1comment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και το θέμα έχει κλειδώσει καιρό τώρα, θεωρώ χρήσιμο να υπάρχει ενεργό θέμα γιατί απασχολεί πολύ κόσμο και είναι κάτι που δεν θεραπεύεται παρά μόνο συντηρείται. Εγώ ευτυχώς το έχω μόνο στα μαλλιά και το έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία 3 χρόνια που ανακάλυψα ένα απλό κατά τ' άλλα head&shoulders που δεν κυκλοφορεί πια εδώ και το παραγγέλνω απ' έξω. Είναι η σειρά clinical strength και είναι η μόνη της εταιρίας που αφορά σμηγ/κη δερματίτιδα. Είχα διαβάσει άπειρα σχόλια και κριτικές πριν το παραγγείλω, τελικά δούλεψε και σε μενα. Η φαγούρα σταμάτησε, πιτυρίδα δεν έχω ξαναδεί πουθενά. Είναι τόσο ισχυρό που εμένα με επαρκεί και μια ολόκληρη βδομάδα. Να πω ότι δεν είχα πάει σε γιατρό και δεν είχα πάρει φαρμακευτικό προϊόν, παρά μόνο το Frezyderm Sebum Control το οποίο το πέταξα. Όχι μόνο δεν μου έκανε τίποτα, αλλά στο λούσιμο είδα να μου φεύγουν ένα σωρό τρίχες... Στο πρόσωπο έχω αρκετή λιπαρότητα και προς το παρόν αρκεί ένας καθαρισμός. Χρησιμοποιώ ένα αφρό της apivita για μεικτές επιδερμίδες. Βέβαια έχω προσέξει ότι κοκκινίζω εύκολα αν π.χ. έχει πολύ ζέστη ή αν ξύσω λίγο σε ένα σημείο. Από σχόλια παθόντων, φαίνεται ότι βοηθάει η La Roche Posay Kerium DS. Αυτά από μενα. Δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε το προηγούμενο θέμα. Ελπίζω αυτό να έχει καλύτερη τύχη! Ας προσέξουμε κι εμείς οι ίδιοι που μας αφορά! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από 1comment 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα