Προς το περιεχόμενο

Asus AC2900 Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια χρειαζομαι βοηθεια αγορασα το Router Asus AC2900 και οταν το συνδεω ειτε στο splitter ειτε στην πριζα του τηλεφωνου δεν βρισκει Interenet και το σταθερο τηλεφωνο εαν καλεσεις λεει οτι ειναι κατελλειμενο πως μιλαμε. Σto Interface του Router Λεει οτι το Cable ειναι Unplugged και γιαυτο δεν βρισκει το ιντερνετ. Χρειαζομε μηπως καποια αλλη συσκευη για να λειτουργησει το Router μου.Γιατι αυτην την στιγμη δυστυχως κλεω τα χρηματα που εδωσε καθος δεν εχω και ιντερνετ να λειτουργει στο σπιτι. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη η εαν εχεται το συγκεκριμενο ρουτερ και ξερεται τι να γινει. 

ΥΓ: θα υπαρχουν μερικα λαθοι και χωρις τονους sorry :) 

Ευχαριστω,
Elray

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TONY-M είπε

σκετο routing κανει η συσκευη που αγορασες φιλε δεν ειναι modem/router,βαλε του παροχου πανω για να εχεις ιντερνετ.

δεν εχω του παροχου επειδη καηκε, τωρα για να λειτουργησει δηλαδη πρεπει να αγορασω ενα modem? και εαν αγορασω μοδεμ θα ειναι καλυτερα ετσι δηλαδη? το μοδεμ με αυτο το ρουτερ? η να δω εαν μπορω να κανω αντικατασταση και να αγορασω ενα Modem/Router ?

Δημοσ.

αν εισαι σε voip, τα στοιχεια της τηλεφωνιας 2 τα παιρνουν αυτοματα και ειναι πολυ ακριβα,αν δεν εχεις voip ενα vdsl modem router θα σε καλυψει πληρως αλλα ειναι υποχρεωμενος ο παροχος να σου  κανει αντικατασταση δωρεαν εφωσον χαλασε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TONY-M είπε

αν εισαι σε voip, τα στοιχεια της τηλεφωνιας 2 τα παιρνουν αυτοματα και ειναι πολυ ακριβα,αν δεν εχεις voip ενα vdsl modem router θα σε καλυψει πληρως αλλα ειναι υποχρεωμενος ο παροχος να σου  κανει αντικατασταση δωρεαν εφωσον χαλασε

με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι ειναι VOIP, οσο για την αντικατασταση του router δεν ειναι δωρεαν πηρα τηλεφωνο και με ειπαν εφοσον καηκε το router και δεν ειναι πια μεσα στην εγγυηση πρεπει να παω να αγορασω ενα μονος μου απο αυτους.... οποτε με λιγα λογια, ειναι καλυτερο να δω εαν γινεται αντικατασταση του Router που αγορορασα και να αγορασω ενα νεο modem/router? η να αγορασω ενα απλο ρουτερ και να κανω συνδεση? λογικα δεν θα εχω θεματα αποδοσης.

8 λεπτά πριν, TONY-M είπε

συγνωμη για το δευτερο post, αλλα το ρουτερ το αγορασα επειδη ακριβος με ειπαν οτι πρεπει να αγορασω ενα επειδη δεν με εδιναν. και απο οτι φαινετε εκανα κακη αγορα!

Δημοσ.

υποχρεωμένοι βάση του νόμου είναι να στο αντικαταστήσουν αφού χάλασε από μόνο του λογικά και ναι ήταν βιαστική αγορά δυστυχώς.

Καλό μεσημέρι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TONY-M είπε

υποχρεωμένοι βάση του νόμου είναι να στο αντικαταστήσουν αφού χάλασε από μόνο του λογικά και ναι ήταν βιαστική αγορά δυστυχώς.

Καλό μεσημέρι

ευχαριστω για τον χρονο σου, καλο μεσημερι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...