεις στο πρακτικό μπορείς να δωσεις έως και έξι φορές το θεωρητικό μέχρι να κοπεις και να το δόσεις ξανά και τα δυο μέρη  

Επεξ/σία από corsair04

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...