theseus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 προσπαθω να μπω στο gearbest και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα.εχω δοκιμασει απεγκατασταση-εγκατασταση chrome,ολες τις λυσεις που περιγραφονται π.χ. εδω https://aboutssl.org/fix-google-chrome-error-err_ssl_protocol_error/ ,εχω κλεισει antivirus κτλ.μου κανει εντυπωση που δε με αφηνει ουτε απο τον edge .καποια βοηθεια;
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Είναι αυτόματη προστασία από αυτό που θες να αγοράσεις. Ο υπολογιστής σου έχει εξελιγμένη ΑΙ. 🤔
mpentenis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 τι ημερομηνια και ωρα εχει το μηχανημα σου ? 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Την ημερομηνία στο PC σου φαντάζομαι την τσέκαρες, έτσι;
mad-proffessor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί το gearbest.com είναι πολύ καλή, βάλε mozilla.
theseus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 τελικα βρεθηκε λυση,η μαλλον πατεντα..ενω οπως προειπα δοκιμασα τα παντα,καποια στιγμη δοκιμασα να μπω κλεινοντας μονο το web protection απο το malwarebytes.μπηκα κανονικα στο site,στη συνεχεια ανοιξα παλι το web protection και ξανα μπηκα και ολα καλα..ας κλεισει το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα