vaggos2586 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, θέλω να στείλω ένα drone στη Γερμανία για επισκευή.Καθότι ειναι κάπως εύθραυστο το αντικείμενο κάλεσα την UPS να πάρω προσφορά 148ε οδικώς- 250ε με αεροπλάνο, Η DHL επίσης 210e για παράδοση αύριο...ρε παιδιά καλύτερα να πάρω αεροπλάνο να το πάω εγώ στη Γερμανία.Το πακέτο ειναι 39cm μήκος-30cm ύψος- 30cm πλάτος και γύρω στα 2.5-3 κιλά. Καμία ιδέα για κάτι πιο οικονομικό αλλά και να πάει σώο το δέμα? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από vaggos2586
pantelikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Αν θα πάει σώο το δέμα εξαρτάται από την συσκευασία που θα κάνεις ΕΣΥ. Οι κούριερ θα αναλάβουν να το πάνε γρήγορα αλλά τις κλωτσιές του θα τις φάει το ίδιο από όλους. Πήγαινέ το στα ΕΛΤΑ και στείλτο συστημένο. Δώσε έμφαση στην καλή συσκευασία από μέρους σου. 2
vaggos2586 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ναι συσκευασία εννοείται ότι την έχω κάνει τέλεια με ζελατίνες με φούσκες, εφημερίδες κλπ. Το θέμα είναι τα ΕΛΤΑ είναι αξιόπιστα η θα το ψάχνουμε;
Narayan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τα ΕΛΤΑ είναι ΟΚ εφόσον το έχεις συσκευάσει καλά. Για το Deutsche Post που θα το αναλάβει μόλις φτάσει Γερμανία δεν έχω άποψη. Tracking number θα χρειαστείς αλλά εφόσον πάει ως δέμα θα σου δώσουν ούτως ή άλλως, φύλα την απόδειξη μέχρι την παραλαβή.
vaggos2586 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Η γενική ταχυδρομική 48€, πως γίνεται τέτοια διαφορά δηλαδή; Και παράδοση σε μια εβδομάδα!
zx1234r Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ μια φορά είχα στείλε με ΕΛΤΑ μια ηλεκτρική κιθάρα και την είχα συσκευάσει τόσο τέλεια που χρειαζόταν μαχαίρι για να ανοιχθεί. Μόνο τα υλικά είχαν 14€. Τελικά χτυπήθηκε..... 1
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΕΛΤΑ λέω κι εγώ. Απλά κάνε πολύ καλή συσκευασία όπως γράφτηκε. Βάλε και το κουτί μέσα σε άλλο κουτί. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από zio10
pantelikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Άλλο σχήμα η κιθάρα, άλλο ένα κουτί drone. 1 1
vaggos2586 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά το πακέτο το έστειλα την Πέμπτη το απόγευμα με Γενική Ταχυδρομική.Το κόστος βάση ογκομέτρησης ειναι στα 60ε τελικά. Σε συνομιλία που είχα με την υπάλληλο της Γ.Τ την Πέμπτη μου ειπε οτι αν της το πήγαινα ως τις 17:30 την επόμενη ημέρα θα πέταγε για Γερμανία και η παράδοση θα γινόταν μέσα στην εβδομάδα, όπως και έκανα! Απο την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν το tracking της Γ.Τ μου λέει οτι το δέμα βρίσκεται στην Αθήνα(κέντρο διαμετακόμισης), σήμερα το πρωί λοιπόν καλώ για να μάθω για ποιο λόγο ειναι ακόμα εδώ - Η απάντηση της υπαλλήλου ηταν οτι έχει παραδοθεί στην UPS και έχει φύγει απο την Παρασκευή.Μου δίνει και το νέο tr. number της UPS και βλέπω οτι το δέμα ειναι έξω για παράδοση εντος της ημέρας. Στο δια ταύτα το δέμα έφυγε με UPS η οποία για την next day παράδοση μου ζήταγε αρχικα σαν ιδιώτης 250ε...τα συμπεράσματα δικά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα