Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα το απολυτηριο για μεταφραση για σχολες εξωτερικου.

Μου δωσανε πισω το original, και αντι για τη μεταφραση του, τη μεταφραση συμβολαιου συμβιωσης 2 αλλων ανθρωπων

Απλα ηθελα να το μοιραστω :)

Θα το παω αυριο πρωι πισω να το παρουν οι ανθρωοποι που το χρειαζονται και να μου δωσουν το δικο μου.

Αν δεν το δωσανε αλλου....

Που σιγουρα το δωσανε...

fuck.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TooUnskilled είπε

Πηγα το απολυτηριο για μεταφραση για σχολες εξωτερικου.

Μου δωσανε πισω το original, και αντι για τη μεταφραση του, τη μεταφραση συμβολαιου συμβιωσης 2 αλλων ανθρωπων

Απλα ηθελα να το μοιραστω :)

Θα το παω αυριο πρωι πισω να το παρουν οι ανθρωοποι που το χρειαζονται και να μου δωσουν το δικο μου.

Αν δεν το δωσανε αλλου....

Που σιγουρα το δωσανε...

fuck.

Φρόντισε να καταγραφεί κάπου αυτό αλλιώς παίζει να μπλέξεις αν δε βρουν το δικό σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Φρόντισε να καταγραφεί κάπου αυτό αλλιώς παίζει να μπλέξεις αν δε βρουν το δικό σου...

Εχω φωτογραφιες του μετφρασμενου κειμενου (που δεν μπορω να μοιραστω γιατι εχουν πανω οτι προσωπικο στοιχειο των ανθρωπων μπορεις να φαντασετεις, εκτος απο τηλεφωνο)

Λες να παω μια βολτα απο Αστυνομικο τμημα πρωτα να το δηλωσω ξερω γω?

Τι προτεινεις? Δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.

Το χειροτερο ειναι πως αν τους κλεψει κανεις ποτε τα στοιχεια και γινει κατι παρανομο, ειμαι αυτοματα υποπτος. Yay...

Επεξ/σία από TooUnskilled
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TooUnskilled είπε

Εχω φωτογραφιες του μετφρασμενου κειμενου (που δεν μπορω να μοιραστω γιατι εχουν πανω οτι προσωπικο στοιχειο των ανθρωπων μπορεις να φαντασετεις, εκτος απο τηλεφωνο)

Λες να παω μια βολτα απο Αστυνομικο τμημα πρωτα να το δηλωσω ξερω γω?

Τι προτεινεις? Δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.

Το χειροτερο ειναι πως αν τους κλεψει κανεις ποτε τα στοιχεια και γινει κατι παρανομο, ειμαι αυτοματα υποπτος. Yay...

Προτείνω να κάνεις εγγραφη αναφορά στη προϊσταμένη της υπηρεσίας και να ζητήσεις να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Προτείνω να κάνεις εγγραφη αναφορά στη προϊσταμένη της υπηρεσίας και να ζητήσεις να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Θα το κοιταξω, ευχαριστω για τη συμβουλη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...