Προς το περιεχόμενο

Αγγελιες τυπου "αδειασμα αποθηκης"


ExTaCy1337

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, επειδη θελω να διωξω αρκετα παλια μου πραγματα τα οποια τα κραταω σαν ρακοσυλλεκτης σκεφτομουν να κανω μια αγγελια τυπου "αδειασμα αποθηκης".

Με τις αξιολογησεις τι γινεται στην συγκεκριμενη περιπτωση; π.χ. πουλαω 5 πραγματα, κλεινω αξιολογω και ανοιγω 2 αγγελιες την εβδομαδα με τιτλο "αδειασμα αποθηκης" ή φτιαχνω ξεχωριστα γι'αυτο που πουλησα και την κλεινω απευθειας (εφοσον εχει πουληθει) αφηνοντας μια αγγελια "αδειασμα αποθηκης" σταθερη πισω πισω χωρις νεα υποβολη; και τραβαω τους αλλους 1,2 και 3 βδομαδες μετα για να καταχωρησω την πωληση..;

Διοτι βλεπω στο Insomnia αφηνει 2 αγγελιες την εβδομαδα (ανεβαινει αυτο το οριο με τις αξιολογησεις; ή ειναι σταθερο για ολους;)

Δεν εχω το χρονο να κανω της αγγελιες με τοσα μικροπραγματα που εχω, περισσοτερο συσκευες για ανταλλακτικα και αλλα χαζουλια, και δεν θα αδειασει ποτε αυτη η αποθηκη αν τα βαζω 2-2 ανα βδομαδα 😛 😛 

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. θα ελεγα κυριο μελημα σου να ειναι το αδειασμα της αποθηκης σου παρα οι αξιολογησεις. γραφεις λοιπον μια αγγελια με 50 προιοντα και την εχεις μονιμως ενεργη και ανανεωνεις καθε βδομαδα για να ανεβαινει ψηλα. αν ο αγοραστης καιγεται για την αξιολογηση του προτεινεις να φτιαξει μια αγγελια ζητησης με το προιον που του εχεις πουλησει και κανετε εκει τις αξιολογησεις σας. 

Επεξ/σία από terenik
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...