Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Από χθές παρατήρησα κάποιες αυξήσεις στη γραμμή (vdsl 50mbs) σχετικά με το noise margin που δεν ήταν καν τόσο πάνω και στα errors στα fec και στα crc. Στα crc νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και το ping μου είναι με μια μέτρηση που έχω κάνει στα 18-19ms. Αλλά πάνω κάτω η COSMOTE κάπου τόσο παίζει ε?? Είναι κομπλέ, άμα γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, εκτός αν δεν είναι κάτι. Ευχαριστώ!! Η πρώτη είναι από το configuration του ρούτερ το πρωί και η δεύτερη είναι όταν μπήκα το μεσημέρι.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 η αυξηση του Margin ειναι αμελητεα και ειναι απολυτως φυσιολογικο το margin να παιζει +-1 .β. errors παντα θα εχεις και δεν ειναι κατι παραξενο εκτος αν ειναι απειρα ή αν σου κανουν προβλημα.για να εχεις τα λιγοτερα errors και τα μεγαλυτερα margin κανεις αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 21 minutes ago, Kostasdr93 said: Καλησπέρα παιδιά, Από χθές παρατήρησα κάποιες αυξήσεις στη γραμμή (vdsl 50mbs) σχετικά με το noise margin που δεν ήταν καν τόσο πάνω και στα errors στα fec και στα crc. Στα crc νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και το ping μου είναι με μια μέτρηση που έχω κάνει στα 18-19ms. Αλλά πάνω κάτω η COSMOTE κάπου τόσο παίζει ε?? Είναι κομπλέ, άμα γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, εκτός αν δεν είναι κάτι. Ευχαριστώ!! Η πρώτη είναι από το configuration του ρούτερ το πρωί και η δεύτερη είναι όταν μπήκα το μεσημέρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 @poulinos Οπότε είναι φυσιολογικό. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Kostasdr93 said: @poulinos Οπότε είναι φυσιολογικό. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. τα ποσα errors ειναι φυσιολογικο και ποσα οχι εξαρτατε και απο το ποση ωρα εισαι sync οπως και τι κινηση υπαρχει στην γραμμη.αν εχεις παντως πολλα errors θα το καταλαβεις απο ενα δυο απλα πραγματα. α.σε καθε refresh θα βλεπεις να εχουν ανεβει αποτομα και πολλες φορες χωρις να εχεις μεγαλη κινηση.πχ να βλεπεις να ανεβαινουν κατα εκατονταδες ή και χιλιαδες. β.μπορει να εχεις corrupted downloads, γ.μπορει να εχεις αποσυνδεσεις, δ.μπορει να βλεπεις μειωμενη ταχυτητα συνδεσης σε συγκριση με την ονομαστικη(αυτο βεβαια μπορει να ειναι και πιταρισμενο dslam), ε.μεγαλα pings ή ping spikes(τα spikes μπορει να ειναι και για αλλο λογο). ζ.αυξομειωσεις ταχυτητας
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @poulinos Ενταξει δεν μου έχει κάνει ούτε αποσυνδέσεις, ούτε corrupted downloads, μόνο στο xbox όταν κατεβάζω κάνα παιχνίδι ασύρματα είναι συνδεδεμένο σταματάει καμιά φορά και ξαναρχίζει... κατά τα άλλα πάει σφαίρα... τώρα για online gaming δεν το έχω πολύ δοκιμάσει. Η καμπίνα καινούργια είναι τώρα μπήκε με το COSMOTE Fiber. Τώρα άμα δω καμιά μλκ θα επανέλθω.😂😜 Και με μετρήσεις που έχω κάνει είναι εντάξει Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 16 hours ago, Kostasdr93 said: @poulinos Ενταξει δεν μου έχει κάνει ούτε αποσυνδέσεις, ούτε corrupted downloads, μόνο στο xbox όταν κατεβάζω κάνα παιχνίδι ασύρματα είναι συνδεδεμένο σταματάει καμιά φορά και ξαναρχίζει... κατά τα άλλα πάει σφαίρα... τώρα για online gaming δεν το έχω πολύ δοκιμάσει. Η καμπίνα καινούργια είναι τώρα μπήκε με το COSMOTE Fiber. Τώρα άμα δω καμιά μλκ θα επανέλθω.😂😜 Και με μετρήσεις που έχω κάνει είναι εντάξει αμα το κανει μονο στο xbox και το εχεις και ασυρματα οπως λες τοτε μπορει απλα να ειναι το οτιδηποτε . αν θες να παρεις τα μεγιστα κανεις και αυτο με την καλωδιωση που εγραψα πιο πανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 @poulinos Θα το δω στη πορεία πως θα πάει. Ο οδηγός για τη σωστή εγκατάσταση vdsl ειναι πολύ καλός και κατανοητός. Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, Kostasdr93 said: @poulinos Θα το δω στη πορεία πως θα πάει. Ο οδηγός για τη σωστή εγκατάσταση vdsl ειναι πολύ καλός και κατανοητός. Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου. Οτι αλλο θελησεις εδω ειμαστε.το να μην εχεις bridge taps(Παραλληλα) στην καλωδιωση σου (αυτα που γραφει δηλαδητο guide της cyta) θα σε βοηθησει στην παρουσα φαση να εχεις λιγοτερα errors και γενικα πιο Stable γραμμη.αν ομως πας σε μεγαλυτερη ταχυτητα δηλαδη 100mbit τοτε αμα φτιαξεις σωστα την καλωδιωση(σε περιπτωση που δεν ειναι σωστη) θα σε βοηθησει να παιξεις πιο καλα.δηλαδη τωρα το attainable σου ειναι 60mbit. αν πχ φτιαξεις την καλωδιωση θα παει παραπανω .το ποσο παραπανω εξαρτατε απο τα ποσα bridge taps εχεις οπως και το μηκος τους.οποτε αν πας τωρα στα 100 θα πιασεις 60 ενω αμα φτιαξεις την καλωδιωση σου θα μπορεις παραπανω. Ps.αν η καλωδιωση σου ειναι ηδη σωστη τοτε δεν μπορεις να παιξεις παραπανω απο 60 οποτε στην παρουσα φασηδεν εχει νοημα να αλλαξεις ταχυτητα(μονο αν σε βαλουν σε 35b profile ισως παιξεις παραπανω.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα